Şileye doğru uzanan mahşerin 5 motorlusu...

Selam dostlar
bugün sitemiz üyelerinden, cemal, cutku,sbüyükkılıç, john coffe ve ben ( kirki ) şileye doğru bir uzanalım dedik..şileye kadar gitmedik ama güzel bir gezi oldu..herkese teşekkürler

not: sabah kötü bir olay geçirdim..sizden rica lütfen arabalardan kendinizi kollayın.. arabalar bizleri görmüyorlar ve görmezden geliyorlar..bugün bilereke ve beni, görerek bana çarptı..motor en az 30 metre sürüklendi..Allaha şükür bende hiç bir şey yok..tam koruma sayesinde..motorun yanında çizikler var o kadar..oda canıma bişey olacağına motora olsun deyip güzel gezimizin fotolarına geçelim...

Cüneyt ve Şenol abilerimiz...

Güzel gezi ve resimler için teşekkürler.:rendeer: Yağmurların başladıgı bu güzel havada keyifli bir gün yaşadık. Öbür resimleride isterük.:cherry:

Öncelikle tekrar çok geçmiş olsun Ayhan kardeş. Sana birşey olmamış olması en büyük tesellimiz.
Ayrıca bu güzel resimler için de çok teşekkürler. Ellerine sağlık.:)

harika bi grup :) kymco'cular siz kardeş misiniz ? :cherry: ya hondacılar ? :cherry: motorların renkleri bile aynı :) çantalarda aynı olsa tamam bunlar ikiz dicem :p:)

kirki

öncelikle geçmiş olsun demek isterim.

Gerçekten trafikte motorsiklet sürücüleri tamamen görmezden geliniyor.
hani ben henüz bir motosiklet kullanıcısı degilim ama trafikte seyrederken canlı olarak şahit oluyorum.. Motorcu kendini nereye atacagını şaşırıyor.
sanırım motorumu alınca ilk işim farkedilmek adına bir çift lamba ve korna takviyesi olacak.

Gezilerinize katılmayı 4 gözle bekliyorum. bakalım 125 lik motorlar arkanızdan nasıl tırmalayacagım merak ediyorum :)

stahl teşekkürler..
125 likler çok rahat bizimle gelebilir ortalama süratimiz 80 - 90 civarındaydı.. en nihayetinde önemli olan beraber olmak yavaş gideriz gene beraber oluruz sen yeterki gel bizimle...

not: sabah kötü bir olay geçirdim..sizden rica lütfen arabalardan kendinizi kollayın.. arabalar bizleri görmüyorlar ve görmezden geliyorlar..bugün bilereke ve beni, görerek bana çarptı..motor en az 30 metre sürüklendi..Allaha şükür bende hiç bir şey yok..tam koruma sayesinde..motorun yanında çizikler var o kadar..oda canıma bişey olacağına motora olsun deyip güzel gezimizin fotolarına geçelim...

geçmiş olsun..allah daha kötüsünden korusun..
trafikte önsezilerin daha açık olmasını,
haklı olunan her kaza olayında bile en fazla zarar bizlerin olduğu için olası en kötü durumların olacağını varsayarak, bu ihtimalleride sürekli göz önünde bulundurmamız lazım..

cüneyt bey;
forumdaki mesajlarınızda üst seviye kişilik olduğunuz çok barizdi.
bana göre bir kalite göstergesi olan bu üst seviye durumun
yaşam biçiminiz olduğuna inanıyorum.

selamlar..

Adana İl Temsilcisi
güzel ve keyifli bir gezi olduğu belli.kaza geçiren arkadaşımıza geçmiş olsun diyorum.allah hepimizi bu dikkatsiz araç sürücülerinden korusun.deauvillerin ön sis lambalaradı da gerçekten süper durmuş.isteyipte taktıramadığım tek aksesuardı.:pr::salut:trafikte fark edilmemizi sağlayacağı kesin.sevgilerimle.

Mersin İl Temsilcisi
geçmiş olsun...

düşmeyen öotorcu yoktur, henüz düşmememiş motorcu vardır ;)
moralini bozma, dediğin gibi cana geleceğine mala gelsin.
TAM KORUMA nın önemini de vurgulamışsın. teşekkürler

geilerinizin devamını dilerim. ama bir de foto eklerken 60x480 ( alttaki hotlink yazan yeri) kopyalayıp yapıştırıver ;)

devamını bekliyoruz kardeşler

geçmiş olsun..allah daha kötüsünden korusun..
trafikte önsezilerin daha açık olmasını,
haklı olunan her kaza olayında bile en fazla zarar bizlerin olduğu için olası en kötü durumların olacağını varsayarak, bu ihtimalleride sürekli göz önünde bulundurmamız lazım..

cüneyt bey;
forumdaki mesajlarınızda üst seviye kişilik olduğunuz çok barizdi.
bana göre bir kalite göstergesi olan bu üst seviye durumun
yaşam biçiminiz olduğuna inanıyorum.

selamlar..

Sevgili "kaldera", düşünceleriniz için çok teşekkürler. Sizlerde böyle olumlu bir intiba bırakabilmeyi şeref duymak sayarım. Bütün yapılan, zevklerimizi dolu dolu ve ortaklaşa yaşayabilme çabasıdır. Ancak sizlerle bugüne kadar tanışamamaktan, bir tarafımızın hep eksik kaldığını bilmenizi ister bu boşluğu en kısa zamanda doldurabileceğimizi ümit ederim.
Sevgilerimle.:)

Son düzenleme:
hocam çok geçmiş olsun şöyle bi şehir dışı yapamadım ona yanarım

Valla sormayın. Şile,ağva, rıva, anadolu Feneri, Polenezköy , Garıpce derken motoru bırakıyoruz artık ezberledi bu yolları kendi gidiyor.:cherry:
He birde sapanca var.:p Bir gün bir fırlayacağız anadoluya kaybolacağız .:cherry: Yanlzı bu saydıgımız yerlerın hakıkaten doğa içinden gidişide dönüşüde cok zevkli oluyor. Şİle yolununda gidiş geliş olarak tamamlanmasına az kalmış. Kısa ama keyifli parkurlar. Bir gün bekleriz.:rendeer:

Valla sormayın. Şile,ağva, rıva, anadolu Feneri, Polenezköy , Garıpce derken motoru bırakıyoruz artık ezberledi bu yolları kendi gidiyor.:cherry:
He birde sapanca var.:p Bir gün bir fırlayacağız anadoluya kaybolacağız .:cherry: Yanlzı bu saydıgımız yerlerın hakıkaten doğa içinden gidişide dönüşüde cok zevkli oluyor. Şİle yolununda gidiş geliş olarak tamamlanmasına az kalmış. Kısa ama keyifli parkurlar. Bir gün bekleriz.:rendeer:

Şenol beyciğim walla size çok teşekkür ediyorum...hani siz olmasanız yapılan şeylerden hiç haberim olmayacak...demek Anadoluyu fırlayacaksınız :bounce:eee peki yolunuz açık olsun... hayırlısıyla bi gidin bakalım ....dönüştede hayırlısıyla karşılarız elbette:)

Yok olmayacak böyle ...ben feminen motor feminen motor diye çırpındıkça aradaki km farkı bayağı bir açıldı... ben bi hondanın sitesine inceleme altına alsam iyi olacak galiba... ee ne yapalım... motor feminen görünmesede artık üzerine çiçekti böcekti bişiler çizip kız motoru haline getiricez.

Ahh ne olurdu sanki boyum şöyle 5 cm daha uzun olsaydı da sele yüksekliği problemi yaşamasaydım...hayatım boyunca ilk kez boyum kısa diye (ki değildir aslında) mızıldanıyorum. Olmadı Rahmi Barutçunun dediğini yapar seleyi kestiririz:wiinkk:

Demek Anadoluya fırlayacaksınız :bounce: eee hadi bakılım..:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar