- Konu Yazar
sabah saat 8:00 de kadirliden hareket ettk buradan giderkn ilginç bir kazaya denk geldik.kamyonla araba çarpışmıs araba ucurumdan yuvarlanmıs kimse yardım etmiyor sadece bakıyordu.biz hemen asagı yuvarlanan arabanın yanına indik ve nabzına baktıgımda sofor arada ölmüştü yaralıları battaniyeye sarıf yukarı kadar tasıdık.ambulans geldiginde artık işi onlara bırakıp tekrar yolo koyulduk.fotoların buraya koyulmasının iyi olmayacagını düşündügümüz için eklemedim.
neyse bu üzücü olaydan sonra ilk duragımız andırının catak köyü üzerinde bir amcamızın bahcesi var oaaraya gittik
hemen bahçeye dalıp böğürtlenlere hücum ettik
çok iriydiler bayıldım ama görüntüye bir bakın agzınız sulanacak
ishak abiyle mustafa abi... mustafa abinin bahcesi zaten bulundugumuz yerde
ünlü hondasever SAVAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:queen:
yine ishak abi
aclıktan olmüştük mustafa bey sagolsun hemen bir kısır ziyafeti çekti bize ve hiç duymadıgım bir şeyiduymuş ve görmüş oldum CEVİZ REÇELİ.ilk önce acı olacagını düşündüm ama hiç öyle degil cak lezzetli harika birşeymiş.işte ahmet abiyle ishak abi
yemegimizi kısırımızı yedikten sonra ANDIRINA DOGRU YOLA KOYULDUK
budaaa bizim kadirlinin en meshur DELİ GÖKHAN'I.andırında karsılastık savasın kafadarı oldugu için baya bir muhabbet ettik.gülmekten neredeyse aglamış olmustuk :cherry: resim çekmemize izin vermedigi çin gizli çektim
andırının kışla bahçesi dedikleri bir yer.
buda İshak abinin 47 yaşındaki bmw siyle 26 yaşındaki ben::ressam::::ressam::
buda dönüşte dikkatimi çeken bir yol insan suratına benziyor.Haksızmıyım sizce
enson bir su kenarındaki mısırcıda ki görüntülerimiz
abdurrahman arkadasımızın su içinde verdigi seksi bir poz:queen::cherry:
osmaniye/Kadirli mt den saygılar sevgiler
neyse bu üzücü olaydan sonra ilk duragımız andırının catak köyü üzerinde bir amcamızın bahcesi var oaaraya gittik
hemen bahçeye dalıp böğürtlenlere hücum ettik
çok iriydiler bayıldım ama görüntüye bir bakın agzınız sulanacak
ishak abiyle mustafa abi... mustafa abinin bahcesi zaten bulundugumuz yerde
ünlü hondasever SAVAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:queen:
yine ishak abi
aclıktan olmüştük mustafa bey sagolsun hemen bir kısır ziyafeti çekti bize ve hiç duymadıgım bir şeyiduymuş ve görmüş oldum CEVİZ REÇELİ.ilk önce acı olacagını düşündüm ama hiç öyle degil cak lezzetli harika birşeymiş.işte ahmet abiyle ishak abi
yemegimizi kısırımızı yedikten sonra ANDIRINA DOGRU YOLA KOYULDUK
budaaa bizim kadirlinin en meshur DELİ GÖKHAN'I.andırında karsılastık savasın kafadarı oldugu için baya bir muhabbet ettik.gülmekten neredeyse aglamış olmustuk :cherry: resim çekmemize izin vermedigi çin gizli çektim
andırının kışla bahçesi dedikleri bir yer.
buda İshak abinin 47 yaşındaki bmw siyle 26 yaşındaki ben::ressam::::ressam::
buda dönüşte dikkatimi çeken bir yol insan suratına benziyor.Haksızmıyım sizce
enson bir su kenarındaki mısırcıda ki görüntülerimiz
abdurrahman arkadasımızın su içinde verdigi seksi bir poz:queen::cherry:
osmaniye/Kadirli mt den saygılar sevgiler