(mt izmir)3/4/2011 kahvaltılı sezon açılışı
-
Reklamlar
-
Allah muhabbetinizi arttırsın.
En yakın zamanda bir motosiklet alabilirsem bende katılmak isterim gezilerinize.
Fotoları merakla beklemekteyim...
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
-
Bu gün kapalı bir hava mevzi yağışlıydı. 2 gündür sabahın köründe AÖF sınavlarına gidiyoruz. Ben sezonu açamadım, siz açtınız sezonun gazozunu hayırlı uğurlu olsun.
Ben hem gördüklerinizi hemde yiyip içtiklerinizi merak ediyorum.
-
GEZİ takvimimize birkaç öneri ekledik EYLEMLERİMİZ artarak devam edecektir gönlünüz bizde gözünüz yolda olsun
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
güzel bir gündü herkese teşekkürler
-
-
-
-
güzel olmuş eline sağlık devamını bekliyoruz resim çok
CENGOMOTO
-
-
-
mutto adlı üyeden alıntı
Mutto olacaktı abim
Bugün sürüş gerçekten çok keyifliydi, sizleri tanımakta apayrı bir zevkti açıkcası.
Her şey için çok teşekkürler
Sizlerle de tanışmak güzeldi.... Daha yapacağımız çok yol var....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Valla abim sabırsızlıkla bekliyorum, tabi işten bizi rahat bırakırlarsa
-
mangalsız sezon açılışı olmaz bir kerede mangal ve semaver için açarız
By apv41 at 2009-06-26
CENGOMOTO
-
Sosyalleşmek budur işte
Dostluğun ve sevginin ön planda olduğu kenetlenmenin ve yol arkadaşlığının anlatılmaz tarifi bu olsa gerek.Dışımı bilmem ama resimlere baktıkça inanın içimin yağları eridi.Değerli dostlar hepinizin yol sürüş tecrübelerine ihtiyacım olacak.Aslında eski bir tır,kamyon ve otobüs şöförüyken yıllarım kamyon üzerinde geçmişken hayat beni yaşadığım iş kazası sonucu parmaklarımı kaybedince kanunen ve heyet kararı raporuyla ehliyetim ''B'' sınıfına düşürülmüştü.Yıllardır bir motor sahibi olmak böylesine güzel insanlarla güzel gezilere katılarak kaynaşmak sizleri tanımak yer görmek yani içimdeki özgür ruhu ortaya çıkarmak istemişimdir.Hani derler ya hayat 40 dan sonra başlarmış; galiba öyleymiş.42 yaşımda hayatımda ilkkez bir motorum olacak nasipse bu Cumartesi motorum fabrikadan geliyor ve direkt servise gidecek ve akabindede 11 Nisan 2011 Pazarteside yıllık izine çıkacağım için hemen plaka ruhsat işlemlerine başlıyacağım.Kendimce Kahramanlardan MOTOMAX mağazasından çok güzek yarım açık bir kask aldım Unimax,motor kilidi,balaglava ve motor bırandamı aldım.Geriye mont ve eldiven kaldı.Puff larımda Motosiklet.net den geldi.Bu cumartesi serviste motor kasasından çıkarılarak monte edilecek tüm ince ayarları yapılacak.Ve önümüzdeki pazartesi resmi işlemler biter bitmez hemen kilometre yapmaya ve motoru yavaş yavaş açmaya başlıyacağım ki inşallah bundan sonraki ilk gezinizde ALLAH nasip ederse aranızdayım.Önümüzdeki ay da motorun özel yapım ön camınıda taktıkmı işlem sanırım tamamlanacaktır.Ellerine tekerinize sağlık resimler bir harika çıkmış.
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
-
Elinde resim olan diğer arkadaşları bekliyoruz....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Amca35 adlı üyeden alıntı
Dostluğun ve sevginin ön planda olduğu kenetlenmenin ve yol arkadaşlığının anlatılmaz tarifi bu olsa gerek.Dışımı bilmem ama resimlere baktıkça inanın içimin yağları eridi.Değerli dostlar hepinizin yol sürüş tecrübelerine ihtiyacım olacak.Aslında eski bir tır,kamyon ve otobüs şöförüyken yıllarım kamyon üzerinde geçmişken hayat beni yaşadığım iş kazası sonucu parmaklarımı kaybedince kanunen ve heyet kararı raporuyla ehliyetim ''B'' sınıfına düşürülmüştü.Yıllardır bir motor sahibi olmak böylesine güzel insanlarla güzel gezilere katılarak kaynaşmak sizleri tanımak yer görmek yani içimdeki özgür ruhu ortaya çıkarmak istemişimdir.Hani derler ya hayat 40 dan sonra başlarmış; galiba öyleymiş.42 yaşımda hayatımda ilkkez bir motorum olacak nasipse bu Cumartesi motorum fabrikadan geliyor ve direkt servise gidecek ve akabindede 11 Nisan 2011 Pazarteside yıllık izine çıkacağım için hemen plaka ruhsat işlemlerine başlıyacağım.Kendimce Kahramanlardan MOTOMAX mağazasından çok güzek yarım açık bir kask aldım Unimax,motor kilidi,balaglava ve motor bırandamı aldım.Geriye mont ve eldiven kaldı.Puff larımda Motosiklet.net den geldi.Bu cumartesi serviste motor kasasından çıkarılarak monte edilecek tüm ince ayarları yapılacak.Ve önümüzdeki pazartesi resmi işlemler biter bitmez hemen kilometre yapmaya ve motoru yavaş yavaş açmaya başlıyacağım ki inşallah bundan sonraki ilk gezinizde ALLAH nasip ederse aranızdayım.Önümüzdeki ay da motorun özel yapım ön camınıda taktıkmı işlem sanırım tamamlanacaktır.Ellerine tekerinize sağlık resimler bir harika çıkmış.
resimler bu kadarla sınırlı değil daha devamı gelecek her gezimiz destan gibi resimlerle süslenir. hayırlısıyla en yakın zamanda aramıza bekliyoruz TUTKU YARATIRIZ sözümüzün ne kadar haklı olduğunu göreceksin
CENGOMOTO
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Elinde resim olan diğer arkadaşları bekliyoruz....
Abi videoda vardı sanırım, yanlış mı hatırlıyorum?
-
Keyifli bir gündü. Emeği geçenlere çok teşekkürler. Diğer fotaları ve videoları beliyoruz.
-
bu resimler nasıl yükleniyor yaa.bi yardımcı olun beceremedim ben bu işi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler