26-27 Nİsan Ayvalık gezisi (MT izmir - Manisa - Balıkesir - Çanakkale - İstanbul)
-
Reklamlar
-
tam süper bir gezi yaptık yine. emeği geçen herkese tek tek teşekkür ederim. dönüş yolunda da yağışa ve yol durumuna rağmen kusursuz grup sürüşünden dolayı grubumuzu tebrik ederim.
iyi ki varsınız ...
-
-
Wallace adlı üyeden alıntı
yağmurda ilk sürüşümdü ama yine de iyiydim değil mi
-
-
EVET ARKADAŞLAR ÜŞENMEYİN FOTOLARI GÖNDERİN
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
-
böcek adlı üyeden alıntı
yağmurda ilk sürüşümdü ama yine de iyiydim değil mi
valla ben her zaman derim. yiğidi öldür ama hakkını ver. süper kullandın. hatta süper kelimesi az gelir. Ama senin artçın biraz tırstı sanki. Bir iki virajda baktım da senin kadar yatmadı
uglychild adlı üyeden alıntı
EVET ARKADAŞLAR ÜŞENMEYİN FOTOLARI GÖNDERİN
gönderiyoruz kanka bekle. az sonra karmacoma dan gelecek resimleri de ekleyeceğim.
-
güzel bir gezi olmus emeğinize sağlık
ben şişeden icerim şişeden demiş şair bizi almış başka diyarlara götürmüş biz içtiklerimizle değil içerken düşündüklerimizle sarhoş oluruz
-
Etiketler: ayvalik, ayvaliktostu, cennettepesi, cunda, eglendik, gittardando, marineotel, mt izmir, seytansofrasi, skullhunter, uglychild, ummetperkitan, wallace, yagmurdasurduk
UGLYCHILD bu etiketler geziyi açıklamaya yeter mi sence?
Konuyu Toplam 10 üye okuyor. (8 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
Wallace, uglychild, karmacoma, ceyz, death, wedata, kolpa, tr.davutak
-
valla ben her zaman derim. yiğidi öldür ama hakkını ver. süper kullandın. hatta süper kelimesi az gelir. Ama senin artçın biraz tırstı sanki. Bir iki virajda baktım da senin kadar yatmadı
açık büfe kahvaltı ve ayvalık tostu ağırlık yaptı biraz o yüzden virajda yatamadı
-
-
çok süper bir gezi oldu burnumun dibinde ben katılamadım çok üzgünüm.Sizide tebrik ediyorun böylesine güzel bir geziye imza attığınız için.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
-
Hay.alper.est adlı üyeden alıntı
çok süper bir gezi oldu burnumun dibinde ben katılamadım çok üzgünüm.Sizide tebrik ediyorun böylesine güzel bir geziye imza attığınız için.
kardeşim balıkesirden bir çok dostumuz geldi keşke sen de gelebilseydin. bu arada bende etkinliğe katılan herkese tekrar tekrar teşekkür ediyorum. süper samimi ve dostane bir ortamda gerçekleşti herşey. Dönerken herkesin yüzünde tebessüm olması beni çok mutlu etti
Bu arada Vasco1925 i de tebrik etmek lazım. Hem pazar günü geldi motoruyla hemde grupla o yağmurda üşenmedi poşetten etek yaptı bizle grup sürüşü yaptı. Rüştünü fazlasıyla ispatladı artık
-
Bu arada
Vasco1925 i de tebrik etmek lazım. Hem pazar günü geldi motoruyla hemde grupla o yağmurda üşenmedi poşetten etek yaptı bizle grup sürüşü yaptı. Rüştünü fazlasıyla ispatladı artık
poşet deme abi darılırım ben 150 euroya avrupadan getirttim o etek şeklindeki full korumalı panralonu hiç ıslanmak bu kadar zevkli olmadı benim için inan
-
-
sır söyleyemem Türkiye' de tek bende olmalı
-
-
Klawyene sağlık be abi 2-3 saatini almıştır bu kadar fotoyu siteye koymak
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
-
extreme1925 adlı üyeden alıntı
Klawyene sağlık be abi 2-3 saatini almıştır bu kadar fotoyu siteye koymak
sorma hala videoyla uğraşıyoruz mesaiye devam
-
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler