scootera sis farları taktık :)

arkadaşlar biraz belki farkedilmeye yararı olabilir bir de yolculuklarda önümüzü daha net görebilmek için rokko'ma 2 tane halojen sis farı taktık. ayrıca anahtarı var ve kontağa bağladık. özellikle motor çalışmazken açık tutulmazı akünün ömrünü azaltır. belki başka scooter kullanan arkadaşlarıma taktik yöntem fikir olabilir diye fotorafları ekliyorum. :)

s505bt9.jpg

s504oe4.jpg

s503bl5.jpg

s510ry3.jpg

s511pc5.jpg

s513sr5.jpg

nasıl görünüyor (kontak açık motor çalışır halde) :) :)

s509mh1.jpg

bu da kırmızı park lambaları ve çakar ledler var ama çakarları çakarken yakalayamadım o kadar denmeme rağmen :)

s512si1.jpg

herkese kazasız sürüşler. eskişehirden selamlar :bounce::rendeer:

Mersin İl Temsilcisi
o orda kırılır
söylemedi deme
keşke daha yükseğe taksaydınız

hakkaten hos ve farkedılebılırlığı yuksek olmus ama orda kırılıp ıslanıp bozulmazmı?bı koruması falan var mı suya karsı....

ama şık durmus hakkaten ellerınıze sağlık

ıslanmaya dayanıklı. gecen yağmurlarda kullandım. hiçbişey olmadı. ampülün olugu yerle dışı arasında silikon sıkıp vidaladık. su girmez içine :p

aynalara da bişy düşünüyorum ama bakalım :) oralar da boş kalmasın far gibi şeyler de oralara aryorum :)

işte motor :p

02092007424fs3.jpg

Son düzenleme:
Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
eline sağlık çok güzel olmuş bende geçen yıl popcornuma kendim tek sis farı takmıştım 55w H3 var o farın içinde haberin olsun akünü zorlayabilirsin sana tavsiyem orjinal farının 1 kısadayken yansın uzun yapınca yada sellektör yapınca 2. de yansın yani avrupa standardı olsun hem sisler daha iyi yanar hemde dinamoya fazla yüklenmezsin yapacağın işlem çok basit sade sağ orjinal fardaki kısa kablosunu çekeceksin

maliyeti ne oldu acba..... .

farlar 15ytl. 1m kablo 50 ykr. 1 bas-çek anahtar 25 ykr. içilik bedava :queen:
iyi çalışma tebrikler:cat:

Güzel olmuş.Çevresine silikon sıkma fikride akıllıca :cat:

:wiinkk::mrgreen::p

eline sağlık çok güzel olmuş bende geçen yıl popcornuma kendim tek sis farı takmıştım 55w H3 var o farın içinde haberin olsun akünü zorlayabilirsin sana tavsiyem orjinal farının 1 kısadayken yansın uzun yapınca yada sellektör yapınca 2. de yansın yani avrupa standardı olsun hem sisler daha iyi yanar hemde dinamoya fazla yüklenmezsin yapacağın işlem çok basit sade sağ orjinal fardaki kısa kablosunu çekeceksin

zaten zorda kalmadıkça yakmıyorum sato. akşamları işte bi 15-20 km şehir turu atcağım zaman açıyorum.bir de uzun mesafe gitmedik daha bi de o zaman kullanırım. onlar motorun kendi farlarına bağlı değil. :) ayrıca anahtar yaptık onlara.:wiinkk:

vaay abicim güzel olmuş yaa.. eline sağlık..:wiinkk:

satılık :queen: motorun yokmuş bak veriyim sana nash :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sinan o farlar aküyü çabuk bitirir demedi deme..
aynı fardan aynı şekilde mondial125mt ye taktım aküyü yedi tamam çok güzel atdınlatıyo ama aküyü yersin..

sinan o farlar aküyü çabuk bitirir demedi deme..
aynı fardan aynı şekilde mondial125mt ye taktım aküyü yedi tamam çok güzel atdınlatıyo ama aküyü yersin..

akü benden kıymetlimi yav :) beni görsünler hız kessinler yol versinlerde yemişim aküyü. en pahalısı 150 ytl :) şimdi üstünde rialli var 50ytl'lik. :)

kırılınca dedişlerdi dersin ama güzel olmuş eline sağlık:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

kırılınca daha güzelini takarım bende. bu kez yuvarlaklarından takarım :) dedim ya aynalara çalışıyom artık :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar