Titan Arıyorum

GKN

nick güzelmiş
çok hız yapmanın manası varmı ki,
yoksa hız yapıp mefta olursak pamuğu tıkamaya senmi geliyosun:p

allahtan ümit kesilmez
yatmadan önce bol bol dua edeceksin belki sabah kalktıında 1000cc bi makinen olur !!!

nick güzelmiş
çok hız yapmanın manası varmı ki,
yoksa hız yapıp mefta olursak pamuğu tıkamaya senmi geliyosun:p

nereye:silent::queen:

Hızlı İMAM Allah uçuş takımlarına zeval vermesin, jesse abinin dediklerinide mutlaka yaptır,köylü küser sonra:p:queen:

vallahi özer arkadaşımıza katılıyorum. 125cc ye cok birşey yapılmıyor.. yapılamaz da.haa illa bişeler olsun istiyosan. götürüp silindir yuvarlarını büyütürsün. piston gömlek takımı.. vs vs şeyler yaparsın.. tabi satıp 2.el temiz bir 250cc alsan daha karlı..

aynen bunu demeye çalıştım bırak kalsın derken!
125cc motosikletlerin hemen hepsi aynı! öyle dişli değişimi,karbüratör modifiyesi falan sökmüyor bunlarda......
ancak bozar ve olmadık paralar harcarsın:mrgreen:
benim çalıştığım fabrikada bir arkaşım bu aralar uğraşmakta bir 125cc ile ama nafile..............

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
1/2 ölçekli RC jet uçakları vardır.. epey bir itiş gücü sağlıyorlar. onlardan birinin iticisini motora bağlayabilirsiniz. kısaca "roket takın" diyorum yani evet.

Evet hem fikirim, scootera takılanı duymuştum çok komiğime gitti :) ama 125 ybr veya 125 cbr olur.

Jesse çoooooooooooooooook Saol Ben Gerçek Imam Deilim Babam Imam Ama Herkes Bana Iman Der öğretmenlerim Dahi Imam Aşşa Imam Yukarı Melek Abi Neden Darıldın

bu adam kafaya koymuş :D
neyse sen yap bitir sonra bana mesaj at 0-100 yapalım senle

gerçi o motorun 100 e çıkması için bayaa bi uğraşman gerekicek:D:queen::queen::queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sabrınsonu Selamet

Slm Arkıdeşlar Ilk 1500 Km'de Basma Diyosunuz Ben Nasıl Sabrederim 150 Ytl Yapar Bu Zaten Bu Aralar Cenazede çıkmıyo Cemaat Iyi Bakıyo Heralde Kendine Eee Napalım Sabrederiz Artık

Slm Arkıdeşlar Ilk 1500 Km'de Basma Diyosunuz Ben Nasıl Sabrederim 150 Ytl Yapar Bu Zaten Bu Aralar Cenazede çıkmıyo Cemaat Iyi Bakıyo Heralde Kendine Eee Napalım Sabrederiz Artık

usta senin canın mı sıkılıyo ya durmadan topic açıyosun ve konu hep aynı!
bence böyle gidersen moderatör tarafından uzaklaştırılacaksın hem madem hız meraklısıydın neden 125 cc ve 0 bi motor aldın 2. el bi 600F falan alsaydın ya da fazla durumun yoksa düşük model bi race.... :farao:

geçenki topicine yetişememiştim ama bu sefer yakaladım :p
bence böyle gidersen moderatör tarafından uzaklaştırılacaksın hem madem hız meraklısıydın neden 125 cc ve 0 bi motor aldın 2. el bi 600F falan alsaydın ya da fazla durumun yoksa düşük model bi race.... :farao:

hocam bide cvp vermeyin gözünüzü sevim :p
bu arada modlar uzaklaştıramaz ... uzaklaştıttırır :p

+ 1 hemde 25 karakterinden :farao::farao:

canın sıkıldıkça başlıkmı açıyorsun sen kardeşim,siteyi ve sistemi boşu boşuna zorlamanın anlamı yok güzel kardeşim bekleyeceksin nikini değiştir sabırlı imam yap artık olmamı

yapmayın arkadaşlar benim bildiğim bu sitede tek bi imam vardı.. şimdi arkadaş sayesinde iki imamımız oldu :)

tanrı imamımıza zeval vermesin.. kazadan beladan korusun.

Son düzenleme:
Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
imam efendi mevzu ne yavv:silent: ben bişe anlamadım yazdıklarından:silent:

arkadasım 1500kmyi bi 3-4 gunde yaparsın ve bu sana 150 liraya patlar ama adam gbi motoru zorlamazsan enaz 15gununu alır buda sana 15gunde 150 lira yapar kendi dediinle celişiyosun para yoksa duzgun yap sabret

sanırım bnde sana ilk defa cevap yazıom bi garip oldum:queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar