[Adana MT] 3 Kişilik Aladağ Gezisi

Cumartesi günü sabahın köründe sayılacak bir saatde Adana MT olarak ciğer yedik. Daha önce söylememe rağmen bugün pek kimsenin gezmeye niyeti yoktu. Bizde 3 kişi düştük yollara. İstikamet Kozan üzerinden Aladağlar.

Kozan'a geldiğimizde Tekin abiyi arayıp bir çay içelim dedik. Sağolsun evinde hoş sohbet ettik.

IMG_0321.jpg

IMG_0323.jpg

IMG_0325.jpg

Daha öncede konusu geçmiştir; Tekin abi evini kendisi yapmıştı (Ben şahidim :cat:) Tekin abiye misafirperverliği için teşekkür ederiz.

IMG_0330.jpg

Daha sonra yaklaşık 40km orman içi harika bir virajlı ve 2 km taşlı kayalı yoldan sonra Geçit Alabalık Çiftliğine ulaştık.

IMG_0331.jpg

Pek belli olmuyor ama hamak yerde :salut:

IMG_0334.jpg

Yemek sonrası biraz yürüyüş yaptık. Doğaya hayran olmamak elde değil.

IMG_0336.jpg

IMG_0338.jpg

IMG_0341.jpg

IMG_0294.jpg

Çayımızı içip dinlendikten sonra düştük tekrar yollara

IMG_0343.jpg

IMG_0345.jpg

Dağlıca'da mısır yenmeden olmaz

IMG_0347.jpg

IMG_0350.jpg

Geziye katılan Fatih ve Tolga arkadaşlarıma teşekkür eder, ciğer yiyip yatan diğer Adana'lı ciğerlerime eseflerimi sunarım.

Ben bu ülkeyi motorla gezmeyi çok seviyorum. Her gezi bittiğinde de çok üzülüyorum.

Kalın sağlıcakla :rendeer:

Son düzenleme:
Siteminde yerden göğe haklısın.Yedik ciğeri yattık.Keşke gelseydim.Gelseymişim olurmuş.Tekerinize sağlık.800 GS çok şık.GS ler harika.Abilerimizede nasip olur ınşallah.

Başımızda bir 1200GS olsa ne güzel olurdu, bir dahaki sefere inşallah.

800GS aslan gibi kükrüyordu valla, Allah nazardan saklasın. Tolga arkadaşımız güle güle kullansın. Alacak abilerimize de şimdiden hayırlı olsun.

Adana İl Temsilcisi
valla en iyisini yapmışsınız.ooohh ne güzel olmuş.ellerinize sağlık.:cat:

pert olmasaydım kesın testımden gecerdı nede olsa meslektasımız:)) ama tekın abının evıne o endurolarda cıkmamısınızda yolun asagısında bırakmısınız gıbı geldı dogruysa :(( .ç.....bmw lere yazık olmus:))

güzel olmuş ya canım çekti bak. ama karadenize kadar tutacam kendimi.

o yolda ben de solo motor gezisi yapmıştım. baraj nedeni ile eğner deki sular bitti mi? bittiyse çok yazık oldu.

süper bir gezi olmuş tekerinize saglık... oraları gezmenin tam zamanı şimdi..

Zafer kardesim fotolar icin saol.gercekten acaip keyifli bir gezi oldu. Fatih kardesime de eslik ettigi icin tesekkurlerimi sunuyorum.
Kalin saglicakla...

Sabah sabah okadar ciğeri yediniz hediyenizi aldınız sığınamadınız tabi kendiniz dağlara taşlara vurdunuz öyle olsun belki benimde birgün motorum olur o zamat bende gezeceğim selamlar

motorlarınıza sağlık arkadaşlar, güzel yerler gezmişsiniz:cat: .zaferim daha önceki gittiğimiz yermi orası:silent:

Yorumlarınız için sağolun arkadaşlar.

Burası geçen yıl hep beraber (Adana MT) gittiğimiz yer.

Eğner buraya göre çok aşağıda kalıyor. Burada yaklaşık rakım 1000m civarı.

emeklerinize sağlık.yakışır kardeşime.ne güzel bir gezi olmuş.kardeşim bizi niye aramadın;belkim bende gelirdim?niye aramadın ayıptır yavvvv.lokmaların resmi nirde çekemedinmi:queen:

Tabii ciğerden sonra ancak dağlar taşlar paklar sizi :mrgreen: keşke benimde BMW olsaydı bende gelirdim :p

güzel gezi olmuş zafer abi iyi yapmışsınız cigerin üzerine. 800 gs de yakıyor ortalıgı artık bırak şu f 650 yi yap bi güzellik kendine :):)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
MANYAK GÜZEL OLMUŞ ELLERİNİZE SAĞLIK..turgay abinin bmw 1200 lüğü vazgeçilmez

yaşasın enduro aşkı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar