Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Börtü Böceği Doğası Bol Gezi (Delmece Yaylası)

Motovento
    REKLAM ALANI
    Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    Alıntı okkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi çok güzel gezmişsiniz tekerinize saglık ...bende çınarcıktaydım hatta siyah hyosung gt 250 motorum korna çaldım sizi görünce peşpeşe çınarcık çıkışında armutluya dogru gidiyordunuz en önde sendin bende sizin yanınıza döndüm tanışmaya gelicektim ama bulamadım...:: :dd
    keşke basıp geleydin peşimize..................
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    Alıntı TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    keşke basıp geleydin peşimize..................
    ortak basmış ama tam basamamiş bizi bulamamiş..
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

Motosikleti
    Alıntı mücahit_89 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben buraları hatırlıyorum sankiya 10 kere gitsen yine gidilcek yerler süper hele o gölün kenarı harika o yollar vs vs süper

yanlız gezide 2 tane cup kullanan arkadaşlar vardı size nasıl ayak uydurdular yorulmadılarmı vaybe benim cupumu hafife alıyomuşum ben
    kanka o cuplar bizim motorların kıçından çıkmıyorlar...özellikle skygo 3 walf olanı varki reşite az çektirmedi..... ama ramzey olan biraz yavaş tı...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:17 ----------

Alıntı sedat_57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kanka biz mi gtr 250 yiz o mu.... kanka yapma yaw.. bulamamış diyelim....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:20 ----------

Alıntı uniqe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güzel gezi olmuş siz her gezide köfte yiyonuz herhal
    geziler bahane köfteler şahane.....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:27 ----------

Uploaded with ImageShack.us

dibsiz göl...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:45 ----------

Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

starblazer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yoktur
    foto buket gezmişiniz
    bandwidht exceed yazıyo ,

71Hakan71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125
    Mete abi son fotografina bittim Hayvan motordaki karizmana hasta olmus opucuk gonderiyor resmen. iyi bari rampalarda pesinizden kosturmadi
    O kadar kolay degil VATANI bolmek ve o kadar zor degil ugruna olmek.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı 71Hakan71 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi bekliyorum sınavlarım olduğu için pek etkinliklere katılamıyorum bu aralar.Gelmeden haberleşirsek bişekilde gelirim abi.

En yakın etkinlikte görüşmek üzere hayırlı geceler.
    Tabiki haberin olur biraderim...

mete şimdi gözlerimi açtım ağa sağolasın resimler için... gece 24 de evde olduk...... ama deydi doğrusu... rota baya uzun fakat çok güzel oldu... ybr 2 kişi ile beni üzmedi.... hyo ile gelsem çoook yorulacaktım bu kesin...
    bencede değdi aga...güzel gündü...ömür boyu unutulmaz...bende o güzergahı keşfetmiş oldum...Yani demek ki oralarda her yol Armutluya çıkar...

Çok güzel resimler hacı abi eline saglık totalde 210 km yol yapmişim ama bunun 100 kmsi full virajdan ibaret eve geldigimde alkışlarla karlşılandıdm hiç gelmeseydin orda kalsaydın dediler
    Allah için cok güzel yerlerdi cok deli virajlar vardı..Bi viraja 70 la girdim hatta giremedim yolun dısına cıktım viraj keskinmiş anlayamadim

Reşitle ahmet'te arkamdaydi onlarda benle bir yolun dışına çıktılar koyun misali
    Çinarcıkta köfte yerken boncuk boncuk terlemize rağmen delmece yaylasında hepimiz üşüdük..cok mübarek yerlerdi tekrar gitmek gerek...akşamdan camping olayı olsa cokta güzel olur aslında sabah erken saatlerde yola çıkılsada güzel olur..
    Benim annemde geciktiğimde oralarda yataydın niye geldin derdi eskiden...o zamanlar cep telefonuda yoktu sedatcım...siz şimdi şanslısınız...

Bende bir virajda çamurun içine daldım...diğer bi virajda ise savruldum toplayamadım...

Aga sen o yaylayı kışın gör...zirveye ulaşman mümkün değil...kar şehirde biter orada çok gec erir...

Alıntı satoyama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    böyle geziler olunca hiç boş zamanım olmuyor

metehan abi ne desen haklısın[COLOR="Silver"]
    aga sende paso ekiyon yav...

Alıntı alosyi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    metropolların monotonluğundan azda olsa uzaklaşmışsınız,zaten şehirler insan fıtratına aykırı ,doğa ise uygun,harikasınız tebrikler.
    Hani bazı toplumdan soyutlanan deli dediğimiz meczup dediğimiz kişiler olur ya...şehir hayatından kopup yalnızlığa çekilmiş kişiler aslında haklı...bu şehirde ekmeğimiz olmasa kimse yaşamaz...İstanbulun çilesi bitmez aga...belkide bu çileye alıştık bağımlıyız...

Alıntı mahonyy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mete abi resimler için çook teşekkürler gerçekten gittiğimiz yer çok güzeldi. bendeki resimleri ramçoya veriyorum o sana ulaştırır tamam abi
    aga nedense şimdi fotoları göremiyorum...ama tekrar yüklerim sorun değil...burada görücez rammço dayı üşenmez tembellik yapmazsa...

Abi çok güzel gezmişsiniz tekerinize saglık ...bende çınarcıktaydım hatta siyah hyosung gt 250 motorum korna çaldım sizi görünce peşpeşe çınarcık çıkışında armutluya dogru gidiyordunuz en önde sendin bende sizin yanınıza döndüm tanışmaya gelicektim ama bulamadım...:: :dd
    tamam aga gördüm seni net hatırlıyorum ful korumayla geziyordun motorun cillop gibiydi kısa far yanıyordu dimi...

ben buraları hatırlıyorum sankiya 10 kere gitsen yine gidilcek yerler süper hele o gölün kenarı harika o yollar vs vs süper

yanlız gezide 2 tane cup kullanan arkadaşlar vardı size nasıl ayak uydurdular yorulmadılarmı vaybe benim cupumu hafife alıyomuşum ben
    Mücahidim seni az üzdüm bebiş yav...nası alsam göynünü...

yok hacı abi mete abiyi bildiğimden sordum o yolu gördüm mü yavaş gidemiyocuplarla şaka olmaz zaten öttürür adamı kendi motorumdan biliyom titanlarla kapışıyodum köyde
    cuplar harbiden öttürdü...skygo dönüşte kalkışta elime krankı verdi... benim erken bayılıyo makina aga...

Mete abin yaşlanmış hacı artık en fazla düz yolda basıp gidiyo o kadar..slalom falan traş
    makina çekmiyo beni kanka...diğer cbflerden daha yavaş çözemiyorum bir türlü...

Alıntı uniqe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güzel gezi olmuş siz her gezide köfte yiyonuz herhal
    köftesiz gezi olmaz aga...

Alıntı salih425 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok güzel gezi olmuş doğrusu

Alıntı byhazinn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mete abi suan resimlere bakabildim valla gercekten süper bi geziydi ewe biraz gec indik ama olsun değer bi gezi oldu herseye ragmen tekrar tekrar teşekkürler böle arkadslık heycanı dolu bir gezi için saygılarımla abim...
    hacı abiler geldiğiniz için sağolun varolun...başka gezilere inşallah ekşın yaparız...

Alıntı starblazer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    foto buket gezmişiniz
    bandwidht exceed yazıyo ,

aga bende göremiyorum..yeniden çakayım şunları...

Alıntı 71Hakan71 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mete abi son fotografina bittim Hayvan motordaki karizmana hasta olmus opucuk gonderiyor resmen. iyi bari rampalarda pesinizden kosturmadi
    yahu bu hayvan kaçmadı ne motordan ne benden ürktü...ben ürktüm ondan...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:28 ----------

agalar galiba fotobuket kaynaklı bir sorun var...düzelir herhal...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    mete bende bir kaç ekstra foto vardı onlarıda attım... diyerleri güzel çekilmemiş olduğundan dolayı atmıyorum..............

Motosikleti
    mete bende bir kaç ekstra foto vardı onlarıda attım... diyerleri güzel çekilmemiş olduğundan dolayı atmıyorum..............
    tamam aga...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Motosikleti
    reşitten gelecek fotoları bekliyorum..............

okkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XVS 650 DRAGSTAR
    :D peşinizden döndüm hemen ama yollar çok bozuktu çukur toz toprak falan tam basamadım o yüzden yakalayamadım :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:23 ----------

evet mete abi kısa far yanıyodu bendim en önde sen gidiyodun zaten seni tanıyınca mt netten oldugunuzu anladım yetişebilsem iyi olurdu yaa:D

Motosikleti
    :D peşinizden döndüm hemen ama yollar çok bozuktu çukur toz toprak falan tam basamadım o yüzden yakalayamadım :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:23 ----------

evet mete abi kısa far yanıyodu bendim en önde sen gidiyodun zaten seni tanıyınca mt netten oldugunuzu anladım yetişebilsem iyi olurdu yaa:D
    ya o an bile beynimde film şeridinden kesit gibi geçiuyor...senin bakışın...karşılaşma anında bir ekşın yaşadın...bir engelimi çukurumu tümsekmi geçiyordun vs bu detaya dair bile izler var hafızamda... bendne kaçmaz...

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

zenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc700xa
    Mete han senin resimler bende cıkmadı bir sorun mu var acaba?
    Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
    Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...

Motosikleti
    mete nin resimlerinde bir sorun var... ama düzeleceğini umut ediyoruz...

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    coq abicim güzel olmuş eline sağlık
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    meteciğim,bildiğim kadarıyla,photobuchetten yüklediğin resimleri,daha sonra phototbuchetin sayfasından silersen,resimlerde siliniyor.ben de de bir kere olmuştu.
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

Motosikleti
    Alıntı coq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güzel olmuş aga...bak fotoşopcu dostlarım var salarım üzerine...

kontra rauss...

Alıntı zenon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mete han senin resimler bende cıkmadı bir sorun mu var acaba?
    bendede çıkmıyor aga...

mete nin resimlerinde bir sorun var... ama düzeleceğini umut ediyoruz...
    şimdi diğer linkleri vericem oradanda tek tek tıklamak eziyet olur agalar...

coq abicim güzel olmuş eline sağlık
    sedat sanada bi fotoşop patlaması yapıcam yakında merak etme...

Alıntı adanalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    meteciğim,bildiğim kadarıyla,photobuchetten yüklediğin resimleri,daha sonra phototbuchetin sayfasından silersen,resimlerde siliniyor.ben de de bir kere olmuştu.
    abi yok yav buketde duruyor...benim tek hatıra deposu oraıs ordan hayatta silmem...

dur bi deneyem bakayım diğer linkleri atayım buraya...şu linki bi tıklsanıza...aynı fotonun farklı linkleri...

http://i591.photobucket.com/albums/s...SANY0460-2.jpg

3 linkte çıkmadı enteresan...ama ilk saatlerde biz baktık...ben gördüm bayağı uğraştım...neyse bunları tekrar yükleyim o zaman...

Yusuf Ziya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piyade
    Metehan kardeşim,
    Gezi güzel olmuş onu anladık, tekerinize sağlık.
    Resimleride görürsek harika olacak, bizde gitmiş gibi oluruz hani.

Motosikleti
    mete abi sen tekrar resim yüklemezsen bu millet seni öpecek... reşit nerde o bari atsa yaw....

Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Sewgili topak sahibi arkadaş Sen bizimle maytapmı geçiyon.

Bütün pazar evde oturup milleti nasıl kandırsam diyemi düşündün.

Ne gezmesi ne delmecesi nerde doğası nerde böcüğü. Resim yoksa inanmazık o kadar.

Metehan ne ararla bazarda
    Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)