Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Marmok festivali yorumu

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    17 Kasım 2006
    Sevgili arkadaşlar,

    Bu yıl 22-28 Haziran 2008 tarihleri arasında düzenlediğimiz 3. MARMOK MOTOSİKLET FESTİVALİ öncesi Bir süre ana sayfada yayınladığım sebeblerden dolayı eski MARMOK derneği üyelerinin çirkin ve asılsız iftira ve mailleri ile provakasyonuna tabi kaldık fakat bu yalanların bize hiç bir etkisi olmadı. Bu yıl geçen yıla nazaran daha az ( 963 motosiklet ) girişi olmasının sebeblerini üç madde de toplayabilirim.

    1* Türkiyenin Ekonomik koşullarının çok ağır bir şekilde tüm vatandaşları etkilemesi, benzin ve seyahat maliyetlerinin yüksek olması.

    2* Türkiye de bir ilk olarak Festivalin 7 Gün 7 Gece sürmesi:
    Bu kapsamda, pazar günü başlayan festivale bazı arkadaşlar cuma ya da cumartesi gününden katıldılar ve 3 yada 4 gün kalıp normal olması gereken 3 günlük festival süresini dolduranlar daha başka yerler keşfetmek için ayrıldılar. salı ya da çarşamba günü gelen ikinci grup geldiklerinde festival alanını yeteri kadar kalabalık görmeyince arkadaşlarına telefon edip kimse olmadığını ve zayıf geçtiğini söylediler. ve bu grupta ücretsiz tekne turlarına katılıp konserler ve aktiviteleri izleyip tekrar başka yerlere gitmek için ayrıldılar. Daha sonra yeni gelen grup ta aynı şartlarda festivalde bulundular. Malesef benim dostlarımıza, uzun bir tatil yapsınlar diye 7 Gün 7 Gece organize ettiğim festival de yukarıdaki şartlardan dolayı katılımın şu anki ülkemizin ekonomik şartlarına göre iyi olmasına rağmen kalabalık gözükmemesi sebebini doğurdu. Demekki festivaller 3 günü geçmeyecek...

    3* Bazı katılımcılarda beni arayıp son zamanda vatandaşlarımızı tedirgin eden KENE konusunda tedirgin olduklarını ve bu bakımdan çadırda kalamayacaklarını belirtip oda talebinde bulundular. Fakat haftalar öncesi dolan Aktur içi konaklama tesislerinde yer bulunamadı. Bölgemizde bu güne dek hiçbir şekilde KENE vakası görülmemiştir.

    Bu arada Festival alanımızda her gece konserler, Gün içinde yarışmalar, Gündüzleri, Castrol sponsorluğunda, beach partyler. Kalabalık bir katılım sağlayan sponsor firmalar ile yeme içme konusunda, Köfteci Ramiz, Gönül Kahvesi ve İkbal gibi marka firmalarda katılımcılara hizmet verdiler.

    Bu festival de ekibimiz 7 gün boyunca ellerinden geldiği kadar gelenlere hizmet vermek için büyük çaba gösterdi. Festival yapmak ve organize etmek hele 7 Gün 7 gece sanıldığı kadar kolay değildir. Birebir her katılımcının sorunları yanında bizlere çok büyük bir maliyette yüklemektedir. Sponsorlardan sanıldığı gibi binlerce dolarlar alınmamaktadır. Malesef bu ülke koşullarında bu firmalarımızda ekonomik çıkmaz içindedirler. Buna rağmen az da olsa bizlere katkılarından dolayı ve yanımızda olmalarından dolayı çok minnettarım.

    Bazı motosikletçi dostlarımız MARMOK festivalinin para amaçlı yapıldığını yazıp söylemektedirler. Ben sadece şunu söylemek istiyorum. Festival de kullanılan 2500 metre kablodan, aydınlatmalardan,elektrik malzemelerinden, Elektrik ve teknik servis elemanlarından tutun Festival için kiralanan, özel güvenlik, sahne ve ses sistemleri, sanatçı ücretleri, uçak biletleri, sanatçı için otobüs kiralama ücretleri, basın için kiralık araç giderleri, festival alanındaki su tesisat giderleri, bazı sponsor firma elemanların için konaklama ücretleri ödemesi, ekstra wc kabinleri, reklam giderleri, basılı evraklar, personel yemekleri, temizlik ekibi, kiralanan teknik servis araçları, yakıtları, temizlik malzemeleri ve buna benzer onlarca kalem giderin yanında benim kesintisiz ekim ayından bu yana şehir şehir dolaşarak tanıtımını yaptığım sabahlara kadar internet ortamında çalıştığım ve tüm işimi ve zamanımı bu festival için harcadığım karşılığında tüm giriş ve çıkış maliyetlerinin birebir vergilendirilerek ve vergisi devletimize ödenerek yapıldığı düşünülürse eminim hiç bir arkadaşımız böyle sorumluluk ve stres taşıyan bir organizasyonu üslenmek istemez.
    Bu sadece bir özveridir tabiki vergisi devletimize ödenecek olan bir getirisi de olacaktır. Çünkü katılımcılara bir akşam yemeği fiyatına 7 Gün 7 gece konserinden çekilişlere, Dj. partylerine, ücretsiz tekne turu ve ücretsiz çadır yerine kadar bir imkan sunuyoruz. Bu bir organizasyondur ve masrafları bulunmakta ve de oldukça ağırdır. Forumlarda 60 lira gibi çarpıtıcı bir rakkam beyan edilmektedir. Bu 2 kişi fiyatıdır. Kullanıcı 40 YTL. Ardçı için 20 YTL dir Günü birlik giren ve çadır kurmayan misafirlerimiz içinde 10 YTL.dir. Bu fiyatlar sitemizde 15 gün evvel yayınlanmasına rağmen bunu kabullenip gelenlerden bazıları kapıda itirazlarda bulunmuşlar vede kendileri için festival alanı dışında ücretsiz temin ettiğimiz aktur kamp alanındaki yerlerde çadır kurmuşlar ve festival katılım ücreti ödememek için kampın restaurantı tarafındaki sahil yolundan kaçak olarak festivale girmişlerdir. Emeğe ve hizmete hiç saygısı olmayan bu arkadaşlarımızı da esefle kınıyorum.

    Bu yıl jandarma komutanlığının emri üzerine , güvenlik kurallarından dolayı kapı girişinde GBT için tarafımızdan kimlik talebinde bulunması ve formların düzenlenmesi için bir uygulama yapıldı . Ülkemizin ve festivalimizin güvenliği için uygulanan bu sisteme bizlerde MARMOK olarak katkıda bulunduk. Nedense bazı misafirlerimiz kimlik verme konusunda bizlere sorun yaşattılar. Bizler hem jandarma hemde kayıt için bu kimlikleri istemek zorunda idik. Ama bazı misafirler güvenliği de aşarak ve önlerinde daha evvel festivale kayıt yaptırmış bir motorcunun arkasında motorlarla hızla festival alanına dalıp kimlik vermemiştir. Yanlarına güvenlik geldiğinde de alay eder gibi güvenliğe üzerinde sadece 5 Chopper yazılı bir kağıt vermişlerdir.
    Kimlik vermede direnen ve ağıza alınmayacak küfürler eden bu arkadaşlar güvenlik vasıtasıyla festival alanından çıkarılmışlardır. Bu olayı protesto eden ve daha evvel kayıt yaptıran aynı kulüp katılımcısı, 2-3 motorda gece festival alanından ayrılmışlar ve kendilerine kapıda bu davranışlarına rağmen ücretleri geri ödenmiştir.

    Bazı çevreler provakasyon için ellerinden geleni yapmışlar buna rağmen büyük bir kesim özellikle teşekkür ederek festival alanından ayrılmışlardır. Bu da bir atasözünü insana anımsatıyor.
    Meyva veren ağaç herzaman taşlanır.

    Daha bu topiclere onlarca yazılar yazılacaktır ve yazılan her yazıya da Bizler MARMOK olarak göğsümüzü gere gere cevap vereceğiz. Çünkü bizler sizler için en iyisini yapabilmek için dokuz ay çalıştık hatalarımızda olmuş olabilir bu çok çok normaldir, hepimiz insanız.

    MARMOK 2008 de bizim emeğimize, iyi niyetimize ve organizasyonumuza destek veren tüm motosikletçi arkadaşlarımıza ve sponsor firmalarımıza teşekkür ederiz.

    Hepinize Marmaristen sevgiler
    Güneş Karaçetin
    MARMOK Başkanı
    [url]www.marmok.com[/url]


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    huceyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Şubat 2008
    Şehir
    ADANA
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    açıklama için tşekkürler.kime sorsam bu sene sönüktü,koca bi yalan gibi cevaplar alıyodum.açıklayıcı oldu.tekrar tşk. saygılar....
    Orgazma Dudak Büktürür

  3. #3
    Wallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Mart 2006
    Şehir
    İZMİR
    Motosikleti
    keeway superlight, ybr125, kawasaki er5
    Ama hakikaten sönüktü. Gündüzleri bomboş ve ne olacağını kimse bilmiyordu. katılımcıların çoğu bir iki gün kalmadan geri döndüler. Hatta cuma ve cumartesi toplasan içerde 250 kişi bulamazdın ki stand sahipleriyle beraber bu rakam.
    Önemli olan uzun süreli festival yapmak değil içi dolu dolu festival yapmaktır. Yasal olarak işlenen kimliklere el koymak gibi şuçların dışında, organizasyon eksikleri de fazlasıyla vardı. Ne duş ne tuvalet yeterli değildi. Yemekler güzel fakat daha önceden sözü geçen fiyatların çook üzerindeydi. Katılımcu firmalar insan azlığında fiyatlara zam yaparak çözüm üretmişler. Neyse bence MARMOk bu sene çok kötü ve sönüktü. Sanırım seneye bu organizasyonu başkları yapar da MARMOK hak ettiği değeri tekrar kazanır. Bu sene çok kötü bir darbe aldı ve telafisi çok zor. TİCARİ bir KURULUŞ olduğunu kaç defa dile getirdi GÜNEŞ bey MARMOK un ve bu lafını da sonuna kadar doğrulayacak olaylar yaşandı festival süresince.

    Ben o kadar yol yapıp gittim ve üzüldüm. Geçen sene motorumu çevirecek yer bulamazdım insan kalabalığından. Bu sene ise içeride kross yarışması yapılsa kimsenin burnu bile kanamazdı. Bomboştu çünkü

    Alıntı motorcucelebi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu yıl jandarma komutanlığının emri üzerine , güvenlik kurallarından dolayı kapı girişinde GBT için tarafımızdan kimlik talebinde bulunması ve formların düzenlenmesi için bir uygulama yapıldı . Ülkemizin ve festivalimizin güvenliği için uygulanan bu sisteme bizlerde MARMOK olarak katkıda bulunduk. Nedense bazı misafirlerimiz kimlik verme konusunda bizlere sorun yaşattılar.
    Muğla İL JANDARMA KOMUTANIYLA özel olarak telefonda görüştüm. Kendilerinin böyle bir talimatı olmadığını söyledi. GBT sorgulaması tamam doğru birşey ama şunu unutmayın. SİZ Kİ SİVİL KİŞİLERSİNİZ KİMSENİN KİMLİĞİNE BİR GÜN EL KOYAMAZSINIZ. ÜŞENMEYİP KAYIT MASANIZI AÇIK TUTUN VE GELEN İNSANLARI HEMEN KAYDEDİN. KİMLİKLERİNİ GERİ VERİN. ben aynı sorunu yaşadım ve kimliğimi vermedim sizde gece vakti 22 gibi benim ve arkadaşlarımın kaydımı yaptınız. ÖZEL GÜVENLİĞE VERDİĞİNİZ O TALİMATLA 5188 NOLU ÖZEL GÜVENLİK YASASINI DA ÇİĞNEDİNİZ.
    SİZ İNSANLARIN KİMLİĞİNİ ALDIĞINIZDA KAYBOLMAMA, HERHANGİ BİR OLAYA KARIŞMAMA GARANTİSİ VEREBİLİYOR MUSUNUZ? YA KİMLİK ÇALINSA, VE BİR OLAYA KARIŞAN O KİMLİĞİ KULLANSA, YADA KAYBOLSA... KİM VERECEK BUNUN HESABINI. KİMLİKLERE BÜTÜN GECE EL KOYAMAZSINIZ GÜNEŞ BEY. BUNU UNUTMAYIN. kayıt yapar ve hemen geri verirsiniz. BU BİR SUÇTUR. YASAL BİR OLAY DEĞİLDİR.

  4. #4
    Sedat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Temmuz 2006
    Motosikleti
    bws50
    Bakın Şöle bir gerçek var..

    Bir çok insan en az 600 km yoldan gelip dönüyorlar.. Emin olun oraya gelen herkes sitres atmak rahatlamak için geliyor.. Bir şeyler iyi gitsin die.. gelen herkesinde hiç bir şekilde memnun olmadığı bir ortam oldu.. sadece tek yaptıkları denize girmek oldu.. Böle bir festival yapılıyorsa herşey eksiksiz olmalı.. Ne duş var ne wc..

    Güneş bey emin olun motora binen adamlar türkiyenin ekonomik sıkıntılarını pek düşünmez.. yola çıkmak için bekliyen insanlar çoktu..

    - Abi ortam nasıl
    - Sakın Gelme hiç bir şey yok bende birazdan yola çıkıcam..

    Hep muhabbet bu..

    Kısacası olmadı olmadı.. Seneye festival diye bir başlık açın bakaLım kaç kişi gelicek..

  5. #5

    Üyelik
    26 Mayıs 2005
    Sayın güneş bey acaba neden marmarisli hiçbir motosikletçi yoktu
    marmariste tanıştığımız motosikletçiler niçin bu festivali protesto ettiler katılmadılar
    marmarisin herhangi bir yerinde festivalle ilgili soru sorduğumuzda niçin bize o festivalin aslı şudur gibisinden cevaplarla karşılaştık

    marmok ismi kimin üzerine tescillidir marmok (yani marmaris motosiklet kulübü ) fesih edilmiş durumdamıdır

    bu soruları provakasyon için değil sadece aydınlatılmak amacı ile soruyorum umarım yalnış anlaşılmaz
    tüm motorcu dostlara Allah hata kaza vermesin
    [

  6. #6
    bogazkesen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Nisan 2005
    Şehir
    istanbul/ÇAPA
    Motosikleti
    keeway/supershadow
    Katılımın Az Oluşuyla ilgili yazılan 3 sebepte son derece saçma....

    Kene ısırmasıyla ölmekten korkacak bir insan Öncelikle Motosiklet Üzerinde seyahat etmez diye düşünüyorum... malum kene ısırmasıyla vefat eden insan sayısıyla Motosiklet Kazaları sonucu vefat eden insan sayıları ve istatistikleri ortadadır....

    Katılımın geçmiş senelere göre az olması ise Festivale katılanların Şikayet ve sıkıntılarının Sebepi olamaz...

    Festivale katılımın az olmasının sebepleri ayrıdır....

    Festivalde Yaşanan tatsızlıkların ve sıkıntıların yaşanmasının sebepleri farklıdır....

    Güneş Bey Şikayetlerle ilgili olarak Sizden Daha aydınlatıcı somut açıklamalar bekliyoruz...
    [COLOR="Red"][COLOR="Blue"][B]Sallan Yuvarlan Ama Taş Gibi OLL RockNRoll...:pr: [/B][/COLOR][/COLOR]

  7. #7
    Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Haziran 2005
    Şehir
    marmaris
    pacino

    Neden marmarisli motorcu yoktu..
    daha öncede dedim marmarisli yatırım yapmış senin gibi tuzu kuru değil.. turizm dibe vurmuş esnafın değil 1 günü 1 müşteriyi kaçırmaya tahammülü veya maddi durumu yok.. sizin tatiliniz benim en yoğun iş zamanım ...

    ha beni görmekisteyen geldi görüşük dükkanda oturduk maç seyrettik sağolsunlar ayaklarına sağlık..
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

  8. #8

    Üyelik
    20 Eylül 2007
    yazacak çok şey olmasına ragmen yazkki yazasım bile gelmiyor hayatımda gördügüm en saçma sapan organizayondu.
    yav hiçmi vicdanın sızlamadı yarım ekmek köfteyi 5 liraya bir birayı 6 liraya satmaya yada bu fiyatlardan senin haberin varmıki savunma yazıyorsun.

    savunma yerine özür hatta istifa başlıgı beklerdim.

  9. #9
    Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Haziran 2005
    Şehir
    marmaris
    Bu yıl geçen yıla nazaran daha az ( 963 motosiklet ) girişi olmasının sebeblerini üç madde de toplayabilirim.
    yarısı artçılı olsa 1300 civarı insan gelmiş demektir.. buda ortalama günde 200 motor yapar kimlik alımadan kayıt yapılsa kapıdaki kuyruğu bir düşünün adam sen kapıda kapı kulu olma diye kimlği bırak yarın al demiş...bize yaranılmaz .. yok kardeşim ekle kimliği alamam kayıt olana kadar kapıda dikeleceksin dese şimdi burada milletikapıda eşşek gibi beklettiler olayını tartışıyo olacaktık..

    siz hiç otele gitmedinizmi kimlik alınır gereki formllar doldurulur.. giriş eğer grup halinde isebu işlemler sonuçlanana kadar kimlik resepsiyonda kalır.

    Demeki tüm oteller suç işliyor.

    sabah olayı 1. ağızdan dinlemek için güneş beyin yanına gittim ..köfte 6 ytl imiş ama .. kokoreç sucuk ekemek yine 3-4 ytl imiş 1 liradan bira satılmış.. ben orada iken BMW ile görüşüyordu BMW tam gaz desteğini devam ettireceğini söylüyor , ve marmok varken emoğa katılmayı gerekli bulmuyor..

    olayların iç yüzünüde dinlemek lazım .. geçen sene köftecinin üstü temiz değilmiş arabada köfte yapıyomuş gibi şikayetleri önlemek için bu sene Köfteci ramiz ile anlaşılmış adam dükkannda porsiyonu 8 ytl ye sattığı malı festivalde 6 ytlye vermiş .. ya sen hem hijyen isteyecen hem 3 ytl olsun diyecen ..

    marmok doğru yolda bence en büyük eksiklik 1 gece dahi olsa isim yapmış bir rock gurubu veya sanatcısı getirilmemesi.

    duş ve tuvalette yani temel ihtiyaçlarda daha özenli olunması..

    930 motor türkiyede yapılan tüm festivallerin üzerinde bir rakamdır.. boştu diyenlere yeterli cevaptır..

    daha iyisini yapın daha fazlası gelsin ..

    güneş balçıkla sıvanmaz
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

  10. #10

    Üyelik
    26 Mayıs 2005
    SAYIN BBBBBRRRRR benim tuzum kuru falan değil bunu anlarsınız umarım 500 km yol yapıp marmarise sırf festivale katılmak oradaya gelen motosikletçi dostlarla tanışmak için geldim
    lakin dediğim gibi siz hariç marmariste ( bir gece altı arkadaş kaldık ) tanıştığımız motosikletçi dostlaür festivalin iç yüzünü bize anlattılar ve anlattıkları gibi festival gelişti neyin ne olduğu belli olmayan ve gelenlerin pek çoğuinun memnun olmadığı bi festival gerçekleşti sizin neden bu kadar sinirlendiğinizi kızdığınızı anlamış değilim
    bana çıkışacağınıza burada festivalle ilgili onca olumsuz ve haklı olarak yorum yapan arkadaşlara bir marmarisli olarak açıklama yapmanızı beklerdim
    ayrıca 7 gün süren bir festivalde (yine marmarisli bir arkadaşın söylediğine dayanarak ) 300 e yakın motosikletçinin olduğu marmarisde bir siz vardınız herhalde yokturizm kötüymüş yok işler kötüymüş herhalde bahane olamaz neticede biz 500 km yol yapıp gelmişsek onca maddi sıkıntıya rağmen 50 km de yol yapılabilirdi ama bunun sebebi bence saydığınız bahaneler değil çünkü sizden ayrı biz çok kişi ile görüştük orada BİLGİLERİNİZE
    tüm motorcu dostlara Allah hata kaza vermesin
    [

  11. #11

    Üyelik
    20 Eylül 2007
    hala 10 numara eglendim diyebiliyorsanız başka bişey demiyorum.

    yukardaki yazının kaynagı ve devamı okuyun ama okurkende anlamaya çalışın.

    35. Site adresinizi yazarak veya bir web sitesinin adresini vererek ziyaret edilmesini istemeniz , başka sitelere üyeleri veya kullanıcıları yönlendirme amaçlı yazılan reklam mahiyetinde yazılar (Özel Mesaj Dahil) YASAKTIR. - komtan

  12. #12
    Sedat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Temmuz 2006
    Motosikleti
    bws50
    Yapmayın arkadaşLar..

    Mamork Ticaret Alanından Bir güneş kremi 75 YTL.. Buna şahitterde var..

    Mustafa sölesin gidip kaç paraya aldığını..

  13. #13
    CERRAHI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Haziran 2006
    Alıntı BBRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    marmok doğru yolda bence en büyük eksiklik 1 gece dahi olsa isim yapmış bir rock gurubu veya sanatcısı getirilmemesi.

    duş ve tuvalette yani temel ihtiyaçlarda daha özenli olunması..
    Bu iki satırı ayrı alıyorum cunki ( sadece benim zevk ve istegim ) salt oraya gelenler sadece rock muzik dinlermiş havasına her seferinde aynı haltı yiyorlar her festivalde. Benim icinse hayatta dinlenilen en berbat muzik turu. Belki baskalarına guzel gelebilir ama onlar dusunulurken neden ben o okuz bogurtusunu dinlemek zorundayım. Hele gecen seneki yalovada abartmıyorum resmen mezbahane gibiydi. O sahnenin kenarında bulunan yuzlerce okuzu bogazlıyorlar falan sandım. Tek taraflı dusunulemez bu tur organizasyonlar. Her turlu kişiye hitap etmeli. Yada herkesin genelin sevdigi sevmese bile raharsız etmeyecegi birşeyler calınabilir.
    Alt satırıda dedigim gibi sadece yesillik olsun diye degil o muzigin ve kısacası festivalin benim icin ne anlam ifade ettigine ornek teskil etmesi icindir.
    Bu arada Allah'tan ki orada bulunan BBRR ve diger arkadaslar, diger illerden gelen arkadaslarımız vardı ve o muhabbet ile bu rezilliği kendimiz icin guzellige cevirdik. yoksa emin ederim o yaktıgım benzine yazık olurdu.
    Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?

  14. #14
    Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Haziran 2005
    Şehir
    marmaris
    BLACK34

    Savaşçım (savaşxxl) güneş bey anlattı bu gün ..

    festivale katılım ve diğer arkadaşlarında taraından getirilmesi için festivalde satış yapailmen için bedeva yer karşılığı anlaşmışsın .. bu yalanmı .. sanada sorayım istedim.. madem bu kadar rezillik diz boyuydu sen sondan bir gün evvele kadar neden orada kaldın.baktın böle bir rezilik vardı neden 2. gün terketmedin

    anlatılana göre tüm festival çalışanları gibi sanada tabillot sunulmuş ..ama ben tabillot yemem demişsin ..buda yalanmı..yani belki iftiradır

    sen malzeme satmak için açtığın standta maliye ile bir sorun yaşadınmı.. yaşadıysan bu sorunu kim çözdü..


    pacinograf


    baba senin yaptığın yoldan banane .. istanbuldan gelen 800 yaptı adanadan gelen 1200 yaptı.. ben önce ekmeğime bakarım.. bir iş kaçırsam 300-400 ytl .. bunu bana senmi ödeyeceksin .. komik olmayalım .. önce ekmek ... ben seni ziyarete gelsem işini gücünü bırakıp beni dolaştırırmısın ..
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

  15. #15
    efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Mayıs 2007
    Şehir
    Güneşin doğduğu yer ( Adana )
    Motosikleti
    R1_8
    Önceki senelerde adından bu kadar söz ettiren başarılı bi organizasyonun,bu sene herkes tarafın çok kötü geçtiğini duymak,kimin başarısızlığıdır yada önceki marmoklar kimin başarısıdır,marmaristen birileri çıkıp deseki marmok harikaydı bu sene ,bende içimden derimki adam marmarisli savunuyo tabi,yada yine marmaristen birilerinin çıkıp marmok çok kötüydü demesi,yine içimde çekemiyo organizasyon şirketini o yüzden söylüyo olabilir derim ,her iki şekildede olaya şüpheci bakarım,yalnız adanadan istanbuldan yada marmokla alakası olmayan kişilerin ,marmok hakkındaki kötü düşünceleri benim için bağlayıcı unsurdur,bu konunun altında bi provakasyon aramam,bi yerlerde yanlışlar yapılmışki,bu kadar tepki alıyolar,yoksa aynı kişiler geçen senede gittiler neden kötülemediler,bence yapılan organizasyon marmoka vurulmuş ağır bi darbedir,ilgili organizasyon şirketinin önümüzdeki yıl ( katılım az olacağı kesin ,ama olsun ) çok iyi bi organizasyonla kendininden söz ettirmesi lazım ve marmok ancak bu şekilde 2010 yılında eski coşkusuna kavuşacaktır ama seneyede aynı muhabbetler devam ederse marmok biter...
    [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

  16. #16
    Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Haziran 2005
    Şehir
    marmaris
    marmoğun bu sene iyi olmadığı bir gerçek ve realitedir.. bunun altını çiziyim .. en sevdiğim arkadaşlarım geçen seneki kadar iyi değildi dediler .. ama rant peşinde olacaksın sonra ticari kaygıda bahsedeceksin ..

    mt festivale yine renk kattı .. skull komtan bile bu festivale değil bir yer almak para ödeyerek girdiler.. yorumları çok iyi değildi.. yani rant sorunları yoktu ..

    benim lafım hem rant peşide koşup hem karalayanadır..
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

  17. #17
    Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Nisan 2003
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Bu sene Marmok 'ta çok eğlendik, aksini iddia edemeyiz, biz ordayken yazılmış çizilmiş açıklama getirelim ne organizasyonla bir ilgimiz vardı, ne komiteyle, ne jüriyle, gürkan olsun ben olayım orda 1 hafta boyunca güneş abiyi bile görüp konuşmuşluğumuz yoktur, ogün abinin konserini izledik, çadırını kuran kurdu, otele yerleşen yerleşti, kamp alanı pahalı mı migrosa gittik, etkinlik yok mu marmaris'e indik, sonuçta hepimiz 10 numara eğlendik, önemli olan budur.

    Ben Adana MT , İzmir MT ve diğer tüm MT üyeler ile birlikte çok eğlenceli zaman geçirdik. Kısaca eğlenmesini bilen festival alanı bomboş olsada eğlenebiliniyor.

    Bu tarz festivaller amacının motosiklet severleri bir araya toplamak olduğunu düşünüyorum verilen hizmetler belli, mekanlar belli. Tabiki herkesin beklentisi kendine göre. Beni tatmin eden bir festival oldu.

    Sırf Barış abiyi görmek için bile o yol gidilir.

  18. #18
    Sedat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Temmuz 2006
    Motosikleti
    bws50
    Alıntı Skullhunter adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu sene Marmok 'ta çok eğlendik, aksini iddia edemeyiz, biz ordayken yazılmış çizilmiş açıklama getirelim ne organizasyonla bir ilgimiz vardı, ne komiteyle, ne jüriyle, gürkan olsun ben olayım orda 1 hafta boyunca güneş abiyi bile görüp konuşmuşluğumuz yoktur, ogün abinin konserini izledik, çadırını kuran kurdu, otele yerleşen yerleşti, kamp alanı pahalı mı migrosa gittik, etkinlik yok mu marmaris'e indik, sonuçta hepimiz 10 numara eğlendik, önemli olan budur.

    Ben Adana MT , İzmir MT ve diğer tüm MT üyeler ile birlikte çok eğlenceli zaman geçirdik. Kısaca eğlenmesini bilen festival alanı bomboş olsada eğlenebiliniyor.

    Bu tarz festivaller amacının motosiklet severleri bir araya toplamak olduğunu düşünüyorum verilen hizmetler belli, mekanlar belli. Tabiki herkesin beklentisi kendine göre. Beni tatmin eden bir festival oldu.

    Sırf Barış abiyi görmek için bile o yol gidilir.

    evet eğlendik hemde çok eğlendik.. çarşanba gecesi güzeldi hemde çok güzeldi.. ama eksiklikler çoktu.. ve fiyatlar çok yüksekti

  19. #19
    Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Haziran 2005
    Şehir
    marmaris
    aynen sizleri senede en çok 1 veya 2 kere görebiliyorum .. gelenlerin ayağına sağlık sağolun varolun ... gittiğiniz gün inanın en yakınım gitmiş gibi oldum .. skulllfestivale katılan mt üyelrine şapka ve tshirtleri dağıtmışsın .. ben sana ne diyim .. gitti paralar
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

  20. #20
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

    Üyelik
    31 Mayıs 2007
    Şehir
    istanbul florya
    Motosikleti
    yamaha süper tenere 1200cc ZE
    Alıntı BBRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aynen sizleri senede en çok 1 veya 2 kere görebiliyorum .. gelenlerin ayağına sağlık sağolun varolun ... gittiğiniz gün inanın en yakınım gitmiş gibi oldum .. skulllfestivale katılan mt üyelrine şapka ve tshirtleri dağıtmışsın .. ben sana ne diyim .. gitti paralar
    vallahi ben tişört görmedim ama özel siparişle sapkamı aldım ben festival için birşey söyleyemeyecegim çünkü girmedim diye bilirim ben oraya zaten mt üyeleriyle tanışmak için gittim ve tanişa bildigim kadarıyla tanıştım özellikle adana lı arkadaşlarla ve barış kardeşimle ama bence avartını degiştir cünki orda ki resim cok eski galiba göbek daha büyük şu anda
    Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
    Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)


    REKLAM ALANI
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)