Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

İstanbul - Tekirdağ - Çanakkale - Ayvalık Gezim. ( Güncel ve Yol Hikayesiyle )

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    TanImsIz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Temmuz 2006
    Şehir
    İstanbul / Kartal
    Motosikleti
    Aprilia Tuono V4 ve İmola 125
    Yol Hikayeleri / Bayram Tatili.
    İstanbul - Tekirdağ - Çanakkale - Balıkesir - Ören - Ayvalık - Küçükköy - Sarımsaklı

    Herkese merhaba. Bayram tatilini ailemle geçirmek ve yeni aldığım Kymco Ak550 motorumun rodajınıda yapmak için rotamı çizdim.
    Sabah 7:00 itibariyle İstanbul / Kartaldan marşa basıyorum. İstanbul'dan çıkmak icin 80 km yolum var, bir an önce uzun yola bağlanmak istiyorum.

    Yeni motorumla tanışma aşamasındayız. Giderken sağını solunu kurcalıyor huyunu suyunu öğrenmeye çalısıyorum.
    Silivri'yi bitirmek üzereyken önümde seğreden belediyeye ait çalı çırpı yüklenmiş harfiyat kamyonundan bi dal parcası uçarak kaskıma çarpıyor. Neyseki motoruma gelmedi diyerek moralimi bozmuyorum.

    Tekirdağ'a doğru sakin kullanımla ilerlemeye devam ediyorum. Melihoge tesislerinde bi kahve içmek icin duruyorum. Yolda sık sık su ve kahve ihtiyacımı gideririm.

    Tekirdağ çevre yoluna girip tam uzun yol moduna geçiyorum. Yol iyiden iyiye tenha olmaya başlıyor, bikaç tatilci arabası dışında pek hareket yok. Motorumun sağını solunu kurcalamaya devam ediyorum. Elektrikli ön cam var. Düğmeye basıyorsun vızztt yükseliyor, rüzgarı kesiyor ne güzel biseymis 🙂

    Malkara'ya kadar motoru mıncıkladıktan sonra paralı yola girip Gelibolu Güney gişelerden çıkmayı planlıyorum. Esasen eski yoldan gidecektim ama bu yoluda denemek istedim.
    Denemez olaydım.. Hic bukadar sıkıcı bi yolda yolculuk yaptığımı hatırlamıyorum.. 3 şerit gidiş ve ne geçebilceğim bi araç, ne beni geçen bi araç oldu. Sağı solu bomboş , bol rüzgar , manzara sıfır..

    Motorumda cruise kontrol i var, denemek icin iyi bi fırsat. Acaba nasıl çalısıyor bu zımbırtı diyerek düğmelere bastım ama bi cvp alamadım. Meğer hız düşürme düğmesine 1 kez basmak gerekiyormus, çözdükten sonra rodajda olan motorumu 90 a sabitleyerek sağ elimi gidondan çektim. Çok havalıyım öf.

    İlerde küçük bi motor sağ şeritten gidiyor aheste aheste. Yaklaşıorum.

    Peugeot Django. Sürücüsü ve artcısı bayan , çantalar falan tam yüklü gidiyorlar. Çok şeker bi görüntü. Selam verip yanlarından uzaklaşıyorum ( fakat korna selamına pek alışık değiller galiba karşılıksız kalıyor selamım. 🙂 )

    Sıkıcı otoban bitmek bilmiyor, ilk tesise kendimi atıyorum. 1915 Çanakkale tesisleriydi galiba ismi. Bi cezerya alıp sıvı takviyesi yapıyor, Çanakkale'ye hangi saatte varıp nerde ne yiyeceğimin hesaplarını yapıyorum.

    Tesiste 1 harley , 1 xmax , 1 pulsar 1 de R1 ( kırlangıc kasa ) vardı. Fakat kimse kimseyle pek muhatap olmak istemiyor gibiydi.

    Bu yol bana niye bu kadar uzun geldi acaba diye düşünürken, şimdiye kadar motor sürerken hic yapmadığım biseyi denemeye karar veriyorum.. Müzik dinlemek 🙂
    Harika biseymis ! Bitmeyen yol keyiflinmeye basladı, şimdi yol düşünsün.

