26-27 Nİsan Ayvalık gezisi (MT izmir - Manisa - Balıkesir - Çanakkale - İstanbul)
-
Sevgili dostlar şahane bi geziye daha imza attık, anlatılacak çok çok çok şey var,
lütfen resimleri vede videoları burda paylaşalım
GEZİMİZE BİR HAFTA KALA YAĞMUR VAR dedigimiz halde, geziyi iptal etmeyelim, gidelim diyen tüm dostlarıma ve büyüklerime hepimize keyifli anlar yaşattığınız için çok çok teşekür ediyorum...
Öncelikle ÜMMET PERKİTAN ve SKULLHUNTER'a İstanbuldan gaz açarak bizleri yanlız bırakmadıkları için,
Çanakkaleden yola çıkan YANAR17 ye,
Manisa mt deki degerli abilerim ve kardeşleriminde her zaman olduğu gibi motorlarını satsalarda ruhlarını satmadıklarını gösterdikleri için...
Manisadan,
Arabasıyla gelen GÜRKAY, LODOS, RACİNGİSKİ, LİNKİNPARK
MOTORLA gelen UMUTUS&ACRESS, MADBİKERMERT,HEAVY İNCİTEMENT
bu geziyi geleneksel hale getirmemizde çok büyük katkı saglayan HAVRAN MOTOR DOSTLARI' na (MUHARREM1, MUHİTTİN ABİ, İBRAHİMB,KORUCU,BLUEBERRY) nicklerini hatırlayamadıgım diger büyüklerime de,
Balıkesir den TONİ ye (Tuncay abi)
ORGANİZASYONU SIRTINA YÜKLEYİP YOLA ÇIKAN ÖNCÜMÜZ WALLACE'a,
her daim arabasıyla bizleri bi saniye olsun yanlız bırakmayığp eskortluk ve taşımacılık yapan MARKO ve ailesine...
GRUBUN ABİLİĞİNİ VE GÜVENLİĞİNİ SAĞLAYAN ÖZER&MARİNA ya...
ŞİRİN Mİ ŞİRİN, DEDE Mİ DEDE AMA HEPİMİZDEN HIZLI BİRİCİK ŞİRİN DEDEMİZ GÜRELİ'ye(Rahmi AMCA&SEMRA yengemiz) şiirleri ve varlığı için...
Bizlere AYVALIK A kadar refakat edip yol güvenliğimizi sağlayıp otelimize yerleştirdikten sonra geri dönen CESUR MU CESUR, HIZLI MI HIZLI, HIZLICESİ ve HIZLICESİ2 'YE
Motordelisinden cok sevdigimiz dostlarımız SERKAN ve ŞEBNEM e... Gecenin bi vakti yanımıza gelip, dönüste de bizleri yanlız bırakmadıkları icin..
ritm gitar da WALLACE , Basçımız DUYULMAZ, güzel sesi ve gitarıyla Ailemizin sanatcısı GİTTARDANDO, darbuka ve fasıl muziginde başarılı MEMOLİ35 ve çirkininiz,aksak gitarcınız, sarı motorlu rider UGLYCHİLD MT İZMİR ADINA KATILAN VE BİZLERLE BERABER OLAN HERKESE TEŞEKKÜR EDER
VİDEOLAR
resimli alıntı yapmayınız... pc kasıyo
ŞEYTAN SOFRASI
CENNET TEPESİ
http://img404.imageshack.us/img404/7838/pic0190wp7.jpg
]
MARKO&AVRAM
ÜMMET PERKİTAN diyor ki
sabah 06 da istanbuldan skulla ayvalık gezisine başladığımızda yağan yağmuru gördüğümde bu gezi berbat olur dedim ama ayvalığa geldiğimizde tamtersi çok güzel bir hava bizi bekliyordu yolculuğumuzda iyi geçti,çanakkaleden,balıkesirden,havrandan,akhisard an,manisadan ve .zmirden gelen mt dostlarına çok teşekkürler sizzleri tekrar görmek çok güzeldi gezdik eğlendik doyasıya sohbet ettik hasret giderdik bu organizasyonda emeği geçen ve katılan herkese candan teşekkürler,bendeki resimleri yüklüyorum devamıda var ama istanbula gidince atarım,ayvalıktan sevgiler mt ailesi.
ÜMMETPERKİTAN devam ediyor
resimlere kaldığımız yerden devam işte son fotolar
yanar17 diyor ki;
AYVALIK GEZİSİNDE
Akçaydan katılan Savaş Kardeşimin denklanşöründen bazı kareler.
Kendisi rica etti ben onun adına buraya monte ettin.
Savaşkardeşimin emeğine sağlık. Kendisine teşekkür ediyorum.
Unutulmaz anları ölümsüzleştirmiş.
BU ZATI MUHTEREN DE BENDENİZ Sebahattin YANAR teknik öğretmen Çanakkale
İŞTE SAVAŞ KARDEŞİM BU ZATI MUHTEREMdir.
Yukarda Gecenin EFELERİ ni görüyorsunuz.
KIRMIZILI EFE OYUNA ADAPTE OLMUŞ gayet güzel bir oyun çıkartmakta YÜKSEKTEN UÇUŞA BAŞLAMIŞ.
FAKAT ONUN SAĞRISINDA ÇİZGİLİ EFE eksozu tıkalı F16 GİBİ hala uçuşa geçememiş.
Motor çalışıyor ama icraat yok. KALKIŞA GEÇSE UÇÇAK ta ne biliim?
Resim sölüyooo.
Aşşağıdaki resim.
MT FOLK 4 LÜSÜ Hem standup Hem de virtiöz hepsi bir arada
Bu adamların programına katılan yaşlanmaz kardeşim. Yalnız gülmekten insanın yüzleri geriliyor.
Savaş kardeşimin resimleri bu kadar.
sıra benim çektiklerimde.
AZSSS sonraaaaaa
yanar17; devam ediyor
BENİM ÇEKİMLERİM
LODOS un makinasından
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Reklamlar
-
Sercancım fotolar için cok saol
ellerine saglık cok güzel olmuş
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
-
şurdan bir yer kapayım resimleri bu mesajı düzelterek yüklerim şimdi halim yok
-
elinize tekerinize sağlık emeği geçenlere teşekkür eder yarın devamını getirir ve bekleriz
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
.................................................. .................................................. .......................................
VİDEOLARI MSN den gonderirseniz gecen sene ki gibi bi duzenleme yapmak istiyorum
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
-
Alper abi 2. fotodaki direk ve 3. fotodaki palmiye neden yamuk
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
-
-
-
sayfa açılasıya anam ağladı bune ya tek sayfada toplanmasın resimler
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Güzel eğlenmişsiniz. Umarım tamamen sorunsuz geçmiştir. Tahminen dönüşte özellikle İzmir' yaklaşırken sıkı sağanağa yakalanmışsınızdır. Orada yaşayan arkadaşlardan aldığım bilgilere göre bugün Bergama'nın kuzeyinde hava kupkuruymuş.
-
izmir mt harbi kalabalık bir gurupmuş walla sayamadım kac kısıydınız:D
-
Ohh hele şühürrrr geldiniz
-
parmağım yoruldu, mausun tekerini çevirmekten maşallah
iyi gezmişsiniz
Akıllı adam aklını kullanan adamdır, Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanan adamdır.
Emrolunduğun gibi dosdoğru davran. Ve azıtma (Hud 112)
-
morveotesi adlı üyeden alıntı
izmir mt harbi kalabalık bir gurupmuş walla sayamadım kac kısıydınız:D
alper abıyı transfer ettık gel buyur sende
-
Süpper süpperr harikaaa harikaaa....
Emeğinize sağlık
-
Admin
-
deyerli dostlarımız ümmet abi ve erhan sizi ağırlamaktan büyük şeref duyduk ve bütün istanbul mt yi sevgi ve sellamlıyorum sizleri her zaman bekleriz saygılar .
-
Bulutlu ve serin bir bahar gününü sıcacık dostlukların ısıttığı keyifli bir geziydi.Eski dostlarla özlem giderip yeni dostlar edindik.Emeği geçen,katılan tüm arkadaşlera teşekkürler.
HAVRAN MOTOR DOSTLARI BAŞKANI
-
bütün fotolar yüklensin lütfen saygılar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler