"Yalan olan Tekirdağ Gezisi" Gümüşyaka'daydık..

Evet arkadaşlar..
Yağmur yağdı, yağacak vs. gibi söylentilerin gölgesinde kalan Tekirdağ'a Gidek Köfte Yiyek gezisi 2 katılımcıyla "Bari Gümüşyaka'ya Gidek Çimek Gelek" gezisine dönüşmüştü..

Ben ve Polo34 ile birlikte..Benim cep tel ile çektiklerim bunlar..esas fotolar polo'da..

Efendim bakınız taa nerelere kadar gittik..Tabelayı gördük, döndük gerçi :mrgreen:

Biz plaj için sağ tarafı tercih ettik haliylen, ileride de çimeceğimiz deniz görünüyor..

Yoldaşlarımız da deniz keyfi yapsınlar dedik.

Epey kalabalık idi sahil..Denize girenler muhtemelen civar yazlıklarda oturan yazlıkçılar..

Canımız içecek istedi..Bende düştüm yola ama motosikletsiz gitmek gafletinde bulundum..

Ben henüz yeni gelmiş idim..

Değişik yol manzaraları..Karşı taraf bizim plaj..Su almaya giderken yolda canım sıkılmıştı..

Bu da yaptığımız kilometre ama + 30 eklenince..

Son düzenleme:
nıye yalan olsun kardeşim sen gidelim diye konu actın ve gittın gitmeyenlere yalan oldu . :rendeer:

ah be ehliyet yok işte yoksa gelmeemi yaa resim yokmu bbari onlarla avunalım

Tekirdağ'a gitmek yalan oldu ama :mrgreen:
Gerçi gitmiş oldum ben..su aldığım bakkal Tekirdağ tabelasının ötesindeydi.. :mrgreen:

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym symphony ST 200i
yüzmeye gittiğinizi bilseydim bende gelirdim, ama köfte diyince işler değişti ,,,, köfte +yüzme olsaydı uyardı hiç olmasa yediğim köfteleri kilo almamak için yüzerek eritirdim,,,, bakpn yaz bitiyor ona göre az kalan zamanı iyi şekilde degerlendirelim haftaya ,,, yüzmede varsa bende varım,,,,,

elinize saglık sıze katılmayı dusunuyordumda aksam ıptal oldu fılan dıyınce vazgectım :D yagmur fılan dedıler tırstım cadır kurmayada gıtmedım onumuzdekı gezılere ıns. elınıze motorunuza saglık :) engın abı bu arada gurkan abı senın telefonu arıyordu mt tukkanda haberın olsun

elinize saglık sıze katılmayı dusunuyordumda aksam ıptal oldu fılan dıyınce vazgectım :D yagmur fılan dedıler tırstım cadır kurmayada gıtmedım onumuzdekı gezılere ıns. elınıze motorunuza saglık :) engın abı bu arada gurkan abı senın telefonu arıyordu mt tukkanda haberın olsun

yağmur yok dedim var dediler bende anlamadım :mrgreen:
telim profilde yazıyordu yav..

evet arkadaşlar dediğiniz gibi hava kapalıydı bende çorludan sultanköye denize gittim yolda havanın yer yer bulutlu olduğunu gördüm ama geri dönme huyum olmadığı için devam ettim bayada rüzgarlıydı şemsiye açamadık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar