şşşştttt lem Semra ablan duyacak sonra ikimiz birden kaçmamız gerekecek aman ağzını sıkı tut.
Ayrıca kazandığın paraları sakın bitirme gittiğimiz yerlerde penguenlerle yeriz serkancım ben öğretirim sana nasıl olacağını:queen:
abi semra abla duyarsa alır seni de moskovaya kacarım.. ama benim ki daha once duyarsa sen al beni kacir hollandaya:mrgreen:

FLASH FLASH FLASH arkadaşlar size bi soru bu arkadaşlar neden sert yapıyor.KİM bunları bu kadar kızdırdı AZ SONRA AZ SONRA herkes fikrini yazsın bu gece saat 22.30 fotolu acıklama yapacagım.

ale:

ale:

ale:
:cyclopsan
kesin birileri bi yamuk yapmıştır. yoksa bu arkadaşlar durduk yere sert yapmazlar. kim çektiyse ona kızmışlardır
bak bizi tanıyor iste bu adam... bildigin gibi degil bu fuarda herkesin ic yuzunu ogrendim kardesim.... abi falan dinlemedim girdim... siteden de pay aldim %51

alp tunay akıllı adammış, kactı hemen Ankara ya.. yoksa surprizim vardı ona:mrgreen:
Arkadaşlar yanlız gözlere bakın vallahi ben bişi yapmadım :queen:nasıl kırmızılar oyyyy korktum :salut:
bunlar harbi kızmışlar ama kime
sen goz gormemissin ben bi de cok iyi şaşı bakarımmmm:wiinkk:
kime kızacaklar yaw şeker gibi adam bunlar kimseciklere kızmamışlardır, heleki böle bi günde :wiinkk:
şeker mi dedin... sen akıllanmadın galiba ikinciye ugramak lazim senin mekana:bounce:
Herkeze iyi akşamlar arkadaşlar gevşeyin biraz
fotoları bekliyoruz ne zaman ekliyeceksin

resimler iyi çıkmış tam foto jenik çok derin bakışlı anlayan anlar her mana çıkabilir. ama foto güzel sanki sinema afişi gibi:cat::cat:
forrap, gittardando, ben bi de olcan.. bizler mt nin sembolu olacaz.. ben Rahmi amcanın chopperini alacam bi de zincir bıcak deri ceket olayi, film cevirecegiz... heryerde afişlerimiz olacak:bounce::queen:
bence boş bakıyorlar......
abi bozmasana bizi, şurda iki sekil yapmaya calışıoz...kendi çapımızda havaya girmişiz...
bencede dolu ve harbiden resmin arkasına patlayan araba falan koy tam sinema afişi ama az sonra acıklayacam .
bekleyin 22.30 da
İşte fuar ın olayı ...
bu ikiliyi neden bu kadar kızdırmış bu kadar cengiz abi bilmiyom ben sadece karaleri cektim.cengiz abiden dinleriz
bu arada ümmet abimde nasıl izlyor bi bakarmısınız.:cherry:
aslında herşey nede güzeldi.
bütün mt üyeleri hepiniz süpersiniz.:rendeer:
itiraf ediyorum

r:
manken kızlarla ilgilenmemişim grubun adını kötüye çıkarmışım çok yaşlıymışım çaptan düşmüşüm yedim sopayı oturdum aşağı MODUMUN vurduğu yerde gül bittide diğeri leke bıraktı :queen:
leke mi dedin... demek ki hızlı cesi ve karmaçömbelegin lafıyla pislik bi herife denk geldin:mrgreen:
Cengiz abime vuran eller kırılsın
O gün biraz sinirliydik,üç beş de koruma,güvenlik vs. tartakladık..Olsun,sağlık olsun..Ölen yoktu en azından ::139::
ben elimle degil muştayla vurdum... muştam kırılsın...:wiinkk::rendeer:
Arkadaşlar...
Kişisel nedenlerden ötürü gruptan ayrılıyorum.
Hepinizi tadığıma sevindim
Yolunuz ve hayatınız açık olsun
:rendeer:
bunu günün şakası olarak kabul ediyorummmmmmmmm... ve ozelden gorusmeyi bekliyorum...
keşke bende gelebilseydim bak ekşını kaçırmışım. kesin 8-10 kişi de ben indirirdim orda:queen:
üfff wallace, orda olacaktın... forrap cakıyo ben indiriyorum, ben çakıyorum forrap indiriyor, hele ki Rahmi amcanin kafa attıgı adamları gorsen.. acırdın adamlara... mt izmir bu... şeklimizi hemen koyduk... ufff bee harbi iki saate yakın çarpıştık... guvenlikler ayırmaya geliyodu onlarıda indirdik... ama hic sorma bi tanesi arkadan saçımı cekti 3 tel sacım kopmus.. forrap o saçımı ceken herifi indirmese alp tunay gorunumlu Erkin koray olacaktim az daha:queen:
merak etme sen senin adına da arada üç beş devirdik, izmirin karşısında kim durabilir :wiinkk:
haa mıstık seni unutmusum, o arada sende iyi iş cıkarmıssın, videolardan gordum.. o ara yogundum hells angels la kapısıyodum yaa, o yuzden gormemişim...:bounce:
naber mıstık?:queen:
taksim... anladın sen onu.. gömlek falan hehehehe
ulen benim gözlük benden çok yakışmış valla:queen::queen: