[İzmir - MT]

Sercan ne tatili ,? sen artantikaya kaçıyormuşsun diye duyduk, heralde buralarda barınamazsın artık. bütün kanıtlar toplandı iddianameyi hazırlıyor APV41 tatil matil deyip kimi kandırmaya çalışıyorsun . İşin bitti resimler ve görgü şahitleri var. fuarda stand , stand dolaşmak değil av peşindeydin iş değil inkar faydasız, gel suçunu kabul et ceza indiriminden faydalan.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Prometheus hayırlı olsun güzel makinaymış
eh artık makinayı alma bahanesi ile izmir'e gelirsin di mi?
Belki seni duyan İstanbul MT de gelir arkandan
Modlarını yalnız bırakmazlar yolda herhalde:wiinkk:

Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
TrTarık, forrap, Özer

Sessiz sessiz bakıyor ordan :queen:

Moderatör (forrap)
Sercan cım,biz teşekkür ederiz.Umuyorum istediğin potansiyeli yakalamış,fuarı en verimli şekilde geçirmişsindir :cat:

Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
TrTarık, forrap, Özer

Sessiz sessiz bakıyor ordan :queen:

Ne yapacam,adam öperim möperim yazmış,tırstım :p

Yardımcı olmak ve olmamak arasında kaldım (ucunda öpülmek var) neyse ki gerek kalmadı.İçine sinmemiş :)

Sercan ne tatili ,? sen artantikaya kaçıyormuşsun diye duyduk, heralde buralarda barınamazsın artık. bütün kanıtlar toplandı iddianameyi hazırlıyor APV41 tatil matil deyip kimi kandırmaya çalışıyorsun . İşin bitti resimler ve görgü şahitleri var. fuarda stand , stand dolaşmak değil av peşindeydin iş değil inkar faydasız, gel suçunu kabul et ceza indiriminden faydalan.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Rahmi amcacım, bizim gibiler senin eserindir, benim hayatım seni tanıdıktan sonra degisti... bi cok seyi senden ogrendim ben... e e e hatirlarsan her hafta baska bi artcıyla gelirdin gezilere... bizlerde sana özendik:) kötü mü yaptık... bize rkı muhabbetlerinde taktikler veriyordun, ben de senden aldıgım egitimler boşa cıkmasın dedim...:rendeer:

apv41 delil toplarken ben de bos durmadım, benim de gizli calısmalarım oldu...:cherry:

hodri meydan... kapısalım...

Sercan cım,biz teşekkür ederiz.Umuyorum istediğin potansiyeli yakalamış,fuarı en verimli şekilde geçirmişsindir :cat:

Ne yapacam,adam öperim möperim yazmış,tırstım :p

Yardımcı olmak ve olmamak arasında kaldım (ucunda öpülmek var) neyse ki gerek kalmadı.İçine sinmemiş :)

sagolasın kardesim... ayrıca filmler icinde tekrardan tesekur ederim... fuar gecti gitti bitti... kazandigimi da burda yer gelirim zaten:p

bu arada yankee go home... bu ne is prometheus? geliyosan gel İzmire... bize ayak yapma... Mine nin kepek sorunu tartısmasına dokmussun olayı... atla gel iste.. gerci ben daha istanmbuldayim ama yardımcı olurum...

Hatay benden sorulur... benim mıntıkam.. Sercan abinin selamı var de, herkes emret abi der:)

bak sag kolum Vasco Erhan var,,, iceriden yeni cıktı... git bul onu... yardımcı olsun sana:p

Hatay benden sorulur... benim mıntıkam.. Sercan abinin selamı var de, herkes emret abi der:)

bak sag kolum Vasco Erhan var,,, iceriden yeni cıktı... git bul onu... yardımcı olsun sana:p

Patron herşey yolunda sen keyfine bak istanbulda :p google gibi adamım ne ararsan bende bulursun:mrgreen:

sagolasın kardesim... ayrıca filmler icinde tekrardan tesekur ederim... fuar gecti gitti bitti... kazandigimi da burda yer gelirim zaten:p

sercan tuncer'e filmler için 5. teşekkürün bu...sürekli yenilerimi geliyo ne oluyo?
nasıl filmler bunlar:silent:
bende isteremmm:queen:

Patron herşey yolunda sen keyfine bak istanbulda :p google gibi adamım ne ararsan bende bulursun:mrgreen:
belamı arıyorum google dan bulsana:mrgreen:

sercan tuncer'e filmler için 5. teşekkürün bu...sürekli yenilerimi geliyo ne oluyo?
nasıl filmler bunlar:silent:
bende isteremmm:queen:

forrap ın arşivi gayet genis, Aykutcum... ne ararsan var onda.. hem de cok kaliteli çekiyor... selamımı soyle sana da ayarlasın...

bu arada Vasco yla kanka olmussunuz.. kardesim muhabbetleri yapıyosunuz... hava da karsılıklı iltifatlar ucuşuyor... vayyy bee:cherry:

eskiden kolpa ve miss kolpa vardı? neden sesleri cıkmıyor... istanbul tayfası bizim topige yazmaya basladıklarından beri sesleri sedaları cıkmıyor bunların... hayırdır?:):mrgreen::p:silent::rendeer:

belamı arıyorum google dan bulsana:mrgreen:

forrap ın arşivi gayet genis, Aykutcum... ne ararsan var onda.. hem de cok kaliteli çekiyor... selamımı soyle sana da ayarlasın...

bu arada Vasco yla kanka olmussunuz.. kardesim muhabbetleri yapıyosunuz... hava da karsılıklı iltifatlar ucuşuyor... vayyy bee:cherry:

eskiden kolpa ve miss kolpa vardı? neden sesleri cıkmıyor... istanbul tayfası bizim topige yazmaya basladıklarından beri sesleri sedaları cıkmıyor bunların... hayırdır?:):mrgreen::p:silent::rendeer:

:queen:
senin kadar nev'i şahsına münhasır bi pslik tanımıyom walla, aslında çok zeki adamsın da anlayan yok. :cat:

Moderatör (forrap)
Lem ben sana para vermem dedim ya:p Fotoğrafı kim çekti ?Tripod mu kullandın yoksa :p
Alırız olm sorun değil,de ne aradığını bilmeyen,ne alacağı konusunda sıkıntı çeken ben değilim sensin :) Ben parasal sıkıntı çekiyorum,onu halledince alacağım makinalar belli.400 ytl için mantıklı aslında.Du ben bi düşüneyim seni..

Özcan,sana tavsiyem namaz kılmak için değilse cami duvarından uzak dur :p

Aykut,proyu severim,banlamam :) Bi eşeklik etmiş diye hemen neden banlayayım :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar