25 Ekim '09 [Mt İstanbul] Kitap Yardımı Kampanyası

Evet arkadaşlar,
Bugün kitaplar toplandı, okuluma teslim edildi..
Ben yarın sayım ve tasnifleme işine gireceğim..Neticeleri yazarım..

Ama MT Tükkan tayfası ve bir kaç başka arkadaşımız haricinde katılım yok denecek kadar azdı..Yanlış hatırlamıyorsam 6-7 motor ve 2 araba vardık..

Katılan canlar hariç tüm MT İstanbul için teessüflerimi bildiririm..

Katılan arkadaşlarıma, bugün orada olamayıp ta genede katılım gerçekleştiren arkadaşlarıma çok teşekkür ederim..onlar kendilerini biliyor..iyi varsınız..

Fotolar bir ara eklenir sanırım..Bende yoktu çünkü..Bu saate kadar da başlık açılmamış ben açmış bulundum..

Bu arada Terör ve arkadaşlarına hususi selam ederim..En fazla kitap onlardan geldi..:rendeer:

Son anda gelen ismini özür dileyerek unutmuş bulunduğum Honda Deavuille kullanıcısı Maliyeci arkadaşım sana da çok teşekkürler..

Konuyu görür görmez katılmak için koşturup gelen Darkeagle'a teşekkürler..

İsmini hatırlayamadığım ve yeni tanıştığım arkadaşlarıma teşekkürler..

MT İstanbul: Sana teşekkür yok..Toplanan o kadar az kitabı göndermeye utanacağım neredeyse..

Mt Tükkan: Size teşekkür etmeme gerenk yok zaten :p Aferim :mrgreen:

Hayır yani, gezi olunca bilmem ne olunca herkes koştura koştura gelir katılır ama evde fazla kitap yoksa bile bi 10 Lira da mı harcanamadı da kitap alınıp getirilmedi?

Okuyup ta sitemlerimden alınacak olan arkadaşlarım;
Buraya mesaj yazacaksanız zaten bir şekilde kişisel nedenlerden ötürü gelememişsinizdir..Elbette ki sizi kast etmiyorum..Herkes kendini biliyor..
Ama şunu da yazmadan geçemeyeceğim; ikindi namazına cenazesi olan bir dostumuz bile uğrayıp kitaplarını bırakarak yoluna gitti..Bundan söz ediyorum..

Sonuç;
Karınca kararınca da olsa MT İstanbul kitaplarının bir kısmını topladı..
Kalan kısım için, bugün beni arayarak gelemeyen ama hafta içi kitapları yollayacak olan arkadaşlar, lütfen çarşamba mesai bitimine kadar kitapları ulaştırmayı unutmayın..

Sevgiler..

Not: Teşekkür etmeyi unuttuğum kişiler olabilir..Kusuruma bakmayın lütfen..Hepinize selam ederim..:rendeer:

Rica ederim. Keşke daha fazla kitap olsaydı da getirebilseydim. Böyle organizasyonlar ve katılımlar çok önemli ve değerli. Bundan sonra da böyle anlamlı çalışmalar yapmak dileğiyle..
Ayrıca kaza yapan arkadaşlara da geçmiş olsun.. Lütfen daha dikkatli ve korumalı olalım.

Son düzenleme:
Rica ederim. Keşke daha fazla kitap olsaydı da getirebilseydim. Böyle organizasyonlar ve katılımlar çok önemli ve değerli. Bundan sonra da böyle anlamlı çalışmalar yapmak dileğiyle..
Ayrıca kaza yapan arkadaşlara da geçmiş olsun.. Lütfen daha dikkatli ve korumalı olalım.

heh Ersin..kusura bakma isim için..

Kaza yapan arkadaşlar kitap kapmanyasındakilerden değil diye yazmadım buraya..Herhalde açılır bir başlık..

Bu arada ahh hasan ahhh..:pr:

heh Ersin..kusura bakma isim için..

Kaza yapan arkadaşlar kitap kapmanyasındakilerden değil diye yazmadım buraya..Herhalde açılır bir başlık..

Bu arada ahh hasan ahhh..:pr:

Hasan Abimi :salut:
Abi başka bir şey için dimi üzüntün kaza falan yok :silent:
İnş. kimsede zarar yoktur

hasanpınar kaza yaptı..motoru tekere kaldırmaya çalışırken bir şekilde motor şaha kalkıyor ve egsozların üstünde kayıyor..hasan ve artçısı bırakıyorlar kendilerini motordan..motor da ileride devriliyor..alternatör kapağı kırık..
artçısı da hastahanedeydi en son..ciddi bir şeyi yok ama..

bizimle bp de buluşup başka bir yere gidiyorlardı, biz yolda haberini alıp, kitapları bırakıp kaza yerine gittik sonra..
ben ve bir kaç kişi evlerine gitmek zorundaydı, ama diğerleri hastahaneye gidiyordu en son..
ama dediğim gibi hasanda birşey yokmuş ama artçısının bazı yerleri sıyrılmış ve beli acıyordu en son öyle duydum..Bu arada artçısı kask hariç sıfır korumayla biniyordu cbr 1000 rr'a... :pr:

hasanpınar kaza yaptı..motoru tekere kaldırmaya çalışırken bir şekilde motor şaha kalkıyor ve egsozların üstünde kayıyor..hasan ve artçısı bırakıyorlar kendilerini motordan..motor da ileride devriliyor..alternatör kapağı kırık..
artçısı da hastahanedeydi en son..ciddi bir şeyi yok ama..

bizimle bp de buluşup başka bir yere gidiyorlardı, biz yolda haberini alıp, kitapları bırakıp kaza yerine gittik sonra..
ben ve bir kaç kişi evlerine gitmek zorundaydı, ama diğerleri hastahaneye gidiyordu en son..
ama dediğim gibi hasanda birşey yokmuş ama artçısının bazı yerleri sıyrılmış ve beli acıyordu en son öyle duydum..Bu arada artçısı kask hariç sıfır korumayla biniyordu cbr 1000 rr'a... :pr:

off deme be abi artçısı da hüseyindir büyük ihtimal of hasan of :salut::salut::salut:

Mmr

Belki bazıları, ilkokul için uygun olmayan kitapları olduğu için getirmemiştir. Örneğin ben genellikle macera romanları ve bir kaç klasik eser getirebildim. Belki ilk sınıflar için uygun değildir ama 6 7 8. sınıflar okuyabilir sanırım.

off deme be abi artçısı da hüseyindir büyük ihtimal of hasan of :salut::salut::salut:

hüseyin değil de bir kızdı..kız arkadaşı sanırsam..

bu arada aldığım son bigilere göre;
motorda 3-4 milyar hasar varmış..artçısında da ufak bir kırık varmış kalça kısmında..doktor önemli bir şey değil demiş..

önce bir hatayı düzelteyim. mt tükkan olarak değilistanbul mtnin birkaç ferdi olarak ordaydık....

sevgili eyong ve terör önce size teşekkürler....:rendeer:

osbourne organizasyondaki tüm çabaların için teşekkürler...:rendeer:

ve bugün bizimle olan....mgu, ünaltürkyazı, polo34, muhammet abi, KyCd, hlmky85, askon ve oglu, gültekin, geçde olsa bize kitapları ulaştırmayı başaran ersinisdj yanımızda olmasalarda topladıkları kitapları ulaştıran yt_servan ve ayfer çok uzaklardan destegini esirgemeyen bir dost hepinize duyarlı davranışınızdan dolayı çok çok çok teşekkürler :rendeer: :rendeer::rendeer:
ve taa yüksekovadan sesini bizlere duyurmayı başaran hocamız okuyan sana ayrıca teşekkürler :rendeer:

inşallah butür organizasyonların devamı olur....

kaza yapan arkadaşımız hasanpınar0537 saglık durumu iyi ancak artcısı olan kız arkadaşının kuyruksokumunda bir kırık var. oda inşallah kısa sürede geçicek. geçmiş olsun hasancım. Allah beterinden korusun :rendeer:

Öncelikle böyle bir organizasyonu düzenleyen arkadaşlara teşekkür ediyorum..

Katılan tüm arkadaşlara canı gönülden sevgi saygı ve teşekkürü borç bilirim..

Hasancım Allah beterinden saklasın.. daha kötü bişey olmadığına şükür..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar