Sercan ne tatili ,? sen artantikaya kaçıyormuşsun diye duyduk, heralde buralarda barınamazsın artık. bütün kanıtlar toplandı iddianameyi hazırlıyor APV41 tatil matil deyip kimi kandırmaya çalışıyorsun . İşin bitti resimler ve görgü şahitleri var. fuarda stand , stand dolaşmak değil av peşindeydin iş değil inkar faydasız, gel suçunu kabul et ceza indiriminden faydalan.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Rahmi amcacım, bizim gibiler senin eserindir, benim hayatım seni tanıdıktan sonra degisti... bi cok seyi senden ogrendim ben... e e e hatirlarsan her hafta baska bi artcıyla gelirdin gezilere... bizlerde sana özendik

kötü mü yaptık... bize rkı muhabbetlerinde taktikler veriyordun, ben de senden aldıgım egitimler boşa cıkmasın dedim...:rendeer:
apv41 delil toplarken ben de bos durmadım, benim de gizli calısmalarım oldu...:cherry:
hodri meydan... kapısalım...
Sercan cım,biz teşekkür ederiz.Umuyorum istediğin potansiyeli yakalamış,fuarı en verimli şekilde geçirmişsindir :cat:
Ne yapacam,adam öperim möperim yazmış,tırstım
Yardımcı olmak ve olmamak arasında kaldım (ucunda öpülmek var) neyse ki gerek kalmadı.İçine sinmemiş
sagolasın kardesim... ayrıca filmler icinde tekrardan tesekur ederim... fuar gecti gitti bitti... kazandigimi da burda yer gelirim zaten
bu arada yankee go home... bu ne is
prometheus? geliyosan gel İzmire... bize ayak yapma... Mine nin kepek sorunu tartısmasına dokmussun olayı... atla gel iste.. gerci ben daha istanmbuldayim ama yardımcı olurum...
Hatay benden sorulur... benim mıntıkam.. Sercan abinin selamı var de, herkes emret abi der
bak sag kolum Vasco Erhan var,,, iceriden yeni cıktı... git bul onu... yardımcı olsun sana