    Ve nihaye Gelibolu güney çıkışından çıkarak Kilitbahır a doğru yönelmeye başlıyorum. Otoban 19 lira aldı bu arada. Hgs.

    Kısmen tek gidiş geliş, kısmen bölünmüs yol halinde boğazı soluma alarak çok güzel manzarası ve yeni yapılan Eceabat tünelleri ile Kilitbahır a feribotuna varıyorum.

    Feribota girerken gişeci bayan motorun kaç cc olduğunu sordu, ona göre fiyat veriliyormus. Büyük ve küçük motor olarak ayrı fiyatlandırma varmış. Çok enteresan geldi. 45 lira aldı.

    Feribot önünde fotoğraf çekilmeye uğraşırken geminin kapı kapanma sireninin öttüğünü duydum, marşa basana kadar kapı kapandı 🙂 Kaldık diğerine. Neyseki 10 dk sonra geldi. Çanakkale'ye geçmekte 12 dk kadar sürüyor.

    Çanakkale'de biseyler yemek istiyorum. Saat 13:30 , Migren ve rüzgar sesinden başımın ağrımasına ramak kalmış.
    Truva atı civarında bikaç resim çalısmasından sonra vakit kaybetmeden tam karşısındaki kebapçıya giriyor, bulduğum boş masaya çörekleniyorum. Acil masayı donat, yoksa tabakları kemiririm diyerek durumun ehemmiyetini garsona ivedikle iletiyorum.

    Yemeğimi şipşirin 2 kediyle bölüştükten ve paketci genc arkadaşın motorla ilgili merakınıda giderdikten sonra rotayı Altınoluk'a oluşturup tekeri döndürüyorum.

    Ara ara güzel tatlı virajları biraz keyiflendirsede sıcağında bastırmasıyla tatsızlaşmaya başlayan bi yola girdiğimi farkettim. ( Çanakkale - Ezine ) Bu arada Çanakkale belediyelirine teşekkür ediyorum tüm camia adına. Yollarda sarı plastikten motorcu dostu bariyerler gördüm bol miktarda.

    Ezine civarında emniyet şeridinde beyaz biseyin kıpırdadığnı fark ettim. Yaklaştıkca bi canlı olduğunu , bi martı olduğunu gördüm. Oldukca büyüktü. Nasıl olmuş pek anlayamadım ama can çekişiyor gibiydi.. Elime almak icin eğilmemle silkelenip havalanması bir oldu ? Çok şaşırdım, asfaltta kaşınıyormuydu napıyordu. Beni mutlu etti uçuşu. Duygulandım. El salladım

    Altınoluk'a kadar durmadım. Tatil kalabalığı burda başladı. Plakalar hep 34 , sanki İstanbul'dan hic çıkmamış gibiyim. Ama dikkat ettim , yazlık bölgelerde 34 ler çok saygılı kullanıyor , hic alışık olmadığımız şekilde yol vermelere şahit oldum. Tatil huzuru olsa gerek.

    Akçay 'a devam ediyorum, yemek yiyeli 2 saati geçmis tatlı biseyler yemem lazım. Sahil meydanında popüler olduğunu sandığım bi dondurmacıda 5 top dondurma kaşıklıyorum. ( biraz fazla abanmışım boğazım düğüm düğüm oldu sonra )

    İncik boncuk çarşısınında içinden geçip, Ören e doğru sahil yolundan devam ediyorum. Bu yolu çok kez bisikletle kullandım, çok severim.
    15 dk lık sürüşten sonra , toplamda 507 km sonra Ören e varıyorum.

    Aile ziyaretinden sonra sırasıyla ; Cunda - Ayvalık - Sarımsaklı - Küçükköy beldelerine ziyaret için tekrar teker çeviriyorum. Artık bi Ayvalık tostunu hak ettim.

    Cunda'da kısa bi tur atıp, bikaçta fotoğraf çekildikten sonra Ayvalık'a giriş yapıyorum. Tavsiye üzerine bi tostcuya gidiyorum fakat hic alışık olmadığım kötü bi görüntüyle karşılaşıyorum. Hijyen adına çok vasat, Kredi kartının geçmedi , oturma yerlerinin hem yetersiz hem hep dolu , içecek olarakda sadece ayran ın olduğu , kaba garson , pasaklı bi aşcı ve ayakçı çocuğun işlettiği ( hala nasıl meşhur olduğunu anlamadım ) biyerdi.. * Aşkın Tost Evi * Burda 1 dk bile bekleyemem diyerek cadde üzerinde başka bi tostçuya girdim. Orada Oturup yemek yerine tostumu paket yaptırıp deniz kenarında yemeyi tercih ettim.

    Sıradaki görülecek yer Küçükköy. Sahil yolundan kısa bi sürüşün ardından ulaştım. Fakat internet resimlerinden çok farklı biyer gördüm, pekte turistik ve ilgi gösterilecek biyer değilmiş. Daha güzel bi çevre çalışması ve iç düzenlemesi ile Turizm'e kazandırılabilir diye düşünüyorum.

    Vakit kaybetmeden ' Şeytan Sofrası' na sürüyorum. Yollar yine kabalalık olmaya basladı.. Ben her sene buralara ailemle gelirim, fakat hicbi sene bukadar çok kıyı kesime kamp atan insan kalabalığı görmemiştim.. Gercekten iğne atsanız düşmeyecek bi kalabalık vardı. kamp alanlarına hiç yaklaşılmıyor bile..

    Şeytan sofrası Turizm e açılmadan önce çok güzel biyerdi, daha az bilinir dolayısıyla daha az ziyaret edilirdi. Şimdi otobüslerle kafile halinde insanlar geliyor. Ben ordayken 3 otobüs dolusu insan geldi.

    Kapıda otopark mafyası tipli insanlar değnekcilik yapıyor. Ticarethane'ye dönmüş mekanda beni cezbedecek biseyin olmaması fazla durmadan ordan ayrılmama sebep oldu. Manzarası için gidebilirsiniz. Fakat içerde bisey yer içerim diyorsanız kasadada üzülmeyin. Ören'e geri döndüm.


    Gelelim motorla ilgili detaylara.

    Bu yolculukta yeni motorumda neleri sevdim ;

    1- Ayarlanabilir ön cam bi nimetmiş..
    2- Spor bi maxiscooter olmasına rağmen taksi kadar konforlu.
    3- Cruise kontrol uzun yolda olmassa olmazım artık.
    4- Gövdeye bağlı aynaların görüşü harika.
    5- Yakıtı beni memnun etti.
    6- Viraj kabiliyeti muazzam
    7- Sesi dahada muazzam. ( Sürekli gaza getiriyor )
    8- Yol bilgisayarı çok dolu. Motorla ilgili her bilgiyi veriyor.

    Nelerini sevmedim ;

    1- Ön cam ayarlanabilir olduğu icin oynar bi mekanizma koymuşlar, fakat bozuk yollarda cam tıngırdıyor. Kymco mühendisleri bunu hicmi test etmediniz acaba..
    2- Varyatörden ara sıra ( genelde kalkışlarda ) gelen ' viuv' ciuv' sesleri beni biraz rahatsız etti. Alışabilirim sanırım.
    3- Menzil göstergesi yok. ( En lazım olan şey bence )
    4- Ekran ışığı çok canlı, akşam sürüşlerinde göz alabiliyor. Kymco mühendisleri bunun için ışık kısma seçeneği koymamış..
    5- Siyah rengi temiz tutmak imkansız. Benim gibi motora toz kondurmayanlardasanız sakın almayın.

    Yakıt sarfiyatı : 100 km de / 3.9 Litre.
    Ortalama hız : 85 - 95 km/h


    Tatil turumun ilk etabı tamamlandı. Şimdilik bukadar. Buraya kadar üşenmeden okuduysanız teşekkür ederim
    Dönüş içinde ayrıca bi yazı ekleyebilirim
    Sevgilerimle.














    iptaluyelik03, mertowski, symm ve 18 diğerleri bunu beğendiler..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Guven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Eylül 2005
    Şehir
    HATAY-ANTAKYA
    Motosikleti
    Crf 250 L
    Evet, sonuna kadar üşenmeden keyifle okudum.

    Martıya şaşırdım.

    AK 550 gibi bir motosiklette kalan menzil göstergesinin olmaması ilginç.
    Ellerinize sağlık.

  3. #3
    TanImsIz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Temmuz 2006
    Şehir
    İstanbul / Kartal
    Motosikleti
    Aprilia Tuono V4 ve İmola 125
    Alıntı Guven adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet, sonuna kadar üşenmeden keyifle okudum.

    Martıya şaşırdım.

    AK 550 gibi bir motosiklette kalan menzil göstergesinin olmaması ilginç.
    Ellerinize sağlık.
    Tesekkurler abi , marti cok sakaciymis kerata Lastik basincina kadar koymus Kymco ama , yakitida kendin hesapla herseyi benden bekleme demis galiba.
    Guven ve espresso bunu beğendiler.

  4. #4
    haluk23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Eylül 2007
    Şehir
    Türkiye
    Motosikleti
    CRF250 Rally - Wave 110i - Crypton S - CB125F ...
    Süper bir tur ve de paylaşım olmuş. Elinize sağlık.

    Her ne kadar 12 yıllık aktif motorcu olsam da bir Burhaniyeli olarak Ören-İskele dahil oralarda motosikletle hiç fotoğrafım olmadığını fark ettim sizin Rose Cafe fotoğrafından sonra.

    Selamlar

  5. #5
    mandarake - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Kasım 2008
    Motosikleti
    MT-650
    Keyifle sıkılmadan okudum.espirili bir anlatım.🙂 güzel yol,güzel motor,(hayırlı olsun) ilham verici...

  6. #6
    Motoseverrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Haziran 2021
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar Ns200 15"
    Çok güzel gezi olmuş tekerinize taş değmesin. Motosikletiniz hakkında bahsetmediğiniz ve dikkatimi çeken yer frenler, T-Max ve Forza'da böyle frenler yok sizin motosikletinizde ise önde iki adet Brembo kaliperler mevcut ve fren konusundada ciddi bir çalışma yapmışlar.

  7. #7
    TanImsIz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Temmuz 2006
    Şehir
    İstanbul / Kartal
    Motosikleti
    Aprilia Tuono V4 ve İmola 125
    Alıntı haluk23 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Süper bir tur ve de paylaşım olmuş. Elinize sağlık.

    Her ne kadar 12 yıllık aktif motorcu olsam da bir Burhaniyeli olarak Ören-İskele dahil oralarda motosikletle hiç fotoğrafım olmadığını fark ettim sizin Rose Cafe fotoğrafından sonra.

    Selamlar
    Tesekkürler. Bende yarı Ören'li sayılırım zaten, 11 senedir her yaz gelip gidiyorum

    Alıntı mandarake adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Keyifle sıkılmadan okudum.espirili bir anlatım.�� güzel yol,güzel motor,(hayırlı olsun) ilham verici...
    Tesekkürler. Bende bana ilham olanlar sayesinde bu paylaşımı yapıyorum

    Alıntı Motoseverrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok güzel gezi olmuş tekerinize taş değmesin. Motosikletiniz hakkında bahsetmediğiniz ve dikkatimi çeken yer frenler, T-Max ve Forza'da böyle frenler yok sizin motosikletinizde ise önde iki adet Brembo kaliperler mevcut ve fren konusundada ciddi bir çalışma yapmışlar.
    Uzun yol geldiğim icin pek fazla fren kullanmadım. Ama motorun kompressoru scooter olmasına rağmen çok iyi. Kazık fren çalışmadım ama frenleri gayet başarılı. Daha kesin konusabilmem icin daha kesin test etmem lazım
    espresso bunu beğendi.

