Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Varadero Tutkunları ASSOS'ta buluştu

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    26 Mayıs 2009
    Şehir
    Çanakkale
    Motosikleti
    Cheeta T3 150 cc
    Yarımada turumuzda bizim de tesadüfen denk geldiğimiz ve kısa bir mola verdiğimiz VIM organizasyonu ile ilgili basında çıkan haber:
    __________________________________________________ _________

    ''Varadero İnternational Meeting'' adı altında her yıl başka ülkede toplanan Honda Varadero model motosiklet tutkunlarının bu yılki durağı Türkiye oldu.
    Almanya, İngiltere, Polonya, Yunanistan, İsrail, Romanya, Macaristan, Slovakya, Avusturya, İtalya, Belçika, İrlanda, İsveç, Bulgaristan, İskoçya, Estonya ve Türkiye'den 150 motosikletli, Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi sınırlarında yer alan Assos Antik Kenti'ndeki motelde bir araya geldi.
    Topluluk Başkanı Belçikalı Bernard Stikport, 1999 yılından itibaren her yıl değişik bir ülkede buluştuklarını, bu yılki toplanma merkezi olarak Türkiye'yi seçtiklerini söyledi.
    Şu ana kadar Avrupa'nın 10 ülkesinde bir araya geldiklerini ifade eden Stikport, ''11'inci durak olarak Türkiye'de Assos'u seçtik. Organizasyonlarımızın hepsi çok güzel oluyor. Ancak bu yıl Türkiye'deki toplantımız, farklı kültürleri tanıma açısından daha iyi oldu. Burada gördüğümüz misafirperverlikten çok etkilendik'' dedi.
    Stikport, toplantı nedeniyle Türkiye'de bulundukları sürede Edremit Körfezi ve Troya Antik Kenti ile Bergama'daki tarihi mekanları ziyaret etme fırsatı yakaladıklarını bildirdi.
    Motosiklet tutkunlarının gelecek yılki durağının Avusturya'nın Tirol kenti olduğunu anlatan Stikport, gelecek yıllarda yine bir başka toplantıyı Türkiye'de düzenlemek istediklerini kaydetti. (AA)
    17 KE 795


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Mayıs 2008
    Şehir
    Gültepe İSTANBUL
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Güzel bir buluşma eğlenceklerini tahmin ediyorum.
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler