16-17 Haziran iZMİR-KUSADASI-DAVUTLAR CBF 150- YBR 125 Kardeşliği Gezisi

Ben ve arkadaşım İzmir de hafta sonu gecirmek yerine atladık motorlara düştük yollara İZMİR den oglen yola cıkıp pazar aksamı geldik bu anları paylaşmak istedim. Çok güzel bir gezi oldu.

Davutlar plajına geldiğimizde

Abdullah yanlız kovboy demir atının üstünde soluklanırken

Otelin park yerindeki iki siyahi güzel

Romantik akşam yemeği öncesi pozlar

sofrayadaki misafirimiz kus kadar yedi valla :)

Moonlight Beach Club park yerindeyken

Caylar süperdi 2 tane yetti valla :) 2 den sonra muayenede çıkıyor

Cafenin bodyguardı ama daha yavru :) şu anda maskotu

Köşeyi kaptık yolda her milletten insan gördük :)

Tansaş alışverişi sonrası 2 ekmek 250 gr peynir 5 domat 5 salatalık 200 gr macar salamı 2 lt meyva suyu 200
gram patlıcan közleme :)

Dönüş yolundan fotolar

Son düzenleme:
maşallah güzel gezmişsiniz allah kaza bela vermesin.her iki motorada topcase takılmamış özel bir nedeni varmı ?file ile eşya bağlamak zor gibi

iyi gezmişinnnnnnnn özgürrr:mrgreen::mrgreen: boş yok dolaşıyon bakıyomm:cat:

güzel gezmişsiniz,allah içinize sindirsin.bu otel nerdedir?fiyatları nasıldır?temizmidir? hoş bir yere benziyor.:)

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
çok güzel gezmişsiniz
ahh ahh izmirde yaşamak vardı, tıkıldık kaldık istanbula

sevgili özgür,
sıcakların başladığı bu günlerde, kuşadası na güzel bir yolculuk olmuş
konakladığınız yer bence çok güzel, fotoraflarda bir harika, teklifin üzerine sana bu gezide eşlik edemediğimiz için, sana borçluyuz, bir dahaki sefere hep beraber, Abdullah a selamlar, paylaşımınız için teşekkürler, :cat:

abicim bakıpda imrenmemek elde değil.Bizde böyle 1günlük kaçmaklar yapmak zor istanbul şartlarında.Sizin böyle bir imkanınız var çok güzel.fotograflar herşeyi anlatıyor.Motorcu kardeşliği :)

Ehh be ya insan bi uğrar ya önümüzden geçip gidiyonuz :salut: Bidahaki sefere diyim ,fotolar güzel olmuş bu arada :)

tşkler
daha sezon tam başlamadıgı için davutlarda seray otelde kaldık hersey dahil 38 e kaldık 12 ye kadar yerli içki vardı ama fazla içmedik.

Ben topcase takmadım file işimi görüyor şimdilik ileride bir kappa veya shad alacagım :)

Kısmetse iki motor marmaris yapacağız o zaman daha cok fotolar koyarız.

güzel bi gezi olmuş...paylaşım için teşekkürler...en son kuşadasına şubat'ta gittim...5 gün Korumar Otel'de kaldım...ama işle ilgiliydi o yüzden fazla dolaşamadım...:pale:

çok imrendim şimdi....

gerçekten güzel gezi olmuş..iyi tadını çıkarmışsınız, paylaşım içinde saolun

Güzel bir gezi olmuş.Fotoğraflar da güzel.Kazasız sorunsuz nice sürüşler.:cat:

BU gezi 2 yıl önceydi arkadaşımız üzerine 2 kez himalayalara çıktı 2 motor eskitti 1 dünya turunu tamamladı 1 kere dakar a katıldı 23 üncü oldu :wiinkk:

puahah :D:D walla 2 sene önceki konuya yrm yapmak gibisi yok ybr çok temizmiş o zmnlar 0 mış anlaşılan tekerinize taş gelmesin ve böle nice nice geziler yapasınız inşallahh :D:D amin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar