Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Cbf 150 Ile Istanbul-karabük 936 Km....

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    CİHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Temmuz 2006
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 fazer ve ybr 125
    Hep aklımdaydı bu uzun yol hikayesi,ben ne zaman uzun yol yapabilirim diye günlerdir düşündüm,16 saatte 1000 km yi nasıl yaparım diye bir iş sabahı erkenden yola çıktım,deneme amaçlı herkeye gidip geldim 200 km yi 3 saatte almıştım,yapabilirim dedim.
    ve cumartesi akşamından herşeyimi,motorumu ve kendimi hazırlayıp sabahın karanlıgını beklemek için uyuya kalmışım ki telefonum zırlamaya başladı,bismillah diyerek hemen kalkıp motorun başına geçtim ilk önce depoyu fulleyip tam gaz çıktım yola.saat 3,45 idi.


    saat 4,53 de sakarya daydım birz hızlı gidyordum 110 km hızla ama hava aydınlanmadan izmiti geçmeliydim bence.

    ilk molamı 2 saat sonra verdim,burda bi çay içmek içi durdugum da pogaça dagıtan elemanla bir iki laf ettik,nereye gittigimi sordu gezi felenmi dedi yok dedim,memleketime gidiyorum dedin karabük'e düzcede yagmur var dikkat et dedi saol birader yagmurlugum var dedim,ve yola devam ettim.

    500 metre gittikten sonra tekrar durdum foto çekmeden geçmek yoktu,

    sonrada düzce il sınır vardı,

    yol devam ederken 4 saat uymuşlugum oldugundan uykum gelmemişti,zaten uyuyamamıştım,tam denk geldi.canım sıkılmaya başlayınca foto çekiyordum gerçekten faydası oluyordu,


    üç saatte 205 km yi tamamlamıştım dedim acaba kaç saatte varacaktım,


    yogun bir sis başlamıştı,zaten yolda benden başka kimse yoktu,

    yüzümde garip bir his vardı dedim ben nerye gidiyorum yaa.



    ne yapayım çekecek yer kalmadı bende motorumun tekerşni çekmeye çalıştım.

    mola vermeyi sevmemeye başlamıştım aslında ama benzin bittigi için boluya yaklaşmadan benzin almak için durdum.aslında yorgunluk hissetmemiştim,ama bu yol nasıl biter diye söylemedim degil hani.


    bolu dagında yeni yapılan yola girmiştim,daha öncede araba ile geçmiştim,ama motorla daha bi zevkli oluyor,buraya gelene kadar yolda ne karşı da ne benim şeridim de bir motor dahi görmemiştim,acaba bende mi anormallik vardı sabahın ilk ışıklarında .



    nihayet bolu il sınırları içerisine girebilmiştim.sırda bolu tüneli vardı.


    işte bolu dagı tüneli.


    4 saatte bolu dagına gelebilmiştim artık,burdan sonrası bana daha da bir zevk vermye başlamıştı,büyük bir hevesle bir kez daha yola devam etmek için gaz verdim.
    artık yolda arabalarla buluşmuştum ve bir tanesi vardı ki,adeta benim le oyun oynuyordu,ne o beni geçebildi ne de ben onu geçebildim,

    tırın arkasında 110 km hızla gidiyorum ama yanına çıkınca hızım 90 a kadar düşüyordu benimde yana çıkmaya hiç niyetim yoktu,



    artık otobandan çıkma zamanı gelmişti,çok zevkli olmasada hızlı olabildigimi söyleyebilirim.


    gene durmak zorunda kaldım,ne de olsa gişelere gelmiştim yapmam gereken birşey vardı

    otobandan sonraki yol biraz bozuktu,ama geçen ay araba ile geldigimde bu kadar bozuk oldugunu farketmemiştim dogrusu.
    ama çok güzel upuzun yolları vardı,ileriyi gördükce gaza basasım geldi ama motoru da yormak istemiyordum,artık tek vucut olmuştum,


    yolda olmak kadar güzel ve zevkli birşey yoktu bence,güzel olanda zaten motorun üzerinde olmaktı.


    artık memlektimin topragına ayak basmıştım,bu benim için guru veririci bir olaydı,tek başıma motorumla memleketime gelmiştim.
    aslına bakarsanız normal gözükebilir ama bence biraz bu iş garip geldi bana.



    artık karabük teydim,ne mutlu bana..

    demir çelik fabrikası,burda askerlik yapan herkez buranın dumanından şikayetcidir bundan eminim.

    güzelim memlektim ben geldim işte daha 15 gün önce burdaydım dayanamdım hasretine atladım motoruma geldim topragına basmaya.


    haritada 380 km gösteren istanbul karabük yolun; 380+40 daha eklersek çünkü istanbul pendikten sonra hesaplanıyor ben ise 40 daha uzaktayım 420 km yi 6 saatte aldım,halbuki otobüs bile 6,30 saatte alıyor bu yolu.
    gelelim safranbolunun tarihi evlerine,bir içimden durup içini de gezmek istedim ama zamanım olmadıgı için es geçtim.





    430 km olmuştu ki az bi yolum kaldı,ama hedefe ulaşmak için bir hayli hızlı gidiyordum,
    güzel yurdum güzel memleketim eflani,10 km kaldı, hedefemiz ulaşmaya....

    aslında eflani merkeze gelmeden önce yol üzerinde nişanlımın yanına ugradım hasret giderdikten sonra kendi evimize gittim.
    sonunda EFLANİ....
    saat 11,00 de eflani de idim, yani 468 km yolu 7 saatte almışım.bir saatini resim çekmeye arırırsak 6 saatte gelebiliyormuşum.



    bu da bizim evimiz..

    bu sinekler başıma musallat oldular,yanıma ıslak mendil almasam önümü göremeyecegim.arada bir silip devam ediyorum .


    artık dönüş yolunu geçmek gerek,
    akşam hava karamadan yol trafigi çıkmadan eve ulaşmam gerekiyordu,benim asıl meselem buraya gelip gitmek degildi,en büyük hedefim nişanlımı görüp geri dönmekti,nişanlımı yanına geldigimi söylesemde bana inanmamıştı cama çıkıp bakmasını söylesemde, nasılsa gelmedin neden bakıyım diyordu,lap diye eve girmek istemiyordum,ama bir türlü inandıramamıştım,havanın bozuk oldugunu ve hafif yagmur yagıdını söylüyorum olabilir istanbulda da hava bozuktur deyip, beni üzdügünü söyledi,artık sabrım kalmamıştı,üzmek istamamiştim,inanma dedim şimdi yanına geliyorum dedim bakalım beni görünceden inamayacakmısın dedim,evin önünde köpek vardı motor sürerken telefonda kaskın içinde idi,ben ilerlerken hem konuşuyor hem gidiyordumki köpek beni görünce havladı, ve köpegin havlaması,nişanlım telefonundan bana geliyordu,biran durakladı ne oldu sustun dedim baktı evin kapısı aşıldı,tek kelime söyledi cihan sen delisin.
    en az bi on dakika konuşmadı öyle baktı bana,inanamadı benim motorla geldigimi,üstüne bide yemek hazırla bir saat sonra gidicem deyince şok oldu,neyseki yemek yedikten sonra ayrılık vakti gelmişti,ve yolcu yolunda gerekdi,son kez vedalaşıp istanbulun yolunu tuttum,en son söyledigi kelime,beynimin en derin yerine kazınmıştı.
    seni seviyorum deyişi.....


    hızlı bi şekilde daha fazla üzüntü çekmeden tam gaz ayrıldım ordan kendimi eskipazar tünelinde buldum,


    aşırı sıcak oldugundan evden çıkmadan kıyafetlerimin kışlıklarını çıkardıgım iyi olmuştu,çünkü ter ensemden aşaya dogru inmeye başlamıştı.
    istanbula 294+40=334 km yol kalmıştı,

    benzin almak için tekrar durdum ve biraz dinlenmem gerekiyordu,

    zaman kaybetmemek için az foto ile dönüş yolunu tamamlaya çalıştım sadece biraz dinlenmek için bolu dagı tüneli girişinde durdum.

    saate baktıgım da saat 17 yi gösteriyordu,burdan sonra tam 290 km yol kalmıştı,saat 20 de evde olmalıydım çünkü hesabıma göre 16 saatte 1000 km yol yapmak vardı,kafamın bir yerine kazımış olmalıyım zaten yola çıkmadan öncede iş de evdeyken sayıklıyordum hep 16 saatte 1000 km diye...

    bu da ben...

    karbükten çıkarken 78 plakalı otobüs az kalsın benim üzerimden geçecektiki beni farketmedi,içimden dedim inşallah yolda denk gelirsin diye,işte o otobüs bu sakarya civarında önüme geçti.bu sırada otobüsün arkasında giderken geçmeye çalışıyorum rüzgarı nedeni ile hızım azlıyor 110 km hızla gidiyor bende bu hızı korumak için rüzgara inat otobüsün arkasından ayrılmıyorum,bi ara sol aynadan bakarken hızlı bir şekilde gelmekte olan bir motoru gördüm ve bir daha baktıgımda görmedim,hafiften sola baktım ve motor solum da benimle beraber seyrediyordu ki benim baktıgımı fark edince,hafif bi şekilde sol elini kaldırdı ve bıraktı,bende aynı şekilde sol elimi kaldırıp bıraktı,hızım 120 oldugu için kafamı ani hareket yapamıyordum,ve zevkli bir selamlaşladan sonra basıp gitti.

    tekrar dinlenme molası verdim bir de çorba içinde içim açıldı desem yeridir hani...



    bu adamda sinir etti beni gene rüzgarın hızına yetişemedim kamyonetin arkasına geçtim bu sefer adam da benimle yarışa kalktı bende saga çekip gitmesini bekledim hafif hızımı azalttım bastı gitti.

    sırada gişeler vardı,son kez otobanda resim

    güzelim istanbul özledim senii....




    sabah 3,45 de çıkıp akşam 20,10 evde olmam benim için büyük bir gurudu.
    16 saatte 936 km yolu kazasız belasız bitirmiştim,bu uzun yol deneyimim ilk olmasına ragmen hiçde zorlamadım,tabiki bunda motorumun honda cbf 150 nin de katkısı vardı,ne kolum ne bacagım ne de boynum agrıdı,herşey normaldi sadece 1 saatte fazla anyı yerde oturunca koltuk rahatsız ediyordu,onunda çaresini az aralıklarla yer degiştirmede buldum.motor süper diyebilirim belkide ben iyiydim,ne diyim memlekette arkadaşımı görmüştüm bana sen kafayı sıyırmışsın, dedi
    Tek bişeyi ögrendim,aslolan yolda olmaktı,yola çıkmak adamı korkutuyor ama yola çıkınca tüm korkular yerini, hedefe gitmeye zorluyor.benimde öyle oldu,yola çıkmaya ne kadar ürksemde yolda olunca hedefimde bana yakın oldu.

    herkeze hayırlı sürüşler.




    ilkadam bunu beğendi.
    98 Beygir.....


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Ekim 2006
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    cbf 150 sahibi olarak ilk yorum benden
    HOCAM SÜPERSİN.dahada birşey demiyorum.CBF 150nin böyle uzun bir yola gitmesi beni sevindirdi bir ara cbr 125 ile vandan istanbulamı öyle bir uzun yol yapan biri vardı sende yavaş yavaş o yoldasın gururumuzsun
    abi sen 1 günde 1000km yapmışsın yazının sonunu okuyunca şöke oldum acaba rekorunu geçen varmı?

    not:sorması ayıptır köprüden neden geçtin ? nişanına kavuşmanda niye böyle bir gezi yaptığını açıklıyor. Yoksa memleket bahane yazım biraz parça parça oldu çünkü okudukça yazdım
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

  3. #3

    Üyelik
    04 Şubat 2007
    Şehir
    Lüleburgaz
    Motosikleti
    Honda CBR1100xx - Kymco Agility 125
    Cihan güzel bir gezi yapmışsınYeni motosikletime kavuşmama az kaldı bir gezide birlikte ayarlarız artık tekerin düz bassın arkadaşım.Paylaşım için teşekkürler
    [COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P

  4. #4
    abal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Kasım 2006
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    ASYA 150T 19A
    çok güzel olmuş gerçekten tebrikler bu kadar zengin resimli ve keyifli bir gezi Allah kaza bela vermesin...cbf 150 gözümdeki motor..
    KIRMIZI BOĞA..

  5. #5
    Alcohol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Ağustos 2006
    Şehir
    Bolu
    Motosikleti
    YK-200GY2
    tebrikler cok guzel bir gezi olmus
    İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....

  6. #6
    kenya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Nisan 2006
    Şehir
    Küçükçekmece
    Motosikleti
    Silverwing 400
    Abi yaptıklarının karşısında saygıyla eğiliyorum. Nişanlınız çok şanslı bir insan Allah birbirinizden ayırmasın bir ömür beraber mutlu bir hayat versin
    İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...

  7. #7
    yamyamaha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Temmuz 2006
    Şehir
    manisa - izmir
    Motosikleti
    kymco Xciting500 geti gy 200 ( skygo ) & cbf 150
    güzel bir gezinin güzel anlatımı herkes uzun yol yapar ama sanırımsenın gibi anlatan azdır paylaşım için teşekürler.

  8. #8

    Üyelik
    30 Nisan 2007
    Şehir
    ADANA-Karataş
    Motosikleti
    cbf 150
    abi bi çok güzel beeee
    25 25 25

  9. #9

    Üyelik
    10 Aralık 2006
    Cihan tebrikler!
    Sen de benim gibi ilk uzun yolunu memleketine yapmışsın. Ben 341 km yapmıştım, rekor sende cbf150'ci olarak. Ömrüne bereket. Nişanlınla yaşadığın duygular çok güzel.
    Ve sana katılıyorum, aslolan yolda olmak. İşin garibi insan bir kez uzun yol yaptımı bünye yol istemeye başlıyor, ben şimdi nereye gidebilirimin peşindeyim açıkçası.
    (Bu arada cbf150 tek kişi ile, uzun yola da gidebileceğini iyiden iyiye ispatladı. Ben de çok rahat gidip gelmiştim.)
    Nice gezilere, sağlıkla!

  10. #10
    cuneytovuc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Nisan 2006
    Şehir
    İstanbul / Kadıköy
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer (kırmızı)
    Motorumuz da,kaskımız da aynı,zevklerimiz yakın yani.Bende ısparta gezimi yaptığımda insanlar uzaylı gibi bakmıştı,motorla gidilirmi falan diye.Malesef ülkemizde motosikletlere halen tehlikeli bisikletler gözüyle bakılıyor.Aynı yolları araba ile katederken almadığım kadar keyif almıştım.Tebrik ediyorum.

  11. #11
    faruk59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Eylül 2006
    Şehir
    tekirdağ
    Motosikleti
    yamaha xt600/97
    cihan senden korkulur,tebrik ederim az yoldeğil.yolun açık olsun,kendine iyi bak.
    ::tutkuy::

  12. #12
    CİHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Temmuz 2006
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 fazer ve ybr 125
    Alıntı erdo2002 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cbf 150 sahibi olarak ilk yorum benden
    HOCAM SÜPERSİN.dahada birşey demiyorum.CBF 150nin böyle uzun bir yola gitmesi beni sevindirdi bir ara cbr 125 ile vandan istanbulamı öyle bir uzun yol yapan biri vardı sende yavaş yavaş o yoldasın gururumuzsun
    abi sen 1 günde 1000km yapmışsın yazının sonunu okuyunca şöke oldum acaba rekorunu geçen varmı?

    not:sorması ayıptır köprüden neden geçtin ? nişanına kavuşmanda niye böyle bir gezi yaptığını açıklıyor. Yoksa memleket bahane yazım biraz parça parça oldu çünkü okudukça yazdım
    saolasın dostum,köprüden geçmemin sebebi basit ben avrupa yakasında oturuyorum,aslına bakarsan memleket bahane ama yol ve nişanlım için van a bilem gitmeyi düşünürüm.
    98 Beygir.....

  13. #13
    Luxor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Ekim 2005
    Şehir
    İstanbul/Göztepe
    Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    eline sağlık
    çok güzel bir gezi ve çok hoş bir anlatım olmuş
    daha nice böyle güzel gezilere...
    Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...

  14. #14
    maitan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Haziran 2006
    Şehir
    BANDIRMA
    Motosikleti
    125 KT
    hemşo ne güzel gezmişsin.hem cbf 150 nin neler yapabileceğini gördüm hemde memleketimden birkaç da olsa kareler.senin şöförlüğünede diyecek yok hani. nişalılara da ara sıra böyle sürprizler gerekiyor.umarım mutlu bir yuva kurarsınız.
    sağlıcakla kal yolun açık olsun.

  15. #15
    richy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Şubat 2006
    eline koluna sağlık. güzel bir gezi olmuş ama keşke bir gün dinlenip ertesi gün yola çıksaydın. biliyorsun yorgunluk çok tehlikeli motor üzerinde. fakat bu geziyi bizimle paylaşman büyük incelik. ömür boyu mutluluklar
    ==============================
    ==============================

  16. #16
    alplion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Mart 2005
    Şehir
    kütahya/merkez
    Motosikleti
    buell 1125R
    küçük cc li motorlada yol yapılır arkadaşlar ahanda kanıtı tebrikler

  17. #17
    caya104 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Ağustos 2006
    Şehir
    ANKARA
    Motosikleti
    05 Honda Today-99 Honda Transalp vardı
    Güzel bir gezi ve çok güzel bir anlatım
    " Hayat üçbuçukla dört arasındadır.

    Ya üçbuçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın..."

  18. #18

    Üyelik
    13 Nisan 2007
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    2004 Honda Twister
    Selam cihan senin adına sevindim aklındakini gerçekleştirmen adına ama bence böyle 16 saat 1000km diye kafana kazıman çok doğru değil dinlene dinlene gitmek gerek ayrıca nişanlına gitmişin iyi güzel motorcu olarak çılgınlığını yapmışsın ama 1 saat için değer mi bence daha iyi planlayıp 1 gün kalsan mümkünse 1 motor daha olsa yanında daha iyi olurdu. Bir dahakine siteye yazarsan belki birileri daha sana eşlik eder he mdaha sağlıklı hem daha güvenli ve zevkli olur selamlar kazasız sürüşler. bu arada ben de yazlığa 500km yolu ist balıkesir (Altınoluk) 6 saatte gitmiştim
    "İyiler Kazanır Kötülükler Kazınır Dediler, Mutlu Olmak İçin Mutlu Etmek Yeter Dediler" ...1 :cat:

  19. #19
    eserkose - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Şubat 2006
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    SUZUKİ AN 400 BURGMAN
    Cihan kardeş valla tebrik ederim, senine gelmek isterdim bende ordan memleketime geçerdim.( Bartın Kurucaşile ) belki bir dahakine bende Burgmanımla gelirim.
    The Winner Takes It All

  20. #20
    msoysarac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Ekim 2006
    Şehir
    Ceyhan & Niğde
    Motosikleti
    YBR 125
    tebrikler.. süpersin.. cbf iyi iş çıkarmış. tabi sende... paylaşım için teşekkürler..
    [B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)


    REKLAM ALANI
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)