nick güzelmiş
çok hız yapmanın manası varmı ki,
yoksa hız yapıp mefta olursak pamuğu tıkamaya senmi geliyosun![]()
vallahi özer arkadaşımıza katılıyorum. 125cc ye cok birşey yapılmıyor.. yapılamaz da.haa illa bişeler olsun istiyosan. götürüp silindir yuvarlarını büyütürsün. piston gömlek takımı.. vs vs şeyler yaparsın.. tabi satıp 2.el temiz bir 250cc alsan daha karlı..
1/2 ölçekli RC jet uçakları vardır.. epey bir itiş gücü sağlıyorlar. onlardan birinin iticisini motora bağlayabilirsiniz. kısaca "roket takın" diyorum yani evet.
Jesse çoooooooooooooooook Saol Ben Gerçek Imam Deilim Babam Imam Ama Herkes Bana Iman Der öğretmenlerim Dahi Imam Aşşa Imam Yukarı Melek Abi Neden Darıldın
Slm Arkıdeşlar Ilk 1500 Km'de Basma Diyosunuz Ben Nasıl Sabrederim 150 Ytl Yapar Bu Zaten Bu Aralar Cenazede çıkmıyo Cemaat Iyi Bakıyo Heralde Kendine Eee Napalım Sabrederiz Artık
geçenki topicine yetişememiştim ama bu sefer yakaladımSlm Arkıdeşlar Ilk 1500 Km'de Basma Diyosunuz Ben Nasıl Sabrederim 150 Ytl Yapar Bu Zaten Bu Aralar Cenazede çıkmıyo Cemaat Iyi Bakıyo Heralde Kendine Eee Napalım Sabrederiz Artık
usta senin canın mı sıkılıyo ya durmadan topic açıyosun ve konu hep aynı!
bence böyle gidersen moderatör tarafından uzaklaştırılacaksın hem madem hız meraklısıydın neden 125 cc ve 0 bi motor aldın 2. el bi 600F falan alsaydın ya da fazla durumun yoksa düşük model bi race.... :farao:
usta senin canın mı sıkılıyo ya durmadan topic açıyosun ve konu hep aynı!
bence böyle gidersen moderatör tarafından uzaklaştırılacaksın hem madem hız meraklısıydın neden 125 cc ve 0 bi motor aldın 2. el bi 600F falan alsaydın ya da fazla durumun yoksa düşük model bi race.... :farao:
Slm Arkıdeşlar Ilk 1500 Km'de Basma Diyosunuz Ben Nasıl Sabrederim 150 Ytl Yapar Bu Zaten Bu Aralar Cenazede çıkmıyo Cemaat Iyi Bakıyo Heralde Kendine Eee Napalım Sabrederiz Artık
hocam bide cvp vermeyin gözünüzü sevim
bu arada modlar uzaklaştıramaz ... uzaklaştıttırır![]()
nick güzelmiş
çok hız yapmanın manası varmı ki,
yoksa hız yapıp mefta olursak pamuğu tıkamaya senmi geliyosun![]()