Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

2 gece 3 gün Antalya-Karaöz-Kaş Turu (100 CC). Gezi raporu ve aldığım malzemeler.

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    RideForLife. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Eylül 2018
    Şehir
    Antalya & Isparta
    Motosikleti
    Dominar 400 UG
    Selamlar,

    Uzun zamandır aklımda olan fakat bir türlü iş, okul, bayram vs koşuşturmasından yapamadığım ufak gezimi sonunda yaptım. Ufak tefek maceralar atlattım ama sağ salim evime vardım.

    Şimdi öncelikle ufak cc ile uzun yol yapmak ile ilgili aklında soru işaretleri olanların soru işaretlerini gidereyim. Ben gezimi ortalama 70-80 hız ile sürdürdüm. Düz olan yollarda kilometre saatinde 100km/h (gps hızı maks 90'dır diye tahmin ediyorum ) hızlarıda gördüm. Tamamen sizin kullanmanıza bağlı. Ben pek fazla sıkıştırmadım motosikleti ve yokuşlarda 50-60, normal yollarda da 80-90 gittim. Şişme, güç kaybı gibi konular yaşamadım. Motosiklettede yaklaşık benle beraber 90kg yük vardı.

    Ve gelelim aldığım malzemelere. Biraz teferruatlı çıktım ilk gezim olduğu için. Ama bir daha bu kadar eşya ile çıkmam sanıyorum çünkü o eşyaları toplaması, motora yüklemesi biraz uzun sürüyordu. Ben yanıma;

    -Tabak,çatal,bıçak,kaşık,sünger

    -Sarj aleti, Foto mak., Ekstra Çekim için iPhone telefon, tripod, powerbank, kulaklık

    -Taç (saçım uzundu) ,gözlük , deo, dişfırçası ve macunu, 4tshirt, 2şort, pantolon, iç çamaşırı, havlu

    -Çadır, şişme yatak, şişme bot (ölüdeniz planımdaydı o yüzden almıştım fakat gitmedim), motosiklet branda, palet

    -Kamp sandalyesi, çok az şampuan ve sabun, ışık, pike, ıslak mendil ve peçete, ip

    -alet, yağ, benzin

    -ehliyet, kimlik, para, yedek anahtar, ruhsat

    Ve evet bu kadar malzemeyi yanıma aldım .


    Şimdi başlayalım ufaktan anlatmaya;

    -> Bu iki fotoğraf evden çıkış anıma ait. Aslında saat 6.30 gibi çıkma planım vardı fakat sabah kalktığımda çok üşüdüm. Birazda uykum vardı. Bende çıkışımı 1 saat erteledim ve 7.40 gibi evden çıktım.







    -> Antalya'nın Kemer çıkışındaki BP'de durup 50 liralik benzin aldım ve depom dolmadı . Daha sonra motorun havasını kontrol ettim, yükümün sıkılığını kontrol ettim ve yola çıktım.




    -> Yola çıktık yaklaşık 60 km sonra Olimpos kavşağında bulunan manzara noktasında ilk molamı verdim. Sabah fırına uğrayıp poğaça almıştım, burdada çay alıp manzara eşliğinde kahvaltımı yaptım. Ve popomu dinlendirdim. Kalçamda olan geçici bir süreliğine olan problemden dolayı ağrılarım oluyor, ve koltuğumda pek rahat değil..






    -> Burda arkadaşlarımla bir anısı olduğu için Karaöz levhasında fotoğraf çekmek istedim fakat bu fotoğraf bana yaklaşık 15 dakikaya mâl oldu. Çünkü motoru ilk başta yan ayaklıkta bırakmak gibi bir hata yaptım ve motor devrildi . Daha sonra kaldırdım eşyaları yükledim ve tekrar fotoğraf çektim.




    -> Ve ilk 90kmyi tamamlayarak Karaöz Papaz Koyuna ulaştım. Ulaşınca ilk işim biraz dinlendikten sonra Çadır Kurma işine giriştim. Çadırı kurdum yatağımı şişirdim. Motorun üstündeki eşyaları çadıra koydum. Ve doooğruca yüzmeye gittim. Ve suya girince resmen cossladım .



    Buyrun videosu.





    -> Günümü telefonu kapatıp, kitap okuyarak, böcek sesleriyle uyuyarak ve yanımdaki insalarla "Bu motorla nasıl geldin yav?! " Muhabetleri ederek geçirdim. Ve akşam kumsala yatıp yıldızları seyredip saat 22 gibi çadırıma çekildim. Gece pike olmasına rağmen üşüdüm ve bir kaç defa uyandım. Ama zaten alışkınım çadırda böyle bölük pörçük uykulara.




    -> Ertesi sabah 7 gibi kalktım. Ufaktan şöyle etrafta neler var diyerek yürüyüşe çıktım ve sonra kahvaltıya oturdum. Bu arada söylemeyi unuttum. Papaz koyu Karaöz'e 2 km ve köyce A101 gibi bir nimet var . Sabah kahvaltısından sonra toplarlanmadan bir foto çektim ve toplarlanmaya başladım.







    -> Saat 8.30 gibi marşa bastım ve istikamet Kaş.







    -> Finikeye kadar geldim ve Popomun ağrısını virajlardan önce dinlendirmek istedim. Henüz daha 30km gelmiştim halbuki. Fotoğraf çekip iki dakika nefeslendikten sonra yine yoluma devam ediyorum. Bundan sonra beni 127 adet viraj bekliyor. Her ne kadar yol kaymak gibi kaygan ve iki kere ön lastik kayması geçirsemde.. .



    -> Demrede tekrardan su molası veriyorum. Fotoğraf çektinden sonra yokuş yukarı resmen motoru sarıyorum. Çünkü 7 beygir .



    -> Ve Kaş'a variyorum. Direk adaya doğru gidiyorum çünkü orada bildiğim çadır atacak yer var.




    -> Çadır için gittiğim zaman görüyorum ki benden başkalarıda varmış. Ağaç gölgesinin bana yarıldığını düşünerek hemen çadırımı kuruyorum. İçine eşyaları atıp doğruca yüzmeye gidiyorum ve yine coss . Buraya bir not düşelim. Gece buraya sadece çadır kurup yatmaya gelenler oluyor ve aşırı kalabalık oluyor. Önerim adayı turlayarak yol kenarında ufak ceplere çadır atabilirsiniz. Ben bir dahaki gelişimde öyle yapacağım.






    -> Günümü yine kitap okuyarak ve yatarak geçirdikten sonra akşam yemeği için işe koyuşuyorum. Kaşın üstünden inen anayolun kenarına masa koymuş Kaş belediyesi. İyide yapmış. Akşam yemeğimi yedikten sonra manzara seyrediyorum. Birazdan da çarşıya inip biraz yürüyeceğim.






    -> Sabah kalkınca fark ettimki biraz sıkılmışım ve kitabım bitmiş. İçimdeki yorulmuşluk hissi gitmiş. Bende spontane olarak geri dönmeye karar verdim. Aslında aklımda Ölüdeniz vardı ama hiç gidesim gelmedi. İyikide gelmemiş. Eşyaları toplayıp, motora yükleyip bir ada turu yapıp dönüş yoluna başlıyorum.






    -> Kaştan çıkarken güzel bir cep var ve manzara güzel.





    -> Ve ve ve dönüş yolu tam harika gidiyordu. Temiz şekilde Demre ve Finikeyi atlattıktan sonra Kumlucayı geçip 11 km'lik tırmanışa geçtim. Tırmanış bittikten sonra Adrasan kavşağında mola verdim. Moladan sonra 200metre geçmemiştiki aşağı doğru 90km hızla sallanırken 'Çaaat' sesi ile irkildim ve hemen debriyaj ve frene asılıp kenara çektim. ZİNCİRİM KOPTU. Ve yanımda bunu tamır edebilecek malzeme yok. Allahın işine bakki yolun karşısında petrol var ve petrolde de lastikçi var. Dedim biz bunu hallederiz. Telefonumun sarjıda 4.. . Hemen yolun kenarında bir ağaç gölgesine eşyaları 'sakladım'.







    -> Olaydan sonra aklımı toplamak ve fikir almak için babamı aradım. O da sakin şekilde 'Petrole sor, kamyon durdur. Herhangi bir yerleşim yerine git. Gerekirse orda motoru bırak dön. Motoru sonra alırız' dedi. (Babam o sırada 300 km uzakta bana..).

    Benim aklımda Antalya'ya gitmek olduğu için diğer ihtimalleri düşünemedim. Babam öyle söyleyince dedimki 'Olum zaten kavşaktan sonra full yokuş aşşağı sal gitsin'. Petrole gittim telefonu sarja taktım sonra petrole bi kamyon geldi fakat kasası mühürlü olduğu için alamayacağını söyledi.

    Bende gittim lastikçi abiye sordum neler yapabiliriz diye. O da 'Bende malzeme yok' dedi. Ama sağolsun zinciri çelik tel ile birleştirip idare eder bu seni dedi. İyikide yapmış çok işime yaradı .

    Kumluca merkeze indim, tamirci buldum, yaptırdım, yemek yedim vs derken 2 saat gitti. Ama sağ salim ger dönüş yoluna başladım tekrardan. O yokuşu tırmandım, bizim petrole uğradım, selam verdim, sonra gidip eşyaları tekrar motora sardım ve dua ederek tekrar yola koyuldum.






    -> Yolda yükümün kaydığını hissettim ve durdum. Yükü sola doğru kaymıştı düzeltip tekrar yola koyuldum. Son 40km. Burda sonra biraz gazı açtım ve 100'den aşağı viraj harici inmedim. (Tabi yine kadranda 100km/h, gps 90 falan ) Ve sabah 11 gibi başlayan 180 kmlik yol durdum, mola verdim, yemek yedim, zinciri halletim falan derken 18.30'da bitti.





    -> Toplam 240 lira harcadım. Yemekler dışardan ve bu fiyata benzin dahil. 90₺ benzin aldım ama bitmedi. Depoda bayağı duruyor. 450km'de yol yaptım. İlk gezi yazım, okuduğunuz için teşekkür ederim.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Nisan 2018
    Okurken sanki uzun bir yol yapmışsınız gibi gözüküyor ama minik bir yolculuk olmuş.

    Benımde yapmak ıstedıgım seylerden birisi; ama hanım izin vermiyor



    Motor için eşya kamp eşyası tercihlerinizi biraz daha minimal tutmanızda fayda var. decathlonda 1 sigara kartonu boyyutlarına kadar sarılabilen çadır/şişme yatak mevcut. Bu 2sini ve saydığınız çoğu şeyi topcase'e sıgdırıp, topcase harici sadece ufak bir dağcı cantası ve sandalye ile yolculuk yapmak daha az yorucu olacaktır.

    Tabi bu benim fikrim, henüz denemedim; kurguda hala
    biseduda bunu beğendi.

  3. #3
    Guven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Eylül 2005
    Şehir
    HATAY-ANTAKYA
    Motosikleti
    Crf 250 L
    İlk gezi raporu için oldukça başarılı. Güzel bir gezi olmuş.

    Daha sonra senden daha güzel gezi raporları izlemeyi umuyorum.

    Paylaştığın için teşekkürler.

  4. #4
    vader - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Aralık 2014
    Motosikleti
    Honda NC 750D Integra
    Motosiklet bir ruh işidir, işin cc ile falan alakası yoktur.

    Geziniz buna gayet güzel bir örnek oluşturmuş, tebrikler.
    Tecrübe, limitlerini bilmektir.

  5. #5
    berk_cglr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Nisan 2009
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    ducati m696 - yzf R 25 abs
    en baştan sona kadar sürekli aklım yükteydi çok emanet duruyorlardı nitekim kaymışlarda dikkat et yolda dağılması seni büyük tehlikeye sokardı daha düzenli sar birde hiç bir eşyasını kutusunda taşıma gereksiz yük oluyor şişme yatak vs ne varsa topla iple sar en temizi o oluyor motora öyle sabitle onun haricinde kimilerine göre kısa senin için yeterince uzun ve güzel anıların olucak bir gezi olmuş umarım daha yüksek cc li çook daha uzum km gezilerde yaparsın umarım

  6. #6
    The Dude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Ocak 2008
    Şehir
    Khalkedon
    Motosikleti
    sym joymax
    yükleme konusunda biraz daha pratik işinize yarayacaktır.

    tebrik ederim,
    daha yüksek hacimli motorlar ile daha uzun gezilere gitmeni temenni ederek mesajımı kapatıyorum.

    buda seninle olsun.

  7. #7
    RideForLife. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Eylül 2018
    Şehir
    Antalya & Isparta
    Motosikleti
    Dominar 400 UG
    Alıntı arndiol adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Okurken sanki uzun bir yol yapmışsınız gibi gözüküyor ama minik bir yolculuk olmuş.

    Benımde yapmak ıstedıgım seylerden birisi; ama hanım izin vermiyor



    Motor için eşya kamp eşyası tercihlerinizi biraz daha minimal tutmanızda fayda var. decathlonda 1 sigara kartonu boyyutlarına kadar sarılabilen çadır/şişme yatak mevcut. Bu 2sini ve saydığınız çoğu şeyi topcase'e sıgdırıp, topcase harici sadece ufak bir dağcı cantası ve sandalye ile yolculuk yapmak daha az yorucu olacaktır.

    Tabi bu benim fikrim, henüz denemedim; kurguda hala
    Benim için büyük, sizler için küçük bir yol . Eşya konusunda dediğinde haklısın. Biraz daha az ve minimal eşya ile daha rahat edilebilir. Ben biraz 10 günlük eşya almışım .

    Sende izin alırsan buralara yolun düşerse mesajını beklerim.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 14:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:05 ----------

    Alıntı guven61 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İlk gezi raporu için oldukça başarılı. Güzel bir gezi olmuş.

    Daha sonra senden daha güzel gezi raporları izlemeyi umuyorum.

    Paylaştığın için teşekkürler.
    Rica ederim Sıtkı Abi, okuduğun için ben teşekkür ederim.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 14:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:06 ----------

    Alıntı vader adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motosiklet bir ruh işidir, işin cc ile falan alakası yoktur.

    Geziniz buna gayet güzel bir örnek oluşturmuş, tebrikler.
    Teşekkür ederim.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 14:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:07 ----------

    Alıntı berk_cglr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    en baştan sona kadar sürekli aklım yükteydi çok emanet duruyorlardı nitekim kaymışlarda dikkat et yolda dağılması seni büyük tehlikeye sokardı daha düzenli sar birde hiç bir eşyasını kutusunda taşıma gereksiz yük oluyor şişme yatak vs ne varsa topla iple sar en temizi o oluyor motora öyle sabitle onun haricinde kimilerine göre kısa senin için yeterince uzun ve güzel anıların olucak bir gezi olmuş umarım daha yüksek cc li çook daha uzum km gezilerde yaparsın umarım
    Evet, yük konusunda bende pek memnun değildim genel olarak. Yatağı kutusuyla almamın sebebi dış etmenlerden dolayı patlama riskinin olmasıydı. Ve çok fazla eşya ile çıktım...

    Güzel temennileriniz için teşekkür ederim.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 14:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:09 ----------

    Alıntı The Dude adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yükleme konusunda biraz daha pratik işinize yarayacaktır.

    tebrik ederim,
    daha yüksek hacimli motorlar ile daha uzun gezilere gitmeni temenni ederek mesajımı kapatıyorum.

    buda seninle olsun.
    Kesinlikle pratik lazım.

    O'nun teşekkür ederim
    Guven ve berk_cglr bunu beğendiler.

  8. #8
    compaq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Eylül 2005
    Şehir
    Afyonkarahisar
    Motosikleti
    Tracer 700
    Güzel gezi ve anlatım olmuş

  9. #9
    abeciMotoru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Ağustos 2013
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Cb125E-SymWolf-Inazuma-XJ6 F
    Çok güzel yerler, gördüğüm en tatlı virajlar o demre finike arasıdır. Mest ediyor insanı.
    Zincir kopması kötü olmuş daha kötü de olabilirdi allah korusun o sakat iş, bu tür uzun yollarda, özellikle yürüyeni detaylıca kontrol etmek gerek.

    bir dahakine şarj olayını da aküye bir usb-çakmaklık bağlayarak çözmeniz büyük kolaylık sağlar.
    zamanla tecrübeler artacaktır keyifli sürüşler.
    Motosikletimin üstü açık..
    https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber

  10. #10

    Üyelik
    10 Ocak 2019
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    2003 Kanuni Seyhan 125
    Güzel gezi, güzel anlatım. Umarım ben de bir gün yaparım.

    Zincir neden kopmuş olabilir, bir fikriniz var mı? Zincir ve dişlileri kaç km'dir kullanıyordunuz? Düzenli yağlama ve temizlik yapıyor muydunuz?

  11. #11
    kurubuzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Kasım 2018
    Şehir
    İstanbul bagcilar
    Motosikleti
    Bajaj discovery
    Keyifle okudum dedim simdi aksiyonlar başlıyo fragman oldugunu ögrendim güzeldi .
    👏

  12. #12
    adm12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Mart 2014
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    Honda msx 125. SYM sympony 200i
    Tebrik ederim. Küçük hacimli motor, ufak tefek aksilik, macera ve amatör ruh... Bu tür gezileri yapmakta okumakta çok güzel.

  13. #13
    mehmetseza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Ağustos 2010
    Şehir
    ANKARA
    Motosikleti
    SYM / GTS 250, FİDDLE 2, ORBİT 2, JOYMAX, JET 4
    afferin sana helal olsun

  14. #14
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    13 Ağustos 2017
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    WR 250 R
    Eline sağlık kardeşim, konu açıp bizi de anılarına ortak ettiğin için teşekkür ederim.

    İkamet ettiğin yer konusunda şanslısın, uzun uzadıya yollar gitmene gerek yok diye düşünüyorum ☺️ .

  15. #15

    Üyelik
    03 Mart 2014
    Şehir
    kny-42
    Motosikleti
    sym joymax
    çok güzel gezi olmuş .uzun kısa farketmez ortamdan uzaklasıp kafa dağıtmışsın macera olmuş sana. daha güzel ve rahat motorlarla daha konforlu ve rahat keyifli gezilerde yaparsın inş. ilkler unutulmaz heleki ilklerdeki keyif hiç unutulmaz. yazını okurken benimde ilk yaptıgım tur aklıma geldi. biraz daha uzundu senin turdan ama keyif e heyecan aynı. yazını okurken hissettim. bende ilk turumda konya,antalya,fethiye,dalyana kadar gidip dönmüştüm 4 günde. şimdi ise oralar kısa geliyor neyse heyecanın hiç eksilmesin kazasız belasız sürüşler dilerim.

  16. #16
    RideForLife. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Eylül 2018
    Şehir
    Antalya & Isparta
    Motosikleti
    Dominar 400 UG
    Alıntı compaq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güzel gezi ve anlatım olmuş
    Teşekkürler.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 18:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:07 ----------

    Alıntı abeciMotoru adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok güzel yerler, gördüğüm en tatlı virajlar o demre finike arasıdır. Mest ediyor insanı.
    Zincir kopması kötü olmuş daha kötü de olabilirdi allah korusun o sakat iş, bu tür uzun yollarda, özellikle yürüyeni detaylıca kontrol etmek gerek.

    bir dahakine şarj olayını da aküye bir usb-çakmaklık bağlayarak çözmeniz büyük kolaylık sağlar.
    zamanla tecrübeler artacaktır keyifli sürüşler.
    Turdan önceki gece motorun yağını değiştirmiş, zincirinin gerginlik ayarını kontrol edip yağlanmıştim. Ama olacağı varsa oluyor demek ki.

    Bu arada yanımda powerbank vardı fakat nasıl olsa eve varirim, varincada şarj ederim diye düşünmüştüm. Ama bu bana ders oldu devamlı şarj miktarını yüksek tutacağım .

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 18:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:09 ----------

    Alıntı seyhan125 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güzel gezi, güzel anlatım. Umarım ben de bir gün yaparım.

    Zincir neden kopmuş olabilir, bir fikriniz var mı? Zincir ve dişlileri kaç km'dir kullanıyordunuz? Düzenli yağlama ve temizlik yapıyor muydunuz?
    Teşekkür ederim.

    Zincir ve dislilerim orijinal. 13.000km oldu. Ve zincirim biraz bozuk. Yani bı bollasiyor bı gerginlesiyor. Sanırım değişme zamanı gelmiş.

    Zincir kopmadan önce yaklaşık 11 km tırmanış yaptım. Sanırım orda iyice zorlandı, ısındı vs. Daha sonra düzlüğe gelip hızlaninca bıraktı kendini.

    500kmde bir yağlıyorum, 2000kmde bir temizliyorum. Tabi eğer toprak yola vs girdiysem o günün ardından temizliyorum ve yağlıyorum.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 18:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:12 ----------

    Alıntı kurubuzz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Keyifle okudum dedim simdi aksiyonlar başlıyo fragman oldugunu ögrendim güzeldi .
    👏
    Teşekkür ederim .

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 18:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:13 ----------

    Alıntı adm12 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tebrik ederim. Küçük hacimli motor, ufak tefek aksilik, macera ve amatör ruh... Bu tür gezileri yapmakta okumakta çok güzel.
    Teşekkür ederim, gerçekten amatör bir gezi oldu . Bende hem turu yaparken hemde yazarken çok zevk aldım.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 18:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:15 ----------

    Alıntı mehmetseza adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    afferin sana helal olsun
    Teşekkürler .

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 18:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:16 ----------

    Alıntı Boldpilot adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eline sağlık kardeşim, konu açıp bizi de anılarına ortak ettiğin için teşekkür ederim.

    İkamet ettiğin yer konusunda şanslısın, uzun uzadıya yollar gitmene gerek yok diye düşünüyorum ☺️ .
    Eyvallah Abi, teşekkür ederim.

    Evet Antalya bu konularda gerçekten güzel. Haftasonu bile insanın kafa dağıtacağı, ufak tefek virajlar yapabileceği o kadar çok yer var ki. Ben 2 senedir burdayim daha bitiremedim .

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 18:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:17 ----------

    Alıntı _RoMeO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok güzel gezi olmuş .uzun kısa farketmez ortamdan uzaklasıp kafa dağıtmışsın macera olmuş sana. daha güzel ve rahat motorlarla daha konforlu ve rahat keyifli gezilerde yaparsın inş. ilkler unutulmaz heleki ilklerdeki keyif hiç unutulmaz. yazını okurken benimde ilk yaptıgım tur aklıma geldi. biraz daha uzundu senin turdan ama keyif e heyecan aynı. yazını okurken hissettim. bende ilk turumda konya,antalya,fethiye,dalyana kadar gidip dönmüştüm 4 günde. şimdi ise oralar kısa geliyor neyse heyecanın hiç eksilmesin kazasız belasız sürüşler dilerim.
    Teşekkür ederim .

  17. #17

    Üyelik
    18 Ekim 2013
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    Regal Raptor 150
    Güzel kardeşim ilk defa milli olmuşsun çok güzel allah içine sindirsinde abilerin yorumlarda biraz kibar davranmışlar, öyle dilim saçak bagaj yüklenmez, motorun brandasını güzelce katla gerekirse altına koy yastık gibi olur bir sırt çantası veya benzeri birşey al,hatta softbag türü heybede edinebilirsen daha iyi olur bagaj lastiklerini ve filesini herzaman hazırda bulundur derli toplu görünür hemde rüzgardan etkilenmez daha nice uzun yollara dahada dahada biraz uzak yolculuklar yapman dileğiyle.
    kenan_gül bunu beğendi.

  18. #18
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    13 Ağustos 2017
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    WR 250 R
    Alıntı navarin11 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güzel kardeşim ilk defa milli olmuşsun çok güzel allah içine sindirsinde abilerin yorumlarda biraz kibar davranmışlar, öyle dilim saçak bagaj yüklenmez, motorun brandasını güzelce katla gerekirse altına koy yastık gibi olur bir sırt çantası veya benzeri birşey al,hatta softbag türü heybede edinebilirsen daha iyi olur bagaj lastiklerini ve filesini herzaman hazırda bulundur derli toplu görünür hemde rüzgardan etkilenmez daha nice uzun yollara dahada dahada biraz uzak yolculuklar yapman dileğiyle.
    Ben de bundan bahsedecektim fakat elim varmamıştı yazmaya ☺️

    Siz konuyu açmışken, Motosiklet çanta üstü taşıyıcı ve ahtapot file tavsiyesi verip kaçayım.

  19. #19
    RideForLife. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Eylül 2018
    Şehir
    Antalya & Isparta
    Motosikleti
    Dominar 400 UG
    Alıntı navarin11 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güzel kardeşim ilk defa milli olmuşsun çok güzel allah içine sindirsinde abilerin yorumlarda biraz kibar davranmışlar, öyle dilim saçak bagaj yüklenmez, motorun brandasını güzelce katla gerekirse altına koy yastık gibi olur bir sırt çantası veya benzeri birşey al,hatta softbag türü heybede edinebilirsen daha iyi olur bagaj lastiklerini ve filesini herzaman hazırda bulundur derli toplu görünür hemde rüzgardan etkilenmez daha nice uzun yollara dahada dahada biraz uzak yolculuklar yapman dileğiyle.

    Abi selam, istediğiniz öneri ve eleştiriyi yapabilirsiniz. Tecrübelerinizden yararlanmak güzel olacaktır. Yani gerçekler acıdır, bunda sıkıntı yok . Eşya konusunda baya bir eksiğim var. Haklısınız.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 22:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:59 ----------

    Alıntı Boldpilot adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de bundan bahsedecektim fakat elim varmamıştı yazmaya ☺️

    Siz konuyu açmışken, Motosiklet çanta üstü taşıyıcı ve ahtapot file tavsiyesi verip kaçayım.
    Keşke yazsaydın Abi . Başka önerin varsa alırım.

  20. #20
    hokahey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Kasım 2016
    Şehir
    papua yeni gine
    Keyifli geziler..


    REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler