- Konu Yazar
Uzun zamandan beri gitmek istiyorduk köftesiyle ünlü Çineye.Çine Aydına bağlı bilen bilir zaten.Yorgun48 ve Banro da Şubattan beri planlamalarına rağmen bir türlü işler ve yağmurlu hava izin vermemişti nasip benim iznimeymiş.
Yalnız benim makinede pil olmadığı için ancak Çinede başlayabildim fotoğraf çekimine.Yol fotoları ise Yorgun48 ve Banroda.
İlk başta yolda motorun fan vidası gevşemişti sanaii ye girip onu hallettik.
Gökovada buluştuktan sonra küçük molalar ile Çineye Ulaştık.Havada oldukça sıcaktı zaten.Hemen siparişlerimizi verip sofraya kurulduk yol acıktırmıştı zaten.Birde Banro nun kahvaltı yapmadan çıkması ve yol boyunca yorgun bir hal sergilemesi sonunda birden keyfi yerine geldi.

Heyecenalı bekleyiş:cat:Salatalar hazır.Tabi inceden bandırıyoruz sıcak ekmeği salataya piyaza
Banro iyice süzüldü yemeği beklerken Yorgun48 abim ise metanetini yemek gelinceye kadar bozmadı hiç

ve yemek geldi.Şiş kebaplar ve Çine köftemiz.Yaklaşık 20dk ağzımıdan hiç bir kelime çıkmadan yemeklerimizi garsonların suskun bakışları altında yedik.20 dk sonra banro ilk kelimeyi söyledi."Ohhh Şükür tatlılar nerede kaldı"

Banro şişleri yiyip huzura kavuşunca hafiften bir ağırlık çöktü
Yorgun abim ise gülümsemeye engel olamadı keyiften.

Tabi köfte yemek için 300km yapan zihniyeti bir arada göstermeden olmaz

kızlarımızda ağırlaşmış sürücülerini hüzünle bekliyorlar.:queen:

Tabikide köfte yemek için 300km giden zihniyeti birarada görmek lazım

Keyfimiz yerine gelince İzmir konak a çay içmeye gidermiyiz gidemezmiyiz düşünmeye başladık.Hormonlar yatıştıkça sakinleşip eve gitmeye karar verdik.

baharın habercisi laleler eşliğinde yol aldık

Çine -Yatağan arası en sevdiğim yollardan birisi sıcak asfalt ve bol viraj

İlk durağımız bitince türkiyenin sayılı Barajlarında biri olacak menderes ovasına can verecek olan Çine Barajı..

Fotoğraf konusunda ince detaylar onlardan sorulur

ben nemi yapıyordum peki.Yorgun ve Banro resimleri çekerken bende huzuli fotoğraflar çektim manzara kompozisyonları onlarda olunca bende keyif yaptım

Baraj ve biz

Sıcak hava ,kolestrol ve alınan bol miktarda doymamış yağ oranı yüksek besin sonucu biraz bunladık.

Çine-yatağan Yolu arası kayaların ilginç oluşumlarına hayran kalıyorinsan.Zamanla iklim değişiklikleri ile aşınmış ve üst üste abes bir şekilde duran taşlar yol boyunca sizi cezbediyor

Peki can abi burada ne çekiyor???aşağı bayırda otlayan ineklerden beyaz olanını sanırım

Kısa bir benzinlik molası ardından Muğlaya doğru yürüyüşe geçtik manzara ve hedef Gökova...Mavinin yeşil buse kondurduğu yer

Gidecek yol uzun..

Gökova iştahımızı açtı ve bizde hadi bi sahile inelim dedik.Denize girenler vardı.Sezon açıldı

Ve ben köyceğize can abide Dalamana yollandı son kahveden sonra

Dedim Ya Daha gidecek Çok Yolumuz Var....

Yalnız benim makinede pil olmadığı için ancak Çinede başlayabildim fotoğraf çekimine.Yol fotoları ise Yorgun48 ve Banroda.
İlk başta yolda motorun fan vidası gevşemişti sanaii ye girip onu hallettik.
Gökovada buluştuktan sonra küçük molalar ile Çineye Ulaştık.Havada oldukça sıcaktı zaten.Hemen siparişlerimizi verip sofraya kurulduk yol acıktırmıştı zaten.Birde Banro nun kahvaltı yapmadan çıkması ve yol boyunca yorgun bir hal sergilemesi sonunda birden keyfi yerine geldi.

Heyecenalı bekleyiş:cat:Salatalar hazır.Tabi inceden bandırıyoruz sıcak ekmeği salataya piyaza

ve yemek geldi.Şiş kebaplar ve Çine köftemiz.Yaklaşık 20dk ağzımıdan hiç bir kelime çıkmadan yemeklerimizi garsonların suskun bakışları altında yedik.20 dk sonra banro ilk kelimeyi söyledi."Ohhh Şükür tatlılar nerede kaldı"

Banro şişleri yiyip huzura kavuşunca hafiften bir ağırlık çöktü

Tabi köfte yemek için 300km yapan zihniyeti bir arada göstermeden olmaz

kızlarımızda ağırlaşmış sürücülerini hüzünle bekliyorlar.:queen:

Tabikide köfte yemek için 300km giden zihniyeti birarada görmek lazım

Keyfimiz yerine gelince İzmir konak a çay içmeye gidermiyiz gidemezmiyiz düşünmeye başladık.Hormonlar yatıştıkça sakinleşip eve gitmeye karar verdik.

baharın habercisi laleler eşliğinde yol aldık

Çine -Yatağan arası en sevdiğim yollardan birisi sıcak asfalt ve bol viraj

İlk durağımız bitince türkiyenin sayılı Barajlarında biri olacak menderes ovasına can verecek olan Çine Barajı..

Fotoğraf konusunda ince detaylar onlardan sorulur

ben nemi yapıyordum peki.Yorgun ve Banro resimleri çekerken bende huzuli fotoğraflar çektim manzara kompozisyonları onlarda olunca bende keyif yaptım

Baraj ve biz

Sıcak hava ,kolestrol ve alınan bol miktarda doymamış yağ oranı yüksek besin sonucu biraz bunladık.

Çine-yatağan Yolu arası kayaların ilginç oluşumlarına hayran kalıyorinsan.Zamanla iklim değişiklikleri ile aşınmış ve üst üste abes bir şekilde duran taşlar yol boyunca sizi cezbediyor

Peki can abi burada ne çekiyor???aşağı bayırda otlayan ineklerden beyaz olanını sanırım

Kısa bir benzinlik molası ardından Muğlaya doğru yürüyüşe geçtik manzara ve hedef Gökova...Mavinin yeşil buse kondurduğu yer

Gidecek yol uzun..

Gökova iştahımızı açtı ve bizde hadi bi sahile inelim dedik.Denize girenler vardı.Sezon açıldı

Ve ben köyceğize can abide Dalamana yollandı son kahveden sonra

Dedim Ya Daha gidecek Çok Yolumuz Var....

Son düzenleme: