[İzmir - MT]

abiiiiiiiiiii gece gece yapma bunu ((((((((((((((:) dünde gene aynısını yaptın .. :mrgreen::mrgreen::mrgreen gene acıktım ((:) yaz gelsin izmire gelmek istiyorum bennnnnnnnnn

allahh beeeaaa a((((((((((:) ne yirim şimdi varya 1,5 hemde

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
Cengiz abi ben o yımırtayı bir yerden hatırlıyorum ::dpac:: Gece gece garip oldu ama yav,uscuklu yımırta :)Neyse akşam yediğimiz sandwicin içindeki uscukla idare edeceğiz artık..

alın sizde bununla idare edin işte

yemek sitesi gibi olduk valla sayfaya bak :queen:

jenkis abee bi ara senin eve sızınca pc deki bütün yemek resimlerini silecem, gece gece arşivi açıp duruyon herkesin klavyeler kısa devre yapıyo salyalardan .

GKN

cenkisss abiii
bana bi çöp, hatunada urfa :mrgreen:
kıs bakıo ordan melül melül :p

bu ne ya lokantamı burası...
banada günün spesialinden 1 porsiyon...üstünede künefe şimdiden atın fırına anca çıkar :queen:

yok yok ben anladım cengiz abi kısa bi süre önce eve geldi, evde yemek bulamadı kendinde diil şu anda , açlıktan bilgisayara vurdu kendini unutmak için:queen:

Naptın be abim gece gece yedirdin yemeği bana:pr:
Bakmaz olaydım siteye ne güzel aç değildim ben senin yüzünden yemek yedim:p:p:p

çayda içtinmi yoksa cumayımı bekliyorsun daha çok içesin diye :queen:

şşşştttt lem Semra ablan duyacak sonra ikimiz birden kaçmamız gerekecek aman ağzını sıkı tut.

Ayrıca kazandığın paraları sakın bitirme gittiğimiz yerlerde penguenlerle yeriz serkancım ben öğretirim sana nasıl olacağını:queen:

abi semra abla duyarsa alır seni de moskovaya kacarım.. ama benim ki daha once duyarsa sen al beni kacir hollandaya:mrgreen:

FLASH FLASH FLASH arkadaşlar size bi soru bu arkadaşlar neden sert yapıyor.KİM bunları bu kadar kızdırdı AZ SONRA AZ SONRA herkes fikrini yazsın bu gece saat 22.30 fotolu acıklama yapacagım.:pale::pale::pale:
:cyclopsan

kesin birileri bi yamuk yapmıştır. yoksa bu arkadaşlar durduk yere sert yapmazlar. kim çektiyse ona kızmışlardır
bak bizi tanıyor iste bu adam... bildigin gibi degil bu fuarda herkesin ic yuzunu ogrendim kardesim.... abi falan dinlemedim girdim... siteden de pay aldim %51:p
alp tunay akıllı adammış, kactı hemen Ankara ya.. yoksa surprizim vardı ona:mrgreen:

Arkadaşlar yanlız gözlere bakın vallahi ben bişi yapmadım :queen:nasıl kırmızılar oyyyy korktum :salut:
bunlar harbi kızmışlar ama kime
sen goz gormemissin ben bi de cok iyi şaşı bakarımmmm:wiinkk:

kime kızacaklar yaw şeker gibi adam bunlar kimseciklere kızmamışlardır, heleki böle bi günde :wiinkk:
şeker mi dedin... sen akıllanmadın galiba ikinciye ugramak lazim senin mekana:bounce:

Herkeze iyi akşamlar arkadaşlar gevşeyin biraz

fotoları bekliyoruz ne zaman ekliyeceksin:):):)

resimler iyi çıkmış tam foto jenik çok derin bakışlı anlayan anlar her mana çıkabilir. ama foto güzel sanki sinema afişi gibi:cat::cat:

forrap, gittardando, ben bi de olcan.. bizler mt nin sembolu olacaz.. ben Rahmi amcanın chopperini alacam bi de zincir bıcak deri ceket olayi, film cevirecegiz... heryerde afişlerimiz olacak:bounce::queen:

bence boş bakıyorlar......:p

abi bozmasana bizi, şurda iki sekil yapmaya calışıoz...kendi çapımızda havaya girmişiz...

bencede dolu ve harbiden resmin arkasına patlayan araba falan koy tam sinema afişi ama az sonra acıklayacam .

bekleyin 22.30 da

İşte fuar ın olayı ...

bu ikiliyi neden bu kadar kızdırmış bu kadar cengiz abi bilmiyom ben sadece karaleri cektim.cengiz abiden dinleriz

bu arada ümmet abimde nasıl izlyor bi bakarmısınız.:cherry:

aslında herşey nede güzeldi.

bütün mt üyeleri hepiniz süpersiniz.:rendeer:

itiraf ediyorum :pr:

manken kızlarla ilgilenmemişim grubun adını kötüye çıkarmışım çok yaşlıymışım çaptan düşmüşüm yedim sopayı oturdum aşağı MODUMUN vurduğu yerde gül bittide diğeri leke bıraktı :queen:

leke mi dedin... demek ki hızlı cesi ve karmaçömbelegin lafıyla pislik bi herife denk geldin:mrgreen:

Cengiz abime vuran eller kırılsın :p
O gün biraz sinirliydik,üç beş de koruma,güvenlik vs. tartakladık..Olsun,sağlık olsun..Ölen yoktu en azından ::139::
ben elimle degil muştayla vurdum... muştam kırılsın...:wiinkk::rendeer:

Arkadaşlar...
Kişisel nedenlerden ötürü gruptan ayrılıyorum.
Hepinizi tadığıma sevindim
Yolunuz ve hayatınız açık olsun
:rendeer:

bunu günün şakası olarak kabul ediyorummmmmmmmm... ve ozelden gorusmeyi bekliyorum...

keşke bende gelebilseydim bak ekşını kaçırmışım. kesin 8-10 kişi de ben indirirdim orda:queen:

üfff wallace, orda olacaktın... forrap cakıyo ben indiriyorum, ben çakıyorum forrap indiriyor, hele ki Rahmi amcanin kafa attıgı adamları gorsen.. acırdın adamlara... mt izmir bu... şeklimizi hemen koyduk... ufff bee harbi iki saate yakın çarpıştık... guvenlikler ayırmaya geliyodu onlarıda indirdik... ama hic sorma bi tanesi arkadan saçımı cekti 3 tel sacım kopmus.. forrap o saçımı ceken herifi indirmese alp tunay gorunumlu Erkin koray olacaktim az daha:queen:

merak etme sen senin adına da arada üç beş devirdik, izmirin karşısında kim durabilir :wiinkk:
haa mıstık seni unutmusum, o arada sende iyi iş cıkarmıssın, videolardan gordum.. o ara yogundum hells angels la kapısıyodum yaa, o yuzden gormemişim...:bounce:

naber mıstık?:queen:

taksim... anladın sen onu.. gömlek falan hehehehe

ulen benim gözlük benden çok yakışmış valla:queen::queen:

ulen mi? arkadasım burası istanbul sayfası degil, destur la gir oyle yaz...

versene 5 milyonu mu:queen:

karizma meselesi aslında ama sende de çok şık duruyordu sana ayrı bir hava katıyordu bende durduğu kadar olmasada :bounce:
abi ben jesse yi topiclerden biseye benzetmiltim ama yakından gorunce karakuru biseymiş...:queen:

abimsin :rendeer::rendeer::bounce:

hade leyynnn, başka abi bul kendine.... burdakiler bizim abimiz...

:bounce:

sen fuarın ilk gunu niye sabah 6 ya kadar kaldın orda, hadi 6 ya kadar kaldında eve niye gittin bi daha... o hayabusanın yanındaki muhabbet neydi oyle... guvenlik kamerasından gosterdilerde:queen:

haa mıstık seni unutmusum, o arada sende iyi iş cıkarmıssın, videolardan gordum.. o ara yogundum hells angels la kapısıyodum yaa, o yuzden gormemişim...

naber mıstık?

taksim... anladın sen onu.. gömlek falan hehehehe

anladım sen tempra model oldun yine,
iyide bu saatte manyakmısın gömlek giyip nete giriyon

Sevgili moderatörüm şu Cengüz abimin koyduğu yemek resimlerini kaldırırmısın sayfadan:) Her açtığımda karnım acıkıyo:pr: Yada bol bol yazalımda sayfa atlasın artık:p:p

Moderatör (forrap)
Topice bak,hakikaten restaurant gibi olmuş.Ev ve işyerlerine servis var mı ? (Aslında motorlu servis işinden mi yırtsak ne,bi yer açalım,hep beraber çalışalım:pMotorcular sipariş verse bile yeter.)

topik açsanıza akıncılar da sandwich baskını diye :cherry:

Topic açmadığımız halde günde o kadar kişi geliyo,sandwich buluşması dersek sandwichciyi o günlük bizim için çalıştırmamız lazım :p

valla akşam yediğimiz sandwichlerde süperdi ama. olsa gene yerim şimdi

Demi.. ::dpac:: Cesur bitiremedi o sandwichi geçen gün :p

Sevgili moderatörüm şu Cengüz abimin koyduğu yemek resimlerini kaldırırmısın sayfadan:) Her açtığımda karnım acıkıyo:pr: Yada bol bol yazalımda sayfa atlasın artık:p:p

Biz Cengiz abiyle yemek işine giriyoruz,çaktırma :p Ona ön hazırlık bu..Parayı sizlerden vurucaz :)

Topice bak,hakikaten restaurant gibi olmuş.Ev ve işyerlerine servis var mı ? (Aslında motorlu servis işinden mi yırtsak ne,bi yer açalım,hep beraber çalışalım:pMotorcular sipariş verse bile yeter.)

Topic açmadığımız halde günde o kadar kişi geliyo,sandwich buluşması dersek sandwichciyi o günlük bizim için çalıştırmamız lazım :p

Demi.. ::dpac:: Cesur bitiremedi o sandwichi geçen gün :p

Biz Cengiz abiyle yemek işine giriyoruz,çaktırma :p Ona ön hazırlık bu..Parayı sizlerden vurucaz :)
hehehhe forrap ben açıyorum yakında MT izmir yemek salonunu. çaylar da bedava şirketten olacak. yemekler ise dadından yenemeyecek bile:queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar