eskişehir ve çevre gezileri bölüm 1
-
Reklamlar
-
eskişehirli olup bizim bile görmediğimiz yerleri bize fotoğraflarla anlattığın için teşekkür ederim.
eskişehiri çok severim bilirsiniz. böyle tarihi güzelliklerini görünce daha fazla seviyorum.
en kısa zamanda hep beraber daha büyük bir katılım ile tarihi keşfetmek ümidi ile
eline yüreğine sağlık engin
-
bu bolum bır olayı oldukca ıyı olmus...Toplu bı halde bu guzel fotolaraa ve gezilere ulasmamızı sagladıgın için tesekkurler dostum......
sehır dısından katılım olayı hazıranda olur buyuk ıhtımalle
kendımden bılıyorum
-
forester adlı üyeden alıntı
eskişehir'den hareket ettik mesudiye, mahmudiye,çifteler,yazılıkaya,seyitgazi ve nihayetinde
eskişehir olmak üzere 150 km ye yakın yol yaptık. güzel bir gezi oldu ve paylasmak istedim
gerçi fazla bi katılım saglayamadık ama olsun. daha geziler olacak ve eminim katılımlar da
her gecen gün artacak. eskişehir dısından arkadasları da bekleriz.
ahanda işte burası benim babaannemin köyü eski adı taşlıhöyük aaaaah babaannemin köyü ah işte şarkıdaki köy budur arkadaşlar....
gitmesekte görmesekte oooo kööööy...
bizim köyümüzdür.....
lalalala.....lalala....
engin'e ve gökhan'a bu duyguları yaşattıkları ve köyümü bana gösterdikleri için binlerce teşeşekkür ediyorum beşer yüzer beşeryüzer paylaşın artık....
Eskişehirli bir motosiklet tutkununun dönüp dolaşıp geleceği yer: MTN tükanıdır.:cat:
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)