Adem abi acayip madara oldu. Bilmem Osman'ın akibeti ne olacak?
Adem abi acayip madara oldu. Bilmem Osman'ın akibeti ne olacak?
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Sen uğraş uğraş benimle sende elbet elime düşersin hayırdır be adam benle ne alıp veremediğin var makineeeeeeMakine adlı üyeden alıntı
ayak tamircisi
Bu Gezizilerin Hasabini Soracam Adanali Dostlarima şafak 73 Agri Diyadin
UZAKLARDA BİR GÜNEŞ DOGUYOR.
KG 082 Osmanım sevdiğimizden takılyıoruz sende ha hiç şaka kaldırmıyosun kızıcam şimdi
hasan abi seni seviyoyum burda olmayan resimleride bizahmet yerleştir.k.i.bak kolay gelsin
Selamlar
Kimsenin Mersin gurubuyla ilgili yorum yapmasını istemiyorum artık.
O olay kapanmıştır.herkes gidecegi yolu çok iyi bilir.hiç birimiz çocuk degiliz sonuçta.
Herkes kendine neyi yakıştırıyorsa o şekilde davranmalı kimseyide eleştirmeyelim.
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
AKIF ABI : Osmani Bulun bana ??
akif abinin sesini duyan osman hemen akif abinin yanina gelir ve korkak bi tebessumle basini one eger geLdim abi emret dercesine basini sallar..
AKIF ABI :
oSssmannnn?? bu ne demek oLuyoo???KG 082 adlı üyeden alıntı
Son durum ..
Metin ÖNAL [GEP Başkan]
B rh + Honda 100 RR - 31 AF 088 - Adana | AS 200 GY-2 - 34 VAH 58 - IstanbuL
yusuf abi resimlerin gerisini istiyorum yoksa yelegin korumalımı bilmem yani
Bencede osman'ın hakkından ancak akif abi gelir bittin sen osman......
hadi yusuf hallet şu resimleri haftanın sonu geldi
ali güçlü
GÜÇLÜ adlı üyeden alıntı
ben yusuf abiye teLefon acayim musaitse yanina gideyim.. benim Lap top ta duzenleyip ataLim
ya da haftaya 2 sini bir atariz
Metin ÖNAL [GEP Başkan]
ali abi hafta sonu gene takılırız biryerlere resime gerek kalmaz canlı canlı bakarız olmazmı yalnız gene mado yapalım ne dersin erdalGÜÇLÜ adlı üyeden alıntı
güzel kardeşim sizin gibi yakışıklı kardeşler dururken bizleri kim ne yapsın zaten yanınızda piskolojim bozuluyor kızların gözleri hep sizdeFaceToFace adlı üyeden alıntı
resimlere bakarak avunuyoruz
kardeş bu günün işini yarına bırakmayın haftaya daha deyişik resimler çıkarGEP adlı üyeden alıntı
ali güçlü
Helal olsun..gezi bu,dostluk bu... Çağdaş Adana ya sevgilerimi saygılarımı yolluyorum..
gerçekten gezimiz süperdi lütfen bir sonraki gezimizede katılım bu haftaki gibi kalabalık olsun çok zevkli oluyor racing katılımıyla dahada ğüzel oldu sizleride herzaman aramızda görelim
adem abim renkli kişiliğinle her zaman bir numarasın sana herşey yakışıyor
biraz gec oldu ama iste beklenen resimler
benim ilgi alanim (yemis kadar oLdum )
Metin ÖNAL [GEP Başkan]
süperrrr herşey süperrr
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
Yeni resimlerde güzel oldu. Evet eksiksiz bir gezi raporu oluştu diyebiliriz.
@makına @ gep @ kılıçbalığı.hepinize ayrı ayrı tşk ederim resimler süper olmuş.makına geçmiş olsun
ali güçlü
wayyyy beee.. resimler çok güzel çıkmış.bi hassa ali abi..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)