HD Dyna Wide Glide ile İstanbul_Bodrum

mes

dsci0001lq9.jpg

İstanbul'da tem'in çamuru:queen: ve Ergun.

dsci0002ix5.jpg

:queen::queen::queen:

dsci0004ns5.jpg

Eskihisar_Topçular araba vapurunda

dsci0005xe2.jpg

Susurluk'ta mola

dsci0006rh3.jpg

Akhisar'da konakladığımız Palm City otelinin önü
dsci0007vs5.jpg

Sabah kalkış,kuvvetli bir kahvaltı ve yola devam...
dsci0009iu4.jpg

İzmir'den Aydın otoyoluna çıkmadan önce benzin molası.Yağmur yok.Hava pırıl,pırıl:queen:

dsci0012pv0.jpg

Söke ovasını geçtikten sonra,yine mola:queen:

dsci0013xb3.jpg

Bodrum'a varış.Dyna temiz çocuk oluyor:queen:

dsci0015vf4.jpg

dsci0016qu8.jpg

dsci0021yh6.jpg

dsci0024bt4.jpg

Veee Bodrum....Ergun kardeşimle çok güzel bir İst_Bodrum gezisi yaşadık.Teşekkürler Ergun :rendeer::rendeer::rendeer:

Adana İl Temsilcisi
harika bir gezi ve paylaşım.yüreğinize,tekerinize sağlık.sevgilerimle.

çok güzel bir gezi olmuş... kıskandım hemde bu zamanda yapıldığı için. genelde cruizer kullanıcılarını tatlı su motocusu denir ki sen dışına çıkmışsın yine kıskandım... tebrikler :mrgreen: devam devam...

Plaka cok ilginç geldi bana.Ufak ve rengi değişik gibi sanki ??

taa İstanbul'lar bırakılırda bodruma gidilirmi ? :) şaka abi. güzel gitmişsiniz helal valla. ama ilk foto da o hale nası geldiniz ya dna ve sen ? :) kamyonmu takip ettin nettin.:mrgreen:

abi ilk resim çok hoş,gözlük bile çamur içinde:mrgreen:
motoruna saglık,iyi gezmişsin

mes

arkadaşlar yürekten ve pozitif yorumlarınız için çok teşekkürler.Hep birlikte sağlıklı neşeli nice gezilere inşallah.:rendeer:

Çok az fotoğraf var :silent: Nasıl inanayim İstanbul'a gittiğinize... :p
Bu arada sen de v-strom yok muydu ¿... :silent:

mes

Çok az fotoğraf var :silent: Nasıl inanayim İstanbul'a gittiğinize... :p
Bu arada sen de v-strom yok muydu ¿... :silent:

sevgili Tubiş,ben Ergun'un artçısıydım ve İst. da tem de acayip bir yağmura yakalandık malum tem çamur ve pislik içinde 15 dakikada bu hale geldik.Sonra caddebostan'a geçip temizlendik ve dönüş başladı.Daha fazla resim çekmek isterdim ancak bu kadar oldu.İnanıp inanmamak sana kalmış,ama biz sorunsuz bir yolculuk yaptık ve büyük keyif aldık.Sevgiler.:rendeer::queen:

not: V strom'u iki ay önce sattım.Enduro bana göre değilmiş.

Şaka yaptım canım, neden inanmayayim :) Bu arada v-strom zaten enduro değil... :) Neden sana göre değilmiş... :silent:

arkadaşlar yürekten ve pozitif yorumlarınız için çok teşekkürler.Hep birlikte sağlıklı neşeli nice gezilere inşallah.:rendeer:

inşallah fakat haberleşirsek hepbirlikte olur heralde!!!!!!! yoksa babadağına çıkıp vahiy mi beklemek gerekiyor?

Abi sen buralara kadar geliyosun ve yüzünü göstermeden gidiyosun yazdım karakaplıya.Ama :queen:

Paşam bu tür geziler herzaman beni cezbetmiştir.:cat:.İnan hayalimdeki gezi organizasyonunu bana bir an yaşatmış oldun.:silent:.Helbet birgün yollarda karşılaşırız...
Sorunsuz bitmesi beni sevindirdi.. İlk resimde de nazi kampından kaçışı bana hatırlattı..:p

nsaı bi motor yav bu? 2 silindir var tek eksoz var. bi eksozda diğer tarafa atsana. şanzımanın altından kibarca güzel bişe yaparlar

kaş göz gözlük kafa her taraf çamır olmuş yav. ilk resime bakınca acaip gülme tuttu. karikatür gibi olmuşun abi :mrgreen:

vay vay vay hocam:cherry:.......sen nerelere gittin bakayım:bounce:....hayırlı uğurlu olsun bakalım.:flower::flower::flower:

hoşgeldin mes ve güle güle yolun açık olsun demek gerekiyor sanırım :cherry: ne çabuk gelip gitmişiniz böyle selamlarımızla güzeller güzeli bodrum'a

mes

vatanoğlu;869516' Alıntı:
vay vay vay hocam:cherry:.......sen nerelere gittin bakayım:bounce:....hayırlı uğurlu olsun bakalım.:flower::flower::flower:

hocam haberin yok galiba Regal Raptorun 1400 lüğü çıkmış:queen:

hoşgeldin mes ve güle güle yolun açık olsun demek gerekiyor sanırım :cherry: ne çabuk gelip gitmişiniz böyle selamlarımızla güzeller güzeli bodrum'a

çok teşekkürler,çok teşekkürler :rendeer:

img0220a1ob5.jpg

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Abi süpersiniz ya.Helal olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar