varlığımızın verdiği rahatsızlık dolayısı ile herkesten özür dileyerek tüm fotoğraflarım tarafımca silinmiştir.
varlığımızın verdiği rahatsızlık dolayısı ile herkesten özür dileyerek tüm fotoğraflarım tarafımca silinmiştir.
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
arvasi3 arkadaşım. İmrenilecek bir gezi yapmışsınız, ellerinize sağlık. Yıllar önce (1997) gördüğüm Çanakkale'yi tekrar görme ve şehitlerimizi yaddetme fırsatı verdiniz. Sağolun. Resimlerin kalanını bekliyoruz. Selamlar.
Benim çok istediğim ama ehliyetimin geç gelmesi, işlerimin yoğun oluşu nedeniyle yapamadığım çanakkale ve tarihi yerler gezisini yapmış olduğunuzdan ve bize bu destanlar yazılan yerleri göstermiş olduğunuzdan dolayı sizlere teşekkür ederim.
[COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]
Hocam uzakları yakın edebildikse ne mutlu bana çanakkale aslında bir gün değil bir ayda bile gezilemeyecek kadar güzel ve tarih dolu.her Türkm insanının kabeden sonra mutlaka gitmesi gerekn bir yer.amma velakin biz toplum olarak dinamiklerimizi yitirmişiz.Ben iyice ümidimi kestim bundan sonra bu toplumdan böyle çanakkle gibi bir ruh beklemek yanlış gibi geliyor.Allah yardımcısı olsun bu vatanın.ve bu vatan evlatlarına Allah duyarlılık nasip etsin
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
abi yüreğine sağlık
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)