benim niye haberim olmadı ki. halbuki her gün manisadayım
benim niye haberim olmadı ki. halbuki her gün manisadayım
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=24135&highlight=salih[/url]
siteyi takip edersen haberin olur beşir kardeşimm
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Of Of Of Herkeslerde Takİp EdermİŞ TopİĞİmİzİ...
ArkadaŞlar Fotolarin Devami Nerde Yahu???
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
slm çok güzel bi geceydi heralde manisanın gördüğü en güzel mesir senlikleriydi bu çünkü motorcuların toplanması haftaya farklılık werdi herşey çok güzeldi bu geceyi düzenleyenlere çok tesekkür ederiz...
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
ben geceye mertle beraber gelmiştm belki hatırlarsın hani ondada cbr125 war yani seninle muabbet ettik ama tanısmadık tabi bende isterim tanısmayı eywallah saol
muhtesem olmus dogrusu tebrıkler
[COLOR="DarkRed"][/COLOR][FONT="Arial Black"][/FONT]MOTORA MOTOR DEMEZDİ ÇÜNKÜ ''R'' leri SÖYLEYEMEZDİ:queen:
yine sizlere yakışır bir organizasyon yapmışınız ne diğim süpersiniz manisa mt
Yok Be Serkan Abİ Ne Kendİmİ ParÇalamasi.......
Bİzİ Sevİp Sayip Gelen Dostlarimizla İlgİlenmek En Önemlİ GÖrevİmİz..
Umarim Bİr Kusurumuz OlmamiŞtir..
Mesİr Macununuda Bol Bol DaĞittik Ama,,kİmselerden Ses Seda Yok....
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
evet fotograflar harıka olmuş o gece bende ordaydım harıkaydı tesekkurler manısa mt sevgıler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)