1600 km. 5 gün ve Güneydoğu Anadolu
-
04 Haziran 2009, 01:53
Haluk hocam, selam,saygılar..nasılsınız? resimleri görüp te imrenmemek mümkün deyil...ben 2 aydır trabzondaydım.işlerimi bitiremedim..temmuz da yine gideceğim. o taraflara gelme imkânınız olursa ararsanız sevinirim..yaylalara çıkarız..BMW 650 GS düşünüyorum..benzini senin motordan az mı yakıyor demek istiyorsun.yazarsan memnun olurum..şimdilik hoşça kalın..
Reklamlar
-
05 Haziran 2009, 18:31
teşekkürler yaşar abi evet en az benzini bizde f 650 gs aldı. ben 4.2 harcadım oda 3.8 yada 3.9 falan harcadı. temmuz 4 de karadenize doğru yola çıkıyoruz. artvinden başlayacağız. batıya doğru devam edeceğiz. görüşürüz.
-
05 Haziran 2009, 18:54
çok güzel bir gezi olmuş maşallah
-
06 Haziran 2009, 10:41
Kelimelerin anlattığı kadarım..
Ne anlatırsam anlatayım anladığın kadarım...
-
06 Haziran 2009, 11:03
keşke bende o gezide olsaydım denilecek bir gezi olmuş...hangi kareyi alıp makaraya sarsam bilemedim...tek aklımdaki Adanlı abimin don ve atletli şuh ve diri bedeni...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
06 Haziran 2009, 12:10
Abi ben sizi görmüştüm, tabi kasklı olduğunuzdan motorunuzu burada görünce tanıdım.
Forumda yeniyim ama sizin mutlaka bu forumdan olduğunuzu o zaman da tahmin etmiştim.İş güçten bi soramadım halinizi hatrınızı,affedin.
Bi dahakine inşallah...
-
07 Haziran 2009, 23:06
ozan_bursa adlı üyeden alıntı
burada biz de saygıyla sülale boyu anacağız demek ki
süper gezi olmuş
darısı başımıza
kısmetse Ağustos gibi biz de düşünüyoruz
çok faydalı bilgiler var
konaklama yerleri ile ilgili iletişim bilgilerini almak isterim
kısmetse geldiğimizde görüşmek üzere
http://www.motosiklet.net/forum/moto...-nevsehir.html
eğer adanaya uğradığınızda bilgimiz olursa sizi karşılayacak arkadaşlarımız var. ben burada olmayacağım için kendi adıma söz veremiyorum ama diğer arkadaşlar sizinle ilgileneceklerdir. birde bence yanlış bir zamanda gidiyosunuz. çünkü o zamanda ciddi şekilde kavrulursunuz. sormak istedikleriniz için özelden mesaj atabilirsiniz.
mete_han adlı üyeden alıntı
keşke bende o gezide olsaydım denilecek bir gezi olmuş...hangi kareyi alıp makaraya sarsam bilemedim...tek aklımdaki Adanlı abimin don ve atletli şuh ve diri bedeni...
mephamd adlı üyeden alıntı
Abi ben sizi görmüştüm, tabi kasklı olduğunuzdan motorunuzu burada görünce tanıdım.
Forumda yeniyim ama sizin mutlaka bu forumdan olduğunuzu o zaman da tahmin etmiştim.İş güçten bi soramadım halinizi hatrınızı,affedin.
Bi dahakine inşallah...
aslında tanıdıkları aradı gözümüz. öyle olsaydı belki gezilecek, yemek yenilecek yerler hakkaında daha detaylı bilgi alırdık. nerede görmüştün bizi.
-
07 Haziran 2009, 23:12
urfada,tam belediyenin karşısında,trafikte ilerliyodunuz. emin olun o kadar güzel o kadar motor çok dikkat çekiyodu
-
07 Haziran 2009, 23:30
vallaha süper ya bayıldım yeni etkinliklerinizi görelimki biraz daha agzımızın suyu aksın
[B][/B]Balıkesir [COLOR="Red"][/COLOR]MT
-
07 Haziran 2009, 23:33
Mersin İl Temsilcisi
kazasız belasız dönmenize çok sevindim. ne zamandır planladığınız bir geziydi. inşallah hayat boyu tüm planlarınızda başarılı olursunuz. yalnız resimlerin bir kısmı bende açılmıyor.
haluk hocam, 4,3 lt. çok başarılı bir yakıt bence o yollarda. hyosung sınıfında tek...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
07 Haziran 2009, 23:44
abicim fotolar harika!!!bende temmuzun sonunda şırnak-ankara yapıcam inşallah.mardini biliyordum ama diğer fotolar çok yardımcı oldu.güzergahımın nasıl olduğunu çok güzel gösterdi.teşekkürler.
-
07 Haziran 2009, 23:45
sencercim 4.3 bencede iyi ama. bmw lerin yanına bile yaklaşamadık. koca 1200 GS benden az benzin aldı.
-
08 Haziran 2009, 00:50
haluka28 adlı üyeden alıntı
eğer adanaya uğradığınızda bilgimiz olursa sizi karşılayacak arkadaşlarımız var. ben burada olmayacağım için kendi adıma söz veremiyorum ama diğer arkadaşlar sizinle ilgileneceklerdir. birde bence yanlış bir zamanda gidiyosunuz. çünkü o zamanda ciddi şekilde kavrulursunuz. sormak istedikleriniz için özelden mesaj atabilirsiniz.
otomotiv de olduğumuz için seve seve ağustosta izin kullanmak zorundayız
becerebilirsek sabah erken yola çıkarız diye planlıyoruz ama yine de sıcağa kalacağız :(
konaklamalar ile ilgili mesaj gececeğim
Kelimelerin anlattığı kadarım..
Ne anlatırsam anlatayım anladığın kadarım...
-
08 Haziran 2009, 01:48
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
08 Haziran 2009, 02:35
tek kelımeyle HARIKA
-
08 Haziran 2009, 03:48
valla çok güzel gezi olmuşa benziyor, bizimlede paylaştığınız için çok teşekkürler.
-
08 Haziran 2009, 08:36
malum durumdan dolayı gezi yazı ve resimlerinizi yeni görebildim. yine çok güzel gezmişsiniz ve güzel bir paylaşım olmuş. tüm adana mt ye selam ve sevgiler.
-
09 Haziran 2009, 14:03
abi fotoğraflar açılmıyor galiba
-
09 Haziran 2009, 20:33
süpermş yılan çıktımı bari
[B][/B]Balıkesir [COLOR="Red"][/COLOR]MT
-
12 Haziran 2009, 15:07
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler