MARMARİS MT Piknikte...

sitenin favori marmaris grubu geni ve geni kıskandıracak kadar guzel gezi ve peknik olmus...tsk

Sizin oralarda hala yaz tabi gezersiniz.. Bi de bize bakın ... Tebrikler..

keşke sizin oralar gibi bizimde buraların havaları güzel olsada hergün çıksak pikniğe gezmeye tozmaya yaaa offf offff
gerçekten gzel eğlenmişsiniz

Hava güneşli, mükemmel bir deniz.. Motorlarınız ve dostlarınız ile çok keyifli olduğu her karede belli olan bir gün.. Ne kadar da şanslısınız.. İşte hayat'a tat katan anlar..Her gününüz hep böyle güzel olsun.. Güneş'i biraz da bize gönderin :)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bol keyifli bir piknik olmuş,kıskandım
:)

sizleri tekrar fotoğraflarda bile olsa görmek beni çok mutlu etti.motosiklet tecrübemi biraz daha artırıp en kısa zamanda aranızda olmayı istiyorum.sevgiyle kalın

cok guzel olmus pıknık...havaya bakın yaaaa ınanamıyorum her yer yagıslı burda orası gunluk guneslık aman nazar degmesın...

sitenin favori marmaris grubu geni ve geni kıskandıracak kadar guzel gezi ve peknik olmus...tsk

Teşekkürler arkadaşım. Amacımız kıskandırmak değil sadece sizlerle neşemizi ve dostluğumuzu paylaşmak...:bounce:

Sizin oralarda hala yaz tabi gezersiniz.. Bi de bize bakın ... Tebrikler..

Haklısın Cakalaz... Yaz sıcaklarında bizler motor kullanamıyorduk. Bizim mevsimimiz daha yeni açıldı...:bounce:

keşke sizin oralar gibi bizimde buraların havaları güzel olsada hergün çıksak pikniğe gezmeye tozmaya yaaa offf offff
gerçekten gzel eğlenmişsiniz

Teşekkürler Kumsal... Egenin nimetlerinden yararlanıyoruz...:bounce:

Hava güneşli, mükemmel bir deniz.. Motorlarınız ve dostlarınız ile çok keyifli olduğu her karede belli olan bir gün.. Ne kadar da şanslısınız.. İşte hayat'a tat katan anlar..Her gününüz hep böyle güzel olsun.. Güneş'i biraz da bize gönderin :)

Teşekkürler equinoxxx... İyi temennilerini tüm MT için ben tekrarlıyorum çok saolll...:cat:

bol keyifli bir piknik olmuş,kıskandım
:)

Teşekkürler SavasKayan...:bounce:

sizleri tekrar fotoğraflarda bile olsa görmek beni çok mutlu etti.motosiklet tecrübemi biraz daha artırıp en kısa zamanda aranızda olmayı istiyorum.sevgiyle kalın

Merhaba Akın bizlerde seni özledik... Bu haftayı pas geçecez... Ondan sonraki hafta Çövenlide buluşacaz... Selamlar...:bounce:

cok guzel olmus pıknık...havaya bakın yaaaa ınanamıyorum her yer yagıslı burda orası gunluk guneslık aman nazar degmesın...

Teşekkürler Faik... Batıda yaşamanın bu mevsimlerdeki faydasını görüyoruz...:bounce:

Son düzenleme:
:cyclopsan Biz burda kışı getirdik :mrgreen: Ama cok guzel gezi olmus ellerınıze saglık

Marmaris süper bir yer geçen sene gittim seneye tekrar gidicem ama bir farkla arabayla

Güzel piknik olmuş tebrikler. Bu arada;
4936.jpg

Bu görüntüden sonra arabanın süspansiyon sisteminde nekadarlık masraf çıktı:p

Ayıptır günahtır biz istanbulda yağmur altında arabalarımıza binmek zorunda kalırken siz orda keyif sürün oohhhh...

çok güseL bi gesi olmus.daha nice kazasız belasız gezilere...

Teşekkürler Ali kardeş ... Görüşmek üzere...:bounce:

Ayıptır günahtır biz istanbulda yağmur altında arabalarımıza binmek zorunda kalırken siz orda keyif sürün oohhhh...

:queen::queen::queen: Teşekkürler Cabriolet...:bounce:

Güzel gezi olmuş....diğer gezilerde görüşmek üzere :salut:

İnşallah Şahinciğim e artık bir buluşalım yoksa sen bizi beğenmiyormusun...:silent:

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
herzamanki gibi gözkamştırıcı bir gezi olmuş,valla artık kıskanıyom heee,motor alınca bende gezecem sizler gibim.

Güzel yemek olmuş. Neredeyse 1 yıldır şöyle kalabalık bir geziye katılamadık. İleride görüşmek üzere.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar