ya bende gelmeyi planlıyordum ama son dakika pazar sabahı açıköğretim sınavı görevim olduğunu öğrendim. öfleye pöfleye gözetmenlik yapmaya gittim. neyse geziler bitmez çaylarda. birini kaçırdıysam diğerini telafi ederim. tekerinize sağlık
ya bende gelmeyi planlıyordum ama son dakika pazar sabahı açıköğretim sınavı görevim olduğunu öğrendim. öfleye pöfleye gözetmenlik yapmaya gittim. neyse geziler bitmez çaylarda. birini kaçırdıysam diğerini telafi ederim. tekerinize sağlık
ahhh ahhhh işten kaçıp gelmeye değermişşş :( :( çok güzel bi sezon açılışı olmuş fotoğraflar videolar muhteşemm kıskandım açıkcası
En iyi motorcu torununu motorunun arkasına alıp dolaştıracak kadar yaşayan motorcudur.
Kötü motorcular bu günleri asla göremez.
bi de videolarda gördüm DL fazerın önünde uzamış gitmiş bende fazerı hızlı sanardım bi saatte yetişmiş
Sezon açılışı gerçektende çok güzel oldu
Tüm katılımcılara hoş sohbetleri için teşekkürler yeni katılan aradaşları tanımaktan memnuniyet duyduk ederim
Tabiki organizasyonda emeği geçen Cengiz kardeşimize de ayrıca teşekkür ederim
Foto ve video kaynağımız Altunay'a kocaman teşekürler o güzel anları ebediyetleştirdiği için sana hepsinden bir tane
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Vay vay vay iyi gezmişsiniz. Paylaşım için tşk.
Uploaded with ImageShack.us
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:49 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:53 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:56 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:59 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:03 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:06 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:09 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:13 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:16 ----------
Fotoğraflar çok güzel çıkmış, ellerinize sağlık
Kuyuya taş atan kişi
Güzel kareler.... Teşekkürler:.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Vay vay vay İzmir' de sezon açarsınız tabi İstanbul bildiğin kış :( Kıskandım kıskandım her zamanki gibi Resimler çok güzel yine gelecek ben :p Murat nerelerdesiniz yahu, yaşıyor musunuz
işte bu son resimler olaya damgasını vurmuş HARİKA olmuş emeği geçen herkeze sonsuz teşekkürler İYİKİ varsınız önümüzde bir mangal partisi var dilerim yine aynı ekip ve heyecanla onunda üstesinden geliriz
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Deka nın da dediği gibi bu formun , herkezin görebileceği bir yerine ,şu resim yüklemeyi detaylı anlatatan bir yazı yazılsada herkez faydalansa diye düşünüyorum MODELATÖRÜN dikkatine . geziye gelecek olursak kazasız belasız uyum içerisinde olduktan sonra ,daha ne istenirki ,Allah içinize sindirsin
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
Yine her zamanki gibi, altina kimin kim oldugu yazilmayan bu nedenlede bizim gibi uzaktan bakanlar için bir anlam ifade edemeyen fotograflar.
Bir dahaki bulusmaniza elime bir kizilcik sopasi alip gelmeyi dusunuyorum.
Bakalim ben mi sizi denize dökerim, siz mi kahpe fransizi gorecez.
Abicim yazsaniza su fotograflarin altini!!!
Algilamadiginiz bisey var.
Oraya motosiklet fotografi asmissiniz.
Binblercesini gordugum fotograflardan biri.
Hatta çok daha guzellerini gordugum.
Yani benim için o motosiklet fotografinin bir anlami yok.
Ama fotografin altina, bu motosiklet (atiyorum), Alp Tunay'in,Monica Belluci'nin falan yazarsaniz, iste o zaman o foto benim için bir anlam kazaniyor.
Daha sempatik oluyor.
Daha bir bakilasi oluyor.
Yapin sunu yahu!!!
Burda sanaldan tanidigimiz, sevdigimiz insanlari gorecegiz,onlarin hayatina ait bir parçayla tanisacagiz.
çok sey mi istiyorum?
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
O ER-5 tepesindeki Yıldırım mı? Hiç haberimiz olmadı...?
(ya da ben yine bir şeyler kaçırdım...)
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
yıldırım mayısta geliyor, hala vatanı kurtarmakla mesgul
coq; kardeşim sen izmiri tanımazmısın izmir izmir olalı bu ekip ( alp,apv,özer,wallace,forrap ) bizim başlıklarda isim yazmamamız merak edenler gelsin bizi yüzyüze tanısın diyedir. sen uzaktan bizi tanırsan gelmezsin dostluğumuz SANAL kalır geleceksin mangalımızdan yiyeceksin semaverimizden içeceksin sohbetimizden tadacaksın sonra ( denize dökme bölümünü unuttum sanma ) mutlu huzurlu aklın bizde evine döneceksin
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)