Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

İstanbul - Bozcaada - Assos gezimiz

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    ErdoganAktas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Mayıs 2006
    Şehir
    İstanbul - Göztepe
    Motosikleti
    BMW F650 GS

    Sabah 6.45 civarında İstanbul'dan yola çıkıyoruz. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden otobana giriş yapıyoruz.


    Saat 8.05 civarı Tekirdağ çıkışına geliyoruz. Gümüşyaka - Marmara Ereğlisi üzerinden Tekirdağa geliyoruz.





    Saatimiz 08.35 Yaklaşık 175 Km. yol yapmışız. Meydandaki sahil Kafelerden birinde güzel bir kahvaltı yapıp haritalarımıza yol planlarımıza bakıyoruz ve Malkara - Keşan istikametine doğru tekrar yola koyuluyoruz. Malkara - Keşan arası yol dümdüz ve çok güzel bir yol. Zaman zaman yol bozuklukları ve yol çalışmaları var ama boş bir yol olduğu için Keşan'a kadar rahatça gidiyoruz. Tekirdağ Limanından Keşan sapağı 86 km. Bu yol yaklaşık 1.30 saat sürüyor. Keşan'a varınca Gelibolu sapağından sapıp Gelibolu'ya doğru yol alıyoruz.. Sapaktan feribot İskelesi 70 km. Bu yolda yaklaşık 1,5 saat sürüyor. Saatimize ve km.ye bakıyoruz. Gelibolu'ya 12 civarında rahatça varırız diye düşünüyoruz ve basıyoruz gaza.. Bu yol üzerinde manzarası harika olan ve Manzara adında bir yer var. Biz orada duramadık ama gidecek arkadaşlar mutlaka orada durup fotoğraf molası vermeliler. Yolda benzinimizin azaldığını fark edip Gelibolu'ya 10 km kala sağda, içerisinde hayvanat bahçesi de bulunan Petrol Ofisi'nde benzin ve ihtiyaç molası veriyoruz. Motorumuz ve kasklarımız üzerimize yapışan sineklerden görünmez halde hemen yıkatıyoruz tabi.. nasılsa beleş soğuk limonatalarımızı da içip oradan ayrılıyoruz.

    Son dakikada yetişiyoruz Gelibolu - Lapseki feribotuna..

    Artık feribota bindik rahat nefes alıp pişkin pozlar veriyoruz.

    Lapseki'ye vardığımızda saatimiz 12.30 km.'miz 335. Semt pazarı kurulmuş hemen yolda yemek üzere kiraz ve kayısı alıyoruz. Yola koyuluyoruz. Lapseki'den sonra yol daha da güzelleşiyor. Zaman zaman tek şeride inen yol oldukça keyifli geçiyor. Çanakkale ve İntepe'den müthiş manzaralı yollardan geçiyoruz. Bir süre sonra Bozcaada tabelalarını takip etmeye başlıyoruz. Bir köyün içinden geçtikten sonra Bozcaada - Geyikli Feribot tabelası görüyor ve bu yola sapıyoruz. Dar hafif virajlı ama boş bir yoldan, Pınarbaşı, Mahmudiye, Övecik köylerinin içerisinden geçiyoruz. Yollar güzel ama hız yapmaya elverişli değil. Acelemizde var. Saat 14.00'de feribot var ve bir sonraki feribot 18.00'de. Saatimiz ise 13.45. Ben nerede bu feribot iskelesi? yetişebilecek miyiz acaba? diyorum derken kendimizi bir anda Geyikli'de buluyoruz. Feribot tabelasını görüp ok yönünde ilerliyoruz. Feribota giden yol geniş ve düz. Yetişmek için basıyoruz tabii.. ve Geyikli'ye geldiğimize mutluyuz. Yine son dakika adamıyız tabii 14 civarı Yükyeri İskelesi'nde olup feribota son binen araç olmayı yine başarıyoruz. Oysa daha erken orda olup Ahmet ağabeyle bir çay içeriz diye düşünmüştük ama olmadı. Buraya kadar olan yol ne kadar rahatmış. Hiç yorulmadık. Feribottayız artık..


    Karşımızda çorak görüntüsü ile Bozcaada.



    Feribottan indik saatimiz 14.35 km.miz 426. Ancak her yere yetişeceğiz diye motorla yola çıkma heyecanımızdan yanımıza her şeyi alıp para almayı akıl edemediğimiz fark ediyoruz. Adada sadece ziraat bankası var. Başka banka kartları ile bankadan para çekme şansınız yok. Ne yapalım kredi kartı ile idare edeceğiz diyoruz. Allahtan yanımızda az da olsa nakit var. Hemen merkezde gördüğümüz ilk ufak pansiyona dalıyoruz odalarına bakıyoruz gayet güzel, fiyatı da çok uygun gece kalacağımız yerden fazla lüks beklentimiz yok. Eşyalarımızı atıyoruz hemen.



    Adada öğlen yemeğimizi yiyip elimizdeki Bozcaada haritasına bakıp gezeceğimiz yerlerin nerelerde olduğuna bakıyoruz.

    İlk durağımız Ayazma Plajı.. Eee o kadar yol kat ettik artık serinlemek lazım.


    Bozcada'da yoğun bir yol çalışması var. Yani aslında yollar motorla gezilecek gibi değil. Adayı da fazla tanımayınca tabelaları izleyip Ayazma Plajına doğru yola koyuluyoruz. Oldukça kötü yollardan geçerek Dik bir yokuştan eşine az rastlanır güzellikteki Ayazma Plajına iniyoruz. Deniz muhteşem görünüyor. Akşamüzeri, kekik tarlaları ve çam ağaçları arasından geçerek adanın batı tarafında bulunan rüzgar değirmenlerine gidiyoruz.





    Polente feneri'nin altında günbatımını izleyip ve rüzgar değirmenlerinin huzur veren atmosferinde pozitif enerji ile doluyoruz. Ardından otelimize dönüp üzerimizi değiştirdikten sonra sahilde güzel restoranları dolaşıp akşam yemeğimizi yiyoruz.


    Pazar sabahı biraz çevreyi dolaşıyoruz. Sonra meydan kahvelerine gidiyoruz.


    Ağaçların altında güzel bir kahvaltı yapıp, haritamıza bakıyoruz. Dün göremediğimiz pek çok yerin ve yolun olduğunu görüyoruz ve atlayıp motorumuza tekrar keşfe çıkıyoruz. Adayı fazla tanımadığımız için dün tabelaları takip edip Ayazma Plajına gitmiştik. Ama bugün diğer sapağa sapıp farklı yollar, farklı yerler görmeyi umut ediyoruz... diğer yollara göre bu yolumuz harika ve süprizlerle, ıssız koylarla dolu



    Biraz uzun ama çok güzel yollardan geçerek tekrar ayazma plajına gidiyoruz. Akşamı da ediyoruz tabii. Su buz gibi ama resimden de görüleceği gibi harika.

    (Bu resim çok beğenildiği için büyük formatta da koyayım dedim, resme tıklayın büyük boyutta açılsın)

    Akşam otelimize dönüp sonra tekrar yola çıkıyoruz. Nereye mi? Polente fenerini görmeye... Dün rüzgar güllerine görmeye giderken çamların arasından Polente feneri yazan bir tabela vardı. Demek ki ayrı bir yer daha var.. neresiymiş burası bakalım..






    Anlıyoruz ki Polente Feneri Rüzgar güllerinin sonunda dün gördüğümüz yer burasıda oraya giden farklı bir yol. Olsun bu yolda cross yapmakta güzeldi.

    Yine akşam oluyor.

    Kedilerle birlikte akşam yemeğimizi yiyoruz.

    Sabah oluyor. Adadan kalkan ilk feribotla ayrılıyoruz. Yeni hedefimiz Assos.

    Benzinimiz azalmış nerden benzin alabiliriz diye endişeleniyoruz. Yükyeri iskelesinden
    Geyikli'ye doğru ilerleyince yolun sonunda bir benzinci var hemen ordan depomuzu
    dolduruyoruz. Ezine'ye doğru yola koyuluyoruz.




    Köylerden geçiyoruz...



    Ayvacık sapağına geliyoruz.

    Ayvacıktan sonra Assos yönüne doğru ilerliyoruz. Bu yol oldukça virajlı ancak çok güzel bir yol.


    Karşımıza yol boyunca böyle süprizler de çıkmıyor değil. Hepsini fotoğraflamak mümkün değil.



    Az kaldı hedefe...

    vee Behramkale Köprüsü (yenisi tabi.. ). Amcalarla selamlaşıyoruz bi taraftanda fotoğraf çekiyoruz. Behramkale'ye çıkıyoruz. Aşağıya dik ve eski döşeme taşlı bir yoldan iniyoruz. Biraz zorlu bir etap


    Ama en zoru da buradan aşağıya inmek. Kayalıklardan aşağıya iner gibi.. koca koca taşlar.. araları oyulmuş burda motorumuzu dengede tutmak zor tabii bir keresinde az kalsın deviriyorduk..


    Burayı beğendik ama kalmak için uygun bir yer mi emin olamadık çevresinde bahsedilen yerler nasıl acaba dedik. Ayazma Plajından sonra buranın taşlı sahili bizi kesmedi. Önce Kadırga koyuna gidelim (Daha yakın olduğu için) sonra da Gülpınar'a bakalım dedik. Kadırga koyunda tek bir insan yok. Herkes tadilat çabasında.. Sahil görüntüsü de kötü.. ne işimiz var burda diyerek ayrılıyoruz hemen.. resimde çekmiyoruz tabi. Gülpınar'a doğru yola koyuluyoruz. Yörük köylerinden geçiyoruz yollar çok güzel. Kimseler yok. epey gittikten sonra bir kaç otel tabelası görünce "ahanda tesis!.. buralar güzel olabilir!" diyerek ok yönüne kıvrılıyoruz. Daha evvel telefon edip bize uçuk rakamlar veren otelleri görüp bunu nasıl talep ettiklerine anlam veremeden yolumuza devam ediyoruz. Heralde gitmemiz gereken yere daha ulaşamadık, sahile ulaşıyoruz. Sahilde bir sürü tesis var. Bizi gören mekan sahipleri uzaylı görmüş gibi.. belli ki bizden önce kimse uğramamış buralara.. aman o da ne yol bitti.


    Karşıya geçmek için bu yoluda geçmek zorundayız. ne yapalım boşuna mı geldik onca yolu devam edeceğiz. Endurolara taş çıkartırcasına bu zorlu etabı da atlatıyoruz. Yola çıkıyoruz. Hala içimizde o sahilden bu yola hiç çıkmadan geri mi dönseydik, acaba bu yol bir yere çıkarmı? nereye gidiyoruz acaba soruları ile yola devam ediyoruz. derken bir sapak bizi inanılmaz mutlu ediyor. Çünkü kaybolmadık geldiğimiz yola geri dönebileceğiz. Bastığımız gibi Antik limana geri dönüyoruz. İlk gittiğimizde gözümüze kestirdiğimiz Yelken pansiyona kendimizi zor atıyoruz.







    Başar(Speedy) ile telefonlaşıyoruz. Çanakkaledeymiş dönşünde bize uğruyor. Akşam saati buluşuyoruz. tanışıp muhabbet ettikten sonra çıkıp dolaşalım diyoruz. Başar babasının bizi akşam yemeğine davet ettiğini söylüyor ve birlikte Başar'ların oteline doğru yola koyuluyoruz. (neden hiç fotoğraf çekmedik diye kendime kızıyorum şimdi)
    Başar'ın babası çok neşeli, ileri görüşlü, teknoloji düşkünü ve zeki bir insan. Yemek srasında bol bol teknoloji ve internet konuşuyoruz. Mükemmel yemekler yiyoruz, geç vakite kadar muhabbet ediyoruz. Ancak dönüş yolumuz karanlık fazla da geç olmadan yola çıkalım diyerek oradan ayrılıyoruz. Issız ve karanlık 15 km yoldan Otelimize dönüyoruz.

    Ertesi sabah adayı fotoğraflıyoruz tabii..


    Saat 14:30 civarı yola çıkıyoruz. Başar'ların otelinin çok yakınından bir servis yolu ile fazla bilinmeyen 3 seritli bir yolla Ayvacık'a çok kolay gidebileceğimizi öğreniyoruz. Başarın babası bize yol tarifi yapıyor ve yola çıkıyoruz. Dev gibi bir yol ve bomboş.. hemen basıyoruz tabii.. aman o da nee yol birden bitiveriyor bir anda kendimizi mıcır tarlasında buluyoruz. Direksiyonu hiç kırmadan frenlere dokunmadan ve paniklemeden adeta mıcırların üzerinden uçarak 30 metre ilerideki dar yolda buluyoruz kendimizi.. belli ki yanlış yoldayız geri dönüyoruz.. yapım aşamasında olan bir yolda çok dikkatli olmak gerekiyormuş demekki.. yol bitimine dair hiçbir uyarıcı levha yoktu allah korudu..Sonra yola geri dönüyoruz Ayvacık'a doğru biraz temkinli yola çıkıyoruz. Önümüzü görüp rahatlayınca basıyoruz artık. 10 dakika sonra Ayvacık'ta buluyoruz kendimizi. Geliş yolunda bu mesafe 1 saat sürmüştü. Ayvacık'tan Ezine giden yolda oldukça rahattı ancak benzinimiz yine azalıyordu Ezine'ye yaklaşırken bir petrol ofisi görüp daldık. "Bayramiç'e nasıl gideriz?" diye sorunca hemen yanlarındaki yoldan devam etmemizi söylediler. Meğer sapağa kadar gelmişiz zaten..








    vee sonunda Bandırma'ya geliyoruz.

    Bandırma'da yemek yiyip biraz etrafı dolaştıktan sonra feribotumuza gidiyoruz. Feribotta bir sürü motosiklet var. Birileri bir yerlere gitti dönüyor diye düşünüyoruz. Sonra anlıyoruz k Vespa Clup üyeleri Cunda adasındaki festivalden dönüyorlarmış. Yerimizi bulup oturuyoruz ve günün yorgunluğu ile feribotta biraz uyuyoruz. 2 saatlik yolculuğun ardından Yenikapı'ya geliyoruz. Moturumuzun yanına iniyor, yol için hazırlanıyoruz.







    Çok sorulduğu için Bozcaada hakkında biraz bilgi vereyim.

    Bozcaada'da yol çalışması var. Yollar dar ve mıcır üzerine zift dökülmüş. Araçlar geçtikce yolu bastırıp asfalt yapacak diye düşünülmüş.. Benim motorun altı zift olmuştu. Motorunuzu kaydırma tehlikeniz de var o nedenle oldukça dikkatli ve yavaş kullanın. Ayazma plajına gitmek için direkt yol yerine sahil yolunu kullanın.

    Meydanda mutlaka çay içip kahvaltı yapın. Dondurmasının tadına mutlaka bakın. Meydandan sağa dönerseniz motorları bırakıp dar sokak aralarında yürüyün çok güzel cafeler restoranlar barlar var. Kale arkasından denize bile girebilirsiniz. Gece için idealdir bu bölge. Kamp cadırı kurmayıp geceyi burada geçirmek isteyenler hemen girişteki emrah otele baksınlar biz kahvaltı istemedik sadece oda için. 15 ytl ye kalmıştık. Odalar çok güzeldi.. Buzdolabını da kullanabiliyorsunuz..
    sola dönerseniz biraz ilerde yol ikiye ayrılır. Ayazma plajı diye ok vardır. Siz diğer yola yapın. Ayazma yolu kötü ve görülcek pek birşey yok. Diğer yol biraz daha uzun ama düzgün ve enfes manzarası var. Ayazma plajında denize girdikten sonra akşamüstüne doğru yola devam edin yol sizi rüzgar güllerine götürecektir. Çok güzel çam ağaçları arasından santralin girişine geliyorsunuz. Girişte kimliklerinizi bırakıp içeriye girebiliyorsunuz. Dev rüzgar güllerinin yanından geçerken eminim kimse motor kullanmak istemeyecektir. Bunların sesini motorların sesi çıkmadan sessizlikte mutlaka dinlemelisiniz. Polente feneri etrafında dolaşın müthiş manzaranız olacak.. kayaların oluşumu harikulade.. Ancak santral girişine gelmeden bir yol daha var.. çam ağaçları arasında motorla girilebilecek patika bir yol var, yol girişinde polente feneri yazan bir tabela var. Buraya da mutlaka sapın.. hatta rüzgargüllerine buradan gidin. Bu yol da sizi aynı noktaya götürüyor ancak bu orman yolunda da sizi bekleyen süprizler var. Biz gittiğimizde kale hep kapalıdı. O nedenle içine girip bakamadık.

    Yanınızda mutlaka para bulundurun adada ziraat bankası dışında banka yok. Kredi kartı da her yerde geçmiyor. Deponuzu da bozcaadaya girmeden doldurun adada bir benzin istasyonu var ama benzini nasıldır bilemiyorum oldukça eski.

    Büyük yol haritanız mümkünse A3 e print edin

    Trakya bölgesi yol haritası

    Çok güzel hazırlanmış bir web sitesi Bozcaada Rehberi 2006
    efsane88, EFEKAN09 ve dundanbiri bunu beğendiler.
    Hayatonda


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    trenox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Haziran 2005
    Şehir
    burkinefoso
    Motosikleti
    var işte...
    eee? 1 tane mi resim var?
    kalanı nerde?
    Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.

  3. #3
    ErdoganAktas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Mayıs 2006
    Şehir
    İstanbul - Göztepe
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Çok hızlısın ilk resim denemeydi hazırlıyordum o sırada..
    Hayatonda

  4. #4
    İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Mart 2006
    Şehir
    İZMİR
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Harika yerler güzel gezi.Paylaştığınız için teşekkürler.
    Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.

  5. #5
    mkmemory - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Nisan 2006
    Şehir
    Çorlu
    Motosikleti
    Honda SES Dylan 150
    ErdoğanAkbaş,
    süper bir yazı olmuş, biz ehliyeti alana kadar senin yazılarınla idare etceez artık.
    Sabah olsa da motora binsek.
    Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi :http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100

  6. #6

    Üyelik
    13 Şubat 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    sh300
    Fotoğraflar ve anlatım için teşekkürler.

  7. #7
    tronic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Mayıs 2006
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    fazer
    Teşekkürler. Ayrıca kadırga koyunda denize girseydiniz keşke.Hem bozcaada kadar soğuk değildir hem de çok temiz ve güzel bir denizi vardır oranın.Ahh