@nimesay
Hakikaten güzel etkinliği kaçırdın. Bi daha olmasın
@nimesay
Hakikaten güzel etkinliği kaçırdın. Bi daha olmasın
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Herkese selam evet dün yine çoşturduk demir atları ve ruhlarımızı bol bol eğlendik demir atların tadına vardık hatta Kılçbalığıyla birlikte kordineli olarak çalışmamaıza rağmen balıkları ellerimizle yakalayamadık en sonunda profesyönel balıkçılara bırakarak kepçeyle yakalamalarına bıraktık sonuç itibarıyla yine yaptı yapacağını Ç.M.S.K. Adana MT.
Hemen bir iki not geçmek istiyorum ilk olrak Mersin MT.Genelleme yapıyorum çünkü hep birlikte karar veriyorsunuz???? Bizleri yarı yolda bıraktınız ve söz çok önemlidir.... iki Kılıçbalığı çok değerli bir arkadaşımız onu herkesten çok üzdünüz ve sinirlendirdiniz,üç biz yine gezdik eğlendik siz olmadığınız halde ama hep beraber olmak daha eğlenceli olurdu........
Bu arada hemen birşey sormak istiyorum bilin bakalım bu arkadaş kim
ayak tamircisi
Vayy Adem abime bak. Ne olmuş yaw böle
gerekirse herkesten ayrı ayrı özür dilerim tabi yinede siz bilirsiniz bi amacım yok sadece bilmenizi isterim.Evet hep birlikte eksiksiz karar verdik bu kararın üzerine sizlerle irtibata gecen , grup adına konusan söz alan yada veren arkadaş yada arkadaşlar zaten gruptanda ayrıldılar dün akşam...bilginize sunarımKG 082 adlı üyeden alıntı
ben bildim bu arkadaşıııııııı
aldo....dimi
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
@art-niyet Teşekkür ederiz. 9 Temmuz'da yapılması planlanan taşucu tekne gezisi hakkında bilgin var mı?
@KG 082
Abi Adem abi pardon Aldo senden kesin hesap soracak. Bence uzaklaş abi buralardan.
Makine adlı üyeden alıntı
Ben teşekkür ediyorum..
Bu konuda bilgi sahbi değilim..
Merhaba Abiler, kardeşler,
Öncelikle geziye katılan herkese teşekkür ederim, çok güzel bir gün geçirdim sayenizde heerşey çok keyifliydi.
Adem abiiiiiiiiiiiiii, bu saç modeli sana gitmemiş, kırmızısı varmı ? ),
Sen bitanesinnn.
senin motorunla gideceksek olur muhteşemsiniz.......Makine adlı üyeden alıntı
Ay ay adem abime ne olmuş abim böyle çok yakışıklıdın ama bu karizmada çok yakışmış sana......
güzel gezi olmu. adana ekibinin gezilerinin güzel olmasına alıştık zaten. ağzınızın tadı bozulmasın gezilerinizin devamını bekliyoruz her zaman
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
taş taş maşşallah manken gibi
adem babaya Laf yok
ne yapsa yakisir ona
Metin ÖNAL [GEP Başkan]
B rh + Honda 100 RR - 31 AF 088 - Adana | AS 200 GY-2 - 34 VAH 58 - IstanbuL
GEP noluyo abi taş, maş falan
BaŞka Resİmler Yokmu Daha Olmasi Lazim YanliŞmi Hatirliyorum
ali güçlü
@GÜÇLÜ
var abi ama resimlerin kalitesi yüksek Yusuf abi ekleyemedi. Ben bir ara yapıcam bakalım ne zaman
yakmışsınız yine ortalığı, sizlerin resimlerini seyretmekten büyük zezk alıyorum,
motorunuza ve yüreğinize sağlık, sonsuz sevgi ve saygılarımla.
sağlıcakla kalın,
geziniz çok güzel olmuş mersin m gurubunu da affedin artık bakın hatanın farkındalar ve özür diliyorlar kopukluk için..ha bu arada birinci karedeki bira bardaklarını bir yerden gözüm ısırıyor gibi .dağılcaktan filan.neyse canım bardak bardağa benzer.tekrar sizlere birlikte iyi geziler dilerim..
bu ne hal adem abiii.karizmayı çizmişsin yahu.hehhee.farklı rengi yok muydu seni solgun göstermiş zuhahaha
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)