  8. #8
    tecrube0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Mart 2021
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    ns 160, Dominar 400 Tur Versiyon
    Güzel bir yazı olmuş
    Çanakkale de karnım tok olsa bile peynir helvası için hüsmenoğlu veya kadir ustaya mutlaka uğruyorum ben de karnım açsa da gülen pide

  9. #9
    tomass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Aralık 2005
    Şehir
    Rize
    Motosikleti
    Yamaha SR500, Vespa Sprint 150S
    Güzel gezi ve anlatım olmuş.
    Elinize sağlık.
    Bir video linki koyup , işte gezi demediğiniz için teşekkürler
    Video izlemektense , uzun bir yazı okuyup fotoğraflara bakmayı tercih ederim.
    Cenk Ayvaz ve espresso bunu beğendiler.

  10. #10
    levend84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Aralık 2016
    Motosikleti
    ......
    Tekerine taş değmesin,ak550 hakkinda tecrubem yok ama bu işin nirvanasi burgman 650 ve Fjs 600 SW.

    Kazasiz belasiz suruşler.
    Alman_ bunu beğendi.

  11. #11
    TanImsIz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Temmuz 2006
    Şehir
    İstanbul / Kartal
    Motosikleti
    Aprilia Tuono V4 ve İmola 125
    Alıntı tecrube0 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güzel bir yazı olmuş
    Çanakkale de karnım tok olsa bile peynir helvası için hüsmenoğlu veya kadir ustaya mutlaka uğruyorum ben de karnım açsa da gülen pide
    Nerde ne meşhur hic kurcalamadığım icin bunu bilmiyodum bak :( Bidahakine mutlaka denerim. Listeye aldım

    Alıntı tomass adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güzel gezi ve anlatım olmuş.
    Elinize sağlık.
    Bir video linki koyup , işte gezi demediğiniz için teşekkürler
    Video izlemektense , uzun bir yazı okuyup fotoğraflara bakmayı tercih ederim.
    Geriye dönük fotoğraflı anılar biriktirmeli insan.Yıllar sonra bakıp nede güzel gezmişim, iyki fotoğraflarım var diyebiliyorsun. Forumlar bunun icin çok iyi bi platform. Bende böylesini seviyorum. Teşekkürler

    Alıntı levend84 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tekerine taş değmesin,ak550 hakkinda tecrubem yok ama bu işin nirvanasi burgman 650 ve Fjs 600 SW.

    Kazasiz belasiz suruşler.
    Kesinlikle öyleler. Onlar maxiscooter ın amiral gemisi, konforun simgeleri. İkisinide saygı duyuyorum.
    mertowski, tecrube0 ve espresso bunu beğendiler.

  12. #12

    Üyelik
    02 Eylül 2012
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Mondial 100 SFC Snappy xi
    Güzel gezi, Tebrikler.
    Motorunuzla zevkli, güvenli sürüşler dilerim.
    Hayırlı uğurlu olsun.

  13. #13
    espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Kasım 2016
    Şehir
    Trakya
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Ne güzel gezi olmuş.
    Uzun uzun yazarak anlatmanız da çok güzel. Artık yazı ile anlatan fazla kalmadı, forumda son örnekler Tomygun ve Gürcan yazıyor uzun uzun gezilerini, sizinki de güzel olmuş böyle. Video linki koyup ahanda böyle de gezdim deseniz büyük ihtimalle videoyu izlemeyecektim bile.

    AK550 imrenerek baktığım motorlardandı. Kullanan gözünden de biraz tanımış olduk. Her ne kaar artık scootera ihtiyacım kalmadı vstrom gibi motor lazım benim gezdiğim yerlere desem de yine de gönlümden böyle büyük maxi scooter geçiyor hala. Keyifle daha nice güzel gezilerde sürün.
    Guven ve tommygun bunu beğendiler.

  14. #14
    TanImsIz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Temmuz 2006
    Şehir
    İstanbul / Kartal
    Motosikleti
    Aprilia Tuono V4 ve İmola 125
    Alıntı espresso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne güzel gezi olmuş.
    Uzun uzun yazarak anlatmanız da çok güzel. Artık yazı ile anlatan fazla kalmadı, forumda son örnekler Tomygun ve Gürcan yazıyor uzun uzun gezilerini, sizinki de güzel olmuş böyle. Video linki koyup ahanda böyle de gezdim deseniz büyük ihtimalle videoyu izlemeyecektim bile.

    AK550 imrenerek baktığım motorlardandı. Kullanan gözünden de biraz tanımış olduk. Her ne kaar artık scootera ihtiyacım kalmadı vstrom gibi motor lazım benim gezdiğim yerlere desem de yine de gönlümden böyle büyük maxi scooter geçiyor hala. Keyifle daha nice güzel gezilerde sürün.
    Aslinda daha cok gezdim ve dönüsude yazmadim, cok uzayacakti. Forumda gezen ,gezdigini paylasan bikac kisiyiz zaten. Yinede ben buna devam edicem. Hem kendime anı saklama,hem birilerine ilham oluruz belki
    espresso bunu beğendi.

  15. #15
    espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Kasım 2016
    Şehir
    Trakya
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Alıntı TanImsIz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aslinda daha cok gezdim ve dönüsude yazmadim, cok uzayacakti. Forumda gezen ,gezdigini paylasan bikac kisiyiz zaten. Yinede ben buna devam edicem. Hem kendime anı saklama,hem birilerine ilham oluruz belki
    Yazın, yazın, uzun uzun okumayı severim.
    Hani biriler bir roman hakkında filmi çıkınca izlerim der ya ben de romanı olan film varsa önce romaı okurum, beğenirsem de filmini müsait olursam çok sıkılmazsam izlerim. mesela yüzüklerin efendisi serisini tekrar tekrar okumuştum ama filmini yalnızca bir kez izledim bir daha izler miyim bilmiyorum ama romanları tekrar okurum. Bu gezi yazıları da adı üstünde gezi yazısı, okurken eğlenceli geliyor ama video olunca aynı akıcılıkta olamıyor, dikkatim dağılıyor, izleyemiyorum.
    TanImsIz bunu beğendi.

  16. #16

    Üyelik
    20 Temmuz 2020
    Şehir
    Çanakkale
    Motosikleti
    250r
    Güzel bir gezi olmuş.

    Bir gün Ezine buluşması organize edeceğim. Herkes buradan geçiyor nasıl olsa.
    TanImsIz ve espresso bunu beğendiler.

  17. #17
    ufoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Mart 2018
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Xpulse 200t
    Amma çok geziyorsunuz yahu
    espresso ve TanImsIz bunu beğendiler.

  18. #18
    TanImsIz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Temmuz 2006
    Şehir
    İstanbul / Kartal
    Motosikleti
    Aprilia Tuono V4 ve İmola 125
    Alıntı ufoz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Amma çok geziyorsunuz yahu
    Gecen sene evin yolunu bulamayip bizide gaza getiren sendin abi Yaptik bi haylazlik iste Forumda aktif bikac kisiyiz zaten, bulusalim bi yol yapalim
    espresso ve ufoz bunu beğendiler.

  19. #19
    mertowski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Mart 2016
    Şehir
    Karşıyaka
    Motosikleti
    X-MAX 300 ABS , TVS Jupiter 125
    Alıntı TanImsIz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nerde ne meşhur hic kurcalamadığım icin bunu bilmiyodum bak :( Bidahakine mutlaka denerim. Listeye aldım
    Biz bu listeyi boşuna mı oluşturduk?! Adı Köfteci Haritası olsa da geniş kapsamlı bir rehber oldu. Yolculuklarınızda bir göz atın.

    Keyifli bir gezi yazısıydı teşekkürler paylaşımınız için.

    Köfteci Haritası v.01
    Motoseverrr, TanImsIz, espresso ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

  20. #20
    tecrube0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Mart 2021
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    ns 160, Dominar 400 Tur Versiyon
    Alıntı mertowski adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Biz bu listeyi boşuna mı oluşturduk?! Adı Köfteci Haritası olsa da geniş kapsamlı bir rehber oldu. Yolculuklarınızda bir göz atın.

    Keyifli bir gezi yazısıydı teşekkürler paylaşımınız için.

    Köfteci Haritası v.01
    KEsinlikle eline sağlık
    espresso bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)