Sivas-Porsuk-Ozmuş-Zengi-Demirözü-Çatak yaylası-Almus-Tokat gezisi
Reklamlar
-
Hero Xpulse 200 ile yine bir orman mıntıkasına yöneldim. Daha önceden gitmediğim ve merak
ettiğim Çatak yaylasına gitmek nasip oldu. Sivas yakınında bu derece güzel ormanlar
şaşırtıcı oluyor doğrusu. Ormanda ilerlerken ayı izlerine rastladım. Neyseki kendisi ile
karşılaşmadım Yaylanın güzelliklerinden sonra Çatak barajı ve devamında Almus barajına ulaştım.
Buradan da Tokat üzerinden Sivas'a dönüş yaptım. Yaklaşık 280 Km yol yaptım. Orman içi yolculuk herşeye
değdi doğrusu. İzlediğiniz için teşekkürler.
https://www.youtube.com/watch?v=Kqdum-L8DEc
https://www.youtube.com/channel/UCsQMNz8EBD5jqoRCOlr-72Q
Reklamlar
-
Güzel bir gezi olmuş. Ormanlık bölgelerde tek başına gezi biraz riskli aslında. Şahsen ben yapamam
-
izlemedim ama anlatım yetti. Biraz daha detaylı anlatsanız daha güzel olurmuş yine de güzel gezmişsiniz. Asfalt anayollar dışında gezmek hep daha keyifli oluyor.
-
erensel adlı üyeden alıntı
Güzel bir gezi olmuş. Ormanlık bölgelerde tek başına gezi biraz riskli aslında. Şahsen ben yapamam
Teşekkürler, arkadaşları bir araya getiremeyince mecburen tek başına yaptım.
Haklısınız ormanın sessizliği ve sakinliği bazen tedirgin edici olabiliyor doğrusu.
Ama güzellikleri tartışılmaz, herşeye değiyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:06 ----------
espresso adlı üyeden alıntı
izlemedim ama anlatım yetti. Biraz daha detaylı anlatsanız daha güzel olurmuş yine de güzel gezmişsiniz. Asfalt anayollar dışında gezmek hep daha keyifli oluyor.
Teşekkürler,aynen hero xpulsenin sevdiği yollardı. Ayrı bir zevk veriyor bu yollar.
Hele de ilk defa gidişler daha heyecanlı oluyor. Uzun asfalt yollardansa bu yolları daha çok seviyorum.
-
MCV adlı üyeden alıntı
Teşekkürler, arkadaşları bir araya getiremeyince mecburen tek başına yaptım.
Haklısınız ormanın sessizliği ve sakinliği bazen tedirgin edici olabiliyor doğrusu.
Ama güzellikleri tartışılmaz, herşeye değiyor.
Birde Allah korusun devrilme gibi durumlar var.
Galiba yabancı bir ülkede bir gezgin motoru ile devriliyor ve ayağı sakatlandığı için motoru üzerinden kaldıramıyor.
Bulunduğu yerde telefon çekmediği ve çevrede kimse olmadığı için birkaç gün sonra cenazesine ulaşıyorlar.
Kötü bir senaryo ama bu tür gezilerde böyle detayları düşünmekte gerekli.
-
Galiba yabancı bir ülkede bir gezgin motoru ile devriliyor ve ayağı sakatlandığı için motoru üzerinden kaldıramıyor.
Bulunduğu yerde telefon çekmediği ve çevrede kimse olmadığı için birkaç gün sonra cenazesine ulaşıyorlar.
vstrom gibi ağır bir motorla tek başıma gezerken böyle ıssız ara yollara girmeyi seven biri olarak bu uyarınız iyi oldu, bundan sonra dikkat edeceğim.
Zaten öyle yollarda şimdi motoru devirsem kesin zor kaldırırım dediğim hatta yol kenarında ruayım foto çekeyim dediğim yerlerde yer eğimliyse şimdi yan ayakta çok
fazla yatacak sonra motoru dikleştiremeyeceğim deyip duraklamaktan vazgeçtiğim de olmuştu.
-
Çok doğru söylüyorsunuz, aynen katılıyorum. Gezilerimde bu konuları aklımdan çıkarmamaya çalışıyor,
böyle ıssız mekanlarda daha fazla dikkatli olmaya ve riziko oluşturabilecek hallerden olabildiğince
uzak durmaya çalışıyorum. Buna rağmen kötü bir hâl ile karşılaşma ihtimali her zaman ne yazıkki mevcut.
Allah cümlemizi korusun.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)