wallah haklısın savaş abi ama plansız oluncca öyle oldu çektim gazı nereye gideceğim meçhul çıktım yola aynı mekanda size mangal sözüm olsun al birgün yanına PİSİKODESTEĞİDE :cherry:gel özer kardeşte muratlıdan basar gelir bir akşam üzeri hem mangalımızı yapar hemde oltalarımızı sallarız baraja burda kalmasın ama bunu 15 indeki geziden önce yapalım .....
Caner kardeşim sağalosun.....
NOT:SENİDE BEKLİYORUM MANGALA :cat:
Temiz hava gibisi yok manzara kuş sesleri bugun haftalık iznimdi bütün haftanın yorgunluğunu bıyıkalide UNUTMUŞUM:cherry:Gerçekten dinlendim.....
Elbet geliriz ama önceden planlama yapmak benim işimde oldukça zor.Son dakika bir anormallik,çapanoğlu filan çıkıyor.
Çorlu'dan 2 günlüğüne ayrıldım.
benim eski çırak,muavin yarısı,yol kankisi,Çin malı sevmez iken motoruna aşık olmuş Çaynaharley saybisi, 2 gün önce kendi başına çıkmış yola,yatırmış motorunu virajda,sonra da ön freni sıkmış,......
Ondan sonra bi de tek teker yapsaymış diyosunuz dimiiii.

Onu ben böyle mi yetiştirdim?.Demek ki eğitim şart,eskiden falaka vardı,bizim zamanımızda cedvel,şimdi şevkat.Eskiler iyi öğrendi,biz az,şimdikiler hiç.Demek
ki millet olarak sopadan anlıyoruz

Hele ."Bazılarını tek başına pindirmiycen motora.Başında durcan sürekli".Meşaşı
alan aldı

"Ula yavaş git,motor üzerine baskı kurma,motor gelinlik kız gibidir, üzerinde baskı olan gelinlik kız nasıl kocaya kaçarsa gereksiz manevra veya sürat ile baskı kurduğun motor da yoldışına kaçar,kötü yola düşer.
Her daim ezme motoru,al gönlünü.
Yok motorun asaleti zayıflamış,kafasına göre takılma hevesindeyse, sal gitsin canının istediği yere."diyorum.
Nerdeee malum şahsın idrak yolları tıkanıyo biz anlatırken.
Kabahat onun değil aslında bi noktadan sonra.
Motorculuğu tüpçü motorunda öğrenen adamı cruiser sahibi yapmanın ne manası vardı?.sorarım size

.
Bi de bırakmasak TDM filan alacaktı,bu talebin canlı şahidi de Özer'dir.
Ha simdi tak bunu kuyruğuna gelsin Bıyıkali'ye.Olacak iş mi?.
Ben bu muavini yeniden eğitmeye başlasam çok iyi olacak