"[MT- İstanbul] 16/10/2010 tophanede sabahlıyoruz. " Fotoğrafları

Bendeki fotoğraflar maalesef bu kadar ...
Akşam karanlığı ve yol yapalım hevesi fotoğraf miktarını biraz erozyona uğrattı..

special thanks...
-ev sahipliği ve hoşsohbeti için __emin_arikoglu :rendeer:

-verdiği bilgiler için__burak_34 ::shutup::

-sibiar iksiks ile kulaklarımızın pasını sildiği için__takendy ::cheeeeer

-börekler için__clemenze::dpac::

-yaptığım şakalara ve bana katlandığı için__jam session::fool::

carpe diem , hattat_hasan , mavi prens , Arjantinli69 , kalyon86 , Tarkan1981 , norad

Sabah 5 ettik ama çok güzeldi..
Teşekkürler dostlar..
Sizleri tanıdığım için çok memnunum..

cimg4258640x480.jpg

cimg4260640x480.jpg

cimg4261640x480.jpg

cimg4263640x480.jpg

cimg4265640x480.jpg

cimg4269640x480.jpg

cimg4272640x480.jpg

cimg4273640x480.jpg

cimg4274640x480.jpg

cimg4279640x480.jpg

cimg4280640x480.jpg

cimg4281640x480.jpg

cimg4282640x480.jpg

cimg4283640x480.jpg

cimg4287640x480.jpg

cimg4288640x480.jpg

cimg4289640x480.jpg

cimg4290640x480.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bendeki fotoğraflar maalesef bu kadar ...
Akşam karanlığı ve yol yapalım hevesi fotoğraf miktarını biraz erozyona uğrattı..

special thanks...
-ev sahipliği ve hoşsohbeti için __emin_arikoglu :rendeer:

-verdiği bilgiler için__burak_34 ::shutup::

-sibiar iksiks ile kulaklarımızın pasını sildiği için__takendy ::cheeeeer

-börekler için__clemenze::dpac::

-yaptığım şakalara ve bana katlandığı için__jam session::fool::

carpe diem , hattat_hasan , mavi prens , Arjantinli69 , kalyon86 , Tarkan1981 , norad

Sabah 5 ettik ama çok güzeldi..
Teşekkürler dostlar..
Sizleri tanıdığım için çok memnunum..

sözlerine katııyorum bende çok memnunum :) az foto var olsun ama olsun, sarıyerin ayazını yedik yemesine ama değdi :)

Şahsım adına ilk buluşmaydı. Açıkçası ev sahiplerinden(jesse,emin) sonra mekana giden ilk kişiydim. Bi ara, börekleri sadece 3 kişi yiyeceğimizi düşününce içimde garip bir sevinç oldu:) Tabi uzun sürmeden inceden ekip toparlanamaya başladıysada innovacı ve tayfası, insanların bile kıç kıça geldikleri yerden motorlarıyla, hooouurrn hooouurrn sesleriyle geçince MT'nin geldiğini belli ettiler(bu sesler innovadan gelmedi tabi.=) Zannedersem o karambolde Beşiktaş manisadan 2 yiyordu :)

Mekanın darlığı ve bizim sayımızın her dakika artması, bir anda 150 mt. ilerideki çay bahçesinde muhabbetin devam etmesini sağladı.

Tanışma faslı, 2şerli, 3erli grupların şamataları, tophaneye dönenler, yemeğe gidenler, sabahlayanlar derken, güzel İstanbul havasınında eşliğiyle bir organizasyon daha bitti. Belki ama'ları ile dönenler olmuştur ama:) bence olmamıştır. Ayrıca kaza, bela olmamasıda hayli sevindirici. Aklıma gelmişken GSR'li arkadaşın makinada bi' sıkıntı var mıdır? Zira emin'i artçı aldıda :p

Küresel ısınma, umarım ilerleyen günlerde biz motorculara bi kıyak daha yaparda birkaç organizasyon daha yapılır. Gelene, gelmeyene, resimlere bakana, "iimiş layn, ne güzel buluşmuşlar" diyene vs. tüm motosikletleri kardeşlerimize teşekkür ederiz.

Şahsım adına ilk buluşmaydı. Açıkçası ev sahiplerinden(jesse,emin) sonra mekana giden ilk kişiydim. Bi ara, börekleri sadece 3 kişi yiyeceğimizi düşününce içimde garip bir sevinç oldu:) Tabi uzun sürmeden inceden ekip toparlanamaya başladıysada innovacı ve tayfası, insanların bile kıç kıça geldikleri yerden motorlarıyla, hooouurrn hooouurrn sesleriyle geçince MT'nin geldiğini belli ettiler(bu sesler innovadan gelmedi tabi.=) Zannedersem o karambolde Beşiktaş manisadan 2 yiyordu :)

Mekanın darlığı ve bizim sayımızın her dakika artması, bir anda 150 mt. ilerideki çay bahçesinde muhabbetin devam etmesini sağladı.

Tanışma faslı, 2şerli, 3erli grupların şamataları, tophaneye dönenler, yemeğe gidenler, sabahlayanlar derken, güzel İstanbul havasınında eşliğiyle bir organizasyon daha bitti. Belki ama'ları ile dönenler olmuştur ama:) bence olmamıştır. Ayrıca kaza, bela olmamasıda hayli sevindirici. Aklıma gelmişken GSR'li arkadaşın makinada bi' sıkıntı var mıdır? Zira emin'i artçı aldıda :p

Küresel ısınma, umarım ilerleyen günlerde biz motorculara bi kıyak daha yaparda birkaç organizasyon daha yapılır. Gelene, gelmeyene, resimlere bakana, "iimiş layn, ne güzel buluşmuşlar" diyene vs. tüm motosikletleri kardeşlerimize teşekkür ederiz.

börekler hakkaten çok güzeldi ahmet kardeşim elinize sağlık :rendeer: gsr lı arkadşaın telefonu dünden beri kapalı bende meraklanmaya başladım :p

Daha sonradan biz yemeğe giden arkadaşların arasındaki iki tane cıbır 125 kazamız var serseri dolmuş ve taksi şöförü yüzünden, fakat şükür arkadaşlarda hiçbirşey yok, onlara buradan tekrar geçmiş olsun diyorum.. herşeye rağmen sabahın saat 5'inde tophaneye dönmeyi başardık :)

Bu arada yukarıdaki şu son fotoğrafta bende çok normal çıkmamışım fakat yanımdaki "jam session" ne yapmaya çalışıyor hala anlayamadım:p

börekler hakkaten çok güzeldi ahmet kardeşim elinize sağlık :rendeer: gsr lı arkadşaın telefonu dünden beri kapalı bende meraklanmaya başladım :p

Afiyet bal, şeker olsun. Dert keder olmazsa diğer buluşmalarda adet haline getirip devam etmek isterim. Erzurumun meşhur kadayıf tatlısını yeseniz, beni kesin nüfusunuza falan alırsınız:)

Kafa grenajı olmayan R1'li arkadaşın motorunu ilk gördüğümde ne sorduğumu tahmin etmekte zorlanmazsın herhal:p

(Geçmiş olsun, bu arada emin cbr125lerden birine, "ulan du bakim nasıl bi aletmiş" edasıyla siyah olana oturmuştum ama.....nasıl ya)

Börekler için tekrar teşekkürler, çok lezizlerdi clemenze:)

kaza yapan cbr125 leri emin görmüşmüyüd??? :p

Bu arada yukarıdaki şu son fotoğrafta bende çok normal çıkmamışım fakat yanımdaki "jam session" ne yapmaya çalışıyor hala anlayamadım:p

Ya gelen yağmuru haber veren çakan şimşeklere bakıyor üzülerek :)

Yada Dr. un devamlı yapmasını tavsiye ettiği egzersizi yapıyordur (kafayı 360 derece oynatmak saatte 5 dk)
kullandığı 2 kg luk nolan kaskı boyun fıtığı yapmasın diye :)

:)

Son düzenleme:
Ercan'a cvp; :)

valla kardeşim ne diyeyim bu hamam da masaj amacı gütmeyen masaj salonları gibi bi yer olmasın da dikkat edelim :mrgreen:

Afiyet bal, şeker olsun. Dert keder olmazsa diğer buluşmalarda adet haline getirip devam etmek isterim. Erzurumun meşhur kadayıf tatlısını yeseniz, beni kesin nüfusunuza falan alırsınız:)

Kafa grenajı olmayan R1'li arkadaşın motorunu ilk gördüğümde ne sorduğumu tahmin etmekte zorlanmazsın herhal:p

(Geçmiş olsun, bu arada emin cbr125lerden birine, "ulan du bakim nasıl bi aletmiş" edasıyla siyah olana oturmuştum ama.....nasıl ya)

tmm dır o zaman maden ilk vukuatınıda yaptın sende tarikata girmiş bulundun :p

Börekler için tekrar teşekkürler, çok lezizlerdi clemenze:)

kaza yapan cbr125 leri emin görmüşmüyüd??? :p

rossi antremanda düşse benden bileceksiniz he :p

COQ

Motosiklet Eğitmeni
çok güzel bir geceydi.
Sizleri tanidigima çok memnun oldum arkadaslar.
Insallah tekrarini da yapariz.:cat:

Gecede emeği geçen herkese çok teşekküler. ara sıra böyle pas atmak lazım:D kese atmak lazım falan filan anladınız siz onu;)

önümüzdeki hafta pazar karaburun ve durugöl tarafına gidelim derim nasıl olur sizce ????

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:42 ----------

kimseden ses gelmiyor yarın bakarız artık... bir gezi yapalım önümüzdeki pazar gününe tabi hava güzel olursa..

Arkadaşlar sapır sapır kayıp düşüyolar..
Ki kendi adıma bende yağmurda tırsmıyor değilim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar