fotoğraflar açılmış
İŞte benim memleketim süper yaaa mardin buu ) her yer tarih kokuyor MEmleketimin her yeri güzelde mardin ayrı)Gezip görülecek yer.Yemekleride görünce şelepşişim acıktım yaw
Resimler süper olmuş ellerinize sağlık.
es es deli rüzgar 4 bir yandan es.......
selamlar olsun topraklarıma......
abilerim çok guzel gezmişsiniz beah......
aylar sonra tekrar baktım bu geziye... özlemişim gezi topiclerini ve resimleri...
eskiden neler yapılırdı buralarda beee,ama şimdi günde 20 kere açılan ne aliyim sorusu ( ben dahil )
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
of of off... süper yaaa.
güzergaha bak (Şanlıurfa – Mardin – Nusaybin – Midyat – Batman – Diyarbakır – Şanlıurfa – Gaziantep)
Şanlıurfa,Batman ve Gaziantep dışında diğer il ve ilçeleri 2 yıl önce askerliğim sayesinde gördüm ve gezdim. oralara birde sivil gitmek isterim aslında, özellikle Şanlıurfa (balıklı göl) ve Gaziantep.. bide motorla gittiğimi düşünemiyorum yaa süper olur valla.. önümüzdeki yaz forumda güneydoğu gezilerinin takipçisi olucam
Gezi benim kayidimdan önce olmus. Simdi görüyorum..
Yuh diyorum..
Insan bukadar gezermi abi yaaaa..
Kutluyorum hepinizi
Encok özledigim o gelincik cayirlari..
Burdami yok benmi görmüyorum????
abilerim size varya hiçbirşey demiyorum helal olsun.. mükemmel bir gezi olmuş.ben de urfa'lıyım resmen gözlerim yaşaracaktı bakarken o kadar güzel yerleri çekmişsiniz ki.mardin antep falan on numara olmuş ellerinize sağlık.
ellerinize sağlık güzel gezmişsiniz geziniz bol olsun
Gitmiş, gelmiş gibi olduk sayenizde, muhteşem olmuş, imrendin valla. Tekerinize sağlık...
konu biraz hortlamış gibi olmuş ama gerçekten çok güzel gezi olmuş herşeyiyle. özellikle yemekler
tekerinize sağlık...yolunuz açık olsun hep
Böyle fotoğrafları moderatörlerin yasaklaması lazım...giden var gidemeyen var...ayıp ayıp...
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
Harika bir gezi tebrikler....
İlk görev yeri olan urfa yı fotğraflarınızla detaylı gezmek çok hoş oldu..
Sağ olasınız dostlar..yine güzel gezilerde buluşmanızı temenni ederim....
hayal ettiğim gibi bir gezi olmuş
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
çok güzel gezi paylaşım için tşk
Adana'lıların yemek zevkine ve motor keyiflerine hayranım..
Her zamanki gibi ; Adana MT harikalar yaratmış!..
Mükemmel !.. belgesel niteliğinde fotoğraflar ve süper bir rota..
Paylaşım için
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
Ne güzel yerlermiş ya, gitmiş kadar oldum demek istemiyorum, imkanım olursa bi gün gitmek istiyorum.
Elinize kolunuza sağlık.
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
herşeyiyle elinize kolunuza yüreğinize sağlık.ayrıca ben bakarken yoruldum o kadar resmi buraya koyabilene de TEBRİKLER diyorum.ben seyrederken ne hale geldim.sizlerin aldığınız zevki düşünemiyorum...BRAVO....
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)