Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bilindiği üzere tam 7 gün önce kötü haberi aldık ve Emrah için hüzünlü bir vedanın ardından bir anma toplantısı yaptık :salut:
Evet Emrahın arkadaşlığının karşılığını ne yapsak ödeyemeyiz ama elimdeki bazı fotoğrafları yüklemeyi ihmal etmek istemedim :salut:
Biz de sana çok teşekkür ederiz Murat abi, anma toplantısıydı, zor bir toplatıydı ne de olsa :salut:
Slayt gösterisini de elimden geldiğince Emraha layık hazırlamaya çalıştım ama keşke hazırlamak zorunda kalmasaydım :salut:
Fotoğrafları sıraya dizmekte bile zorlanıyorum, rastgele koyuyorum artık, idare edin lütfen, yorum da yapamıyorum :salut:
motokanka başta olmak üzere aramıza katılan tüm motosikletçi büyüklerimize tek tek teşekkür ediyorum :salut:
Emrahın yattığı yerde dinlenmesi ümidi ile buyrun zor toplantıya ait fotoğraflar :salut:
Sadece küçük kardeşimiz durumun farkında değildi, acılarla karşılaşmaz, hep böyle yüzü güler umarım :salut:
motobey kullanıcı adlı abimize de ayrıca teşekkür ederiz, yakamızda Emrah fotoğraflarımızla gurur içinde oturduk :salut:
Keşke bizi bırakıp gitmeseydin de bu perde de hep böyle boş kalsaydı :salut:
Gözümüz senin yolunu da gözledi ama gelmedin işte gelemedin, ama biliyorum ki;
yukarıdan yüzündeki ufak gülümseme ile bütün gece bizi izledin :salut:
Sadece dört fotoğrafa yorum yapabildim, Emrahın anısına hepinize iyi sürüşler :salut:
Evet Emrahın arkadaşlığının karşılığını ne yapsak ödeyemeyiz ama elimdeki bazı fotoğrafları yüklemeyi ihmal etmek istemedim :salut:
arkadaşlar kazasız belasız toplantıyı gerçekleştirdik.sanılanın aksine odtü grubu da yoktu.çok saygın ve içten bir toplantı gerçekleşti.tüm dostlarıma ve katılan tüm motosiklet doslarına tek tek katıldıkları için teşekkür ederim.
ayrıca çok ince bir ayrıntıyı düşünerek emrah kardeşimizin yaka fotoğraflarını bastıran motobey arkadaşımıza ve slayt gösterisini 2 gün uğraşarak yapan aytaç arkadaşıma çok çok teşekkürler.
Biz de sana çok teşekkür ederiz Murat abi, anma toplantısıydı, zor bir toplatıydı ne de olsa :salut:
Slayt gösterisini de elimden geldiğince Emraha layık hazırlamaya çalıştım ama keşke hazırlamak zorunda kalmasaydım :salut:
Fotoğrafları sıraya dizmekte bile zorlanıyorum, rastgele koyuyorum artık, idare edin lütfen, yorum da yapamıyorum :salut:
motokanka başta olmak üzere aramıza katılan tüm motosikletçi büyüklerimize tek tek teşekkür ediyorum :salut:
Emrahın yattığı yerde dinlenmesi ümidi ile buyrun zor toplantıya ait fotoğraflar :salut:
Sadece küçük kardeşimiz durumun farkında değildi, acılarla karşılaşmaz, hep böyle yüzü güler umarım :salut:
motobey kullanıcı adlı abimize de ayrıca teşekkür ederiz, yakamızda Emrah fotoğraflarımızla gurur içinde oturduk :salut:
Keşke bizi bırakıp gitmeseydin de bu perde de hep böyle boş kalsaydı :salut:
Gözümüz senin yolunu da gözledi ama gelmedin işte gelemedin, ama biliyorum ki;
yukarıdan yüzündeki ufak gülümseme ile bütün gece bizi izledin :salut:
Sadece dört fotoğrafa yorum yapabildim, Emrahın anısına hepinize iyi sürüşler :salut:
Son düzenleme: