- Konu Yazar
Cumartesi günü sabahın köründe sayılacak bir saatde Adana MT olarak ciğer yedik. Daha önce söylememe rağmen bugün pek kimsenin gezmeye niyeti yoktu. Bizde 3 kişi düştük yollara. İstikamet Kozan üzerinden Aladağlar.
Kozan'a geldiğimizde Tekin abiyi arayıp bir çay içelim dedik. Sağolsun evinde hoş sohbet ettik.
Daha öncede konusu geçmiştir; Tekin abi evini kendisi yapmıştı (Ben şahidim :cat
Tekin abiye misafirperverliği için teşekkür ederiz.
Daha sonra yaklaşık 40km orman içi harika bir virajlı ve 2 km taşlı kayalı yoldan sonra Geçit Alabalık Çiftliğine ulaştık.
Pek belli olmuyor ama hamak yerde :salut:
Yemek sonrası biraz yürüyüş yaptık. Doğaya hayran olmamak elde değil.
Çayımızı içip dinlendikten sonra düştük tekrar yollara
Dağlıca'da mısır yenmeden olmaz
Geziye katılan Fatih ve Tolga arkadaşlarıma teşekkür eder, ciğer yiyip yatan diğer Adana'lı ciğerlerime eseflerimi sunarım.
Ben bu ülkeyi motorla gezmeyi çok seviyorum. Her gezi bittiğinde de çok üzülüyorum.
Kalın sağlıcakla :rendeer:
Kozan'a geldiğimizde Tekin abiyi arayıp bir çay içelim dedik. Sağolsun evinde hoş sohbet ettik.
Daha öncede konusu geçmiştir; Tekin abi evini kendisi yapmıştı (Ben şahidim :cat
Daha sonra yaklaşık 40km orman içi harika bir virajlı ve 2 km taşlı kayalı yoldan sonra Geçit Alabalık Çiftliğine ulaştık.
Pek belli olmuyor ama hamak yerde :salut:
Yemek sonrası biraz yürüyüş yaptık. Doğaya hayran olmamak elde değil.
Çayımızı içip dinlendikten sonra düştük tekrar yollara
Dağlıca'da mısır yenmeden olmaz
Geziye katılan Fatih ve Tolga arkadaşlarıma teşekkür eder, ciğer yiyip yatan diğer Adana'lı ciğerlerime eseflerimi sunarım.
Ben bu ülkeyi motorla gezmeyi çok seviyorum. Her gezi bittiğinde de çok üzülüyorum.
Kalın sağlıcakla :rendeer:
Son düzenleme: