Aman duymasın çok fena olur valla
Aman duymasın çok fena olur valla
@wodka Berker bittin sen abicim. Adem abi senle yakınen ilgilenecek.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
abi geziler güzel hoş resimler bol resimleri yüklerken jpeg sıkıştırma kullanılsa biraz daha iyi olur kanısındayım orta kalite olunca aynı resim yarısı kadar alan kaplıyor. sayfa açılması biraz daha hızlanıyor başka diyecek bir şey yok geziler için
en kısa zamanda adanaya gelip katılmam lazım gezilere yolunuz her daim açık olsun
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
ilgilensin abi ya adem abi idolüm zaten bnm
bu arada adanada klüpde bekleyenleri düşünüpte tatlı getirmedigniz için ben ve mehmet çook alındık,kırıldık,darıldık bu olaya
şiddetle kınıyoruzzz
adanamt önceden böle deildi
[FONT="System"][/FONT] Kap Redbull"unu Gel GÜzelim::comico::
Fuatsın bu gezisin nasıl tadı oldu hayret
Born To Be wild,Live to Ride...
egemende de bayağı foto olmalı ama o ancak yarın filan ekleyebilir..
eksik olan arkadaşlar(volkan,cemil,yunus,özgür, sertaç,berker......ve aklıma şuan gelmeyenler) nerdesiniz yaaa? arayı acaip soğuttunuz, bundan sonraki gezilere katılmanızı dilerim. vede yeri rezerve olanlar(enginkadan,adanalı,çiyan,......)
yok öyle ısmarlama. geziye gelen lokmayı yutar........
Hasan abi tüm masumiyetimle o güzel havada ve ortamda üstüne üstlük karnımda doymuşken çöken ağırlıkla beraber gözlerimin dalmasını bir fırsat belleyip olayı fotolaman çok ayıp ne cümle kurdum he
Sondan 1. fotoda siz resim çekilirken ben hala baskı balatamı yiodum buda fotoda görülüyor zaten
@ Gırar Erhan abicim ne elin motosu.. tanışma dönemindeyiz şu anda birbirimize ısınıyoruz.. Oğuz abi sende temiz kullan rica edim
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
adana yine coşmuş. sahili talan etmiş. ekerlerinize sağlık
stunc -honda titan -honda twister
motosiklet özgürce yaşamak, rüzgarla yaşırmak tır.
helal bize beeeeee
bu arada ben kendimi aştım bugün
racing sürdüm
cross yaptım
bu arada şunun altını çizerek söyleyeceğim: beni çekemeyenler, kıskananlar çatlasın
lafım cennet-cehennemdeki 1 racing'ciye (görmedim kendini, haberini aldım)
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
lhkjvmnvhg
[FONT="System"][/FONT] Kap Redbull"unu Gel GÜzelim::comico::
işte onu bi anlasam
ya geç berker, gereksiz yaaa, tipik concon işte
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
arkadaşlar siz bi harikasınız ya.vallahi içim yine bi cızzzzzzzzzzzzzz dediki sormayın.hepinizin emeğine saglık.lastiğinize çivi batmaz,benzininize su karışmaz,motorunuz piston kitlemez innnşallah.siz bi harikasınız
...SIKIYSA YAKALA...
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Bu geziye katılamayan arkadaşlarımızı diğer gezilerimize bekliyoruz. Gelen gelmeyen herkese tekrar slm.
@JaNTi Fuatsız gezi olmuyor. hayat boş Selamlarımı ileriyorum Fuat'a.
Görüşmek üzere.
God why me....
[B][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"]The_BEAST ;)[/SIZE][/FONT][/B]
devamını bekliyoruz bu gezilerin bu tarafa gelinbirazda
T@T@R Mustafa o taraflara gelecez inşallah.
Görüşmek üzere.
Makine Hasancığım fotolar için ellerine sağlık. Hakikaten güzel fotoğraf çekiyorsun. Ben de geziden çok zevk aldım. Ama karanlığa kalmamak için erken dönmek zorundaydık. Yoksa sahildeki eğlenceyi ve tatlıyı kaçırmak istemezdik. Her şey ve güzel organizasyon için teşekkürler. Selamlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)