Vespa Club ın Geleneksel hale getirdiği, bu sene 7. yapılacak olan Motosiklet festivalin'de VESPA CLUB IN ANA SPONSOR U ŞAHİN SUCUKLARI
önderliğin de bu senede gayet güzel bir organizasyon olacağı şüphe götürmüyor.Bunun yanında gene REDBULL un DJ ,yorulanlara Redbull
dan enerji içeceği ikramlar ŞAHİN SUCUKLARIN 'dan .Ayrıca yapılacak çekilişle ,bir çok hediye dağıtılacak. Motosiklete gönül vermiş herkes davetlidir.

HAREKET YERİ METRO GROS MARKETİN KARŞISINDAKİ KAYALAR PETROL SAAT 9.00 YAPMANIZ GEREKEN GELDİĞİNİZDE HEMEN YETKİLİ KİŞİLERDEN ALACAĞINIZ FORMU DOLDURUB YEMEK VE ÇEKİLİŞ DAVETİYENİZİ ALMAK OLACAKTIR.

Festival alanına kadar gidiş ve dönüşte Vespa Club Yol Yardım aracı Esengül Kardeşlerin acil kurtarma servis aracı konvoyumuzu takip edecek 'tir.

İkramlar ücretsizdir.



Festival; Motomax, Motorbike, Oyakbank, sportoto, gelişim sürücü kursu ve daha birçok tanıdığımız sponsor tarafından da desteklenmektedir.



Ballıkayalar Kayalar shell'den 50 km uzaklıkta milli emlağa ait tabiat parkı'dır yürüyüş,dağcılık şellale ve daha bir sürü güzellik anlatmakla bitmiyor onun için ballıkayalarda bi program yapmıyoruz Red Bull DJ çalıyor insanlar eğleniyor etrafı geziyor Piköf 'ün pişirip hazırladığı şahin menisinü alıp afiyetle yiyiyor saat 16.30 da çekilş yapılacağı için civarı gezmeye çıkanlar'da dönüp anonslara kulağını versin size çıkan bi hediye sahipsiz kalmasın.


BİLGİ ALABİLECEĞİNİZ TELEFON NUMARASI:0532 313 08 05

mesajı guncel tutalım 25 karakterrrrr