Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Geciken Antalya - İzmir - Gebze Haydut Avı Fotoları

Motovento
    REKLAM ALANI
    ARBETUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '93 Kawasaki EN 500 Vulcan
    Merhaba Arkadaşlar,

Yoğun iş temposu ve benim üşengeçliğimden dolayı 25-28 Mart tarihleri arasındaki Motor alım ve getirme sürecindeki yaptığımız ufak kaçamağın fotolarını ancak yayınlayabiliyorum. Lafı uzatmadan hikayeye başlayayım;

GS500 ünü sattıktan sonra motor arayışına giren kadim arkadaşım kolegam Metin, Banditlere merak salıp bu yönde arayışlarını sıklaştırmıştı. ve bir günb eni arayıp Antalya'da bir bandit olduğunu ve bakmamı istedi. Motor resimlerde gerçekten tertemiz görünüyordu. İlanlardaki emsallerine oranla hiç binilmemiş gibiydi. Egzos manifoltlarında bile bir sararma morarma yoktu. 25 mart akşamı Antalya otobüsüne atladığımız gibi sabah Antalya ya ulaştık. Motor hakikatende resimlerdeki gibiydi. Bu kadar temiz bir alet beklemiyordum ben. vakit kaybetmeden satışı alıp. öğlen olmadan İzmire hareket etmek üzere yola çıktık. Gerek motora olan yabancılığımız gerek coğrefya gerekse tatil modunda olduğumuz için yata yata yola devam ettik.

Yorgunluk yavaş yavaş kendini göstermeye başladı.

Geceyi geçirdiğimiz İzmir Urla'dan birkaç kare.

Bugünden sonra yol üstündeki bir dostumuzda geceyi geçirip yola devam ettik. oradaki fotoları koyup gereksiz yere kotanızdan çalmayayım dedim

Fotojenik olmadığımızı biliyorum. Fakat yinede sizlerle paylaşmak istedim. Bu fotoğraftan sonra artık havanın git gide kapanmasından dolayı oyalanmayı bırakıp nonstop bir şekilde eve ulaşma çabasına girdik ve başardık da. Feribot Eskihisara yanaştığında yağmur yağmaya başlamıştı. Başka bir gezimde görüşmek üzere. ufukta bir arkadaşa F650 alma ihtimali var. İlgilendiğimiz birkaç motor izmir ve Manisa taraflarında.

Sağlıcakla.
    '04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    onur35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XT660X
    yeni motorun hayırlı olsun güzel günlerde binersin umarım gerçektende binilmemiş gibi duruyorilanlarda izmir dışından motorlara ulaşım faktörü yüzünden pek bakmıyordum ama zevkli oluyormuş sanırım kazasız belasız sürüşler...
    Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...

Motosikleti
    Scoo AngeL...
    Aldığınız motorun marka ve modeli nedir acaba resimlerden biraz hoşuma gittide bende biraz araştırmak istiyorum
    [COLOR="Red"][B]Motosiklet bir özgürlük ve keyif aracıdır. Bu özgürlük ve keyfin en önemli ve öncelikli koşuluysa kask kullanımıdır.
    Kask, motosiklet sürüş güvenliğinin en önemli ve olmazsa olmaz koşuludur.[/B][/COLOR]

Motosikleti
    Alıntı onur35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yeni motorun hayırlı olsun güzel günlerde binersin umarım gerçektende binilmemiş gibi duruyorilanlarda izmir dışından motorlara ulaşım faktörü yüzünden pek bakmıyordum ama zevkli oluyormuş sanırım kazasız belasız sürüşler...
    Motoru Arkadaşıma aldık. GErçi farketmez Ben de kullanıyorum aradabir

Alıntı AzRaİL42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aldığınız motorun marka ve modeli nedir acaba resimlerden biraz hoşuma gittide bende biraz araştırmak istiyorum
    Suzuki GSF 650 Bandit
    '04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS

aSuBaYaH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    iki teker
    hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle

emomen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 1100 xx
    Fotojeniksin kardeşim merak etme
    Şu arkadaşın adı neydi unuttum biz kendisi ile 4-5 ay body salonunda görüştük hatta gs500 ü almayı bile düşünüyordum uzun zaman oldu kendisi ile görüşmüyorum. Kazasız belesız sürüşler dilerim kendisine.

yol kesin güzel geçmiştir. resimlerden öyle görünüyor kıskandım valla...
    Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.

Motosikleti
    Seninle de gideriz dostum. Arkadaşın ismi Metin. Şu an o da İzmir taraflarında tatilde. Yol çok güzeldi. eğlenceliydi. Hoş bir deneiym oldu ikimize

reak41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arbetus abi :D sen mustafa paşada oturmuyormusun ? roadstar balkonda duruyor hatta ?

Motosikleti
    Alıntı reak41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arbetus abi :D sen mustafa paşada oturmuyormusun ? roadstar balkonda duruyor hatta ?
    Tüh mekanımız deşifre edildi. hemen gece taşınayım Evet arkadaşım orada oturuyorum.

Motosikleti
    cbr 1100 xx
    Alıntı ARBETUS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Seninle de gideriz dostum. Arkadaşın ismi Metin. Şu an o da İzmir taraflarında tatilde. Yol çok güzeldi. eğlenceliydi. Hoş bir deneiym oldu ikimize
    şimdi hatırladım adını geldiginle onunlada tekrar görüşürüz. Sende maşallah herkesi tanıyon vallahi güzel cevre güzel insanlar.

Sağlıcakla.

Sadık1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Güzel motor bu banditler kazasız belasız kullanman dileğiyle hayırlı olsun.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
    GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
    HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...

Motosikleti
    Alıntı emomen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şimdi hatırladım adını geldiginle onunlada tekrar görüşürüz. Sende maşallah herkesi tanıyon vallahi güzel cevre güzel insanlar.

Sağlıcakla.

ee naapıcaksın sevenimiz çok bu işe gönül verdik bikere.

Motosikleti
    cbr 1100 xx
    ee naapıcaksın sevenimiz çok bu işe gönül verdik bikere.
    İyi İnsanı kim sevmez be dostum ) Aynen öyle bu işe gönül verdik...

reak41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tüh mekanımız deşifre edildi. hemen gece taşınayım Evet arkadaşım orada oturuyorum.
    :S:S k.bakma abi deşifre ettiğim için..:s

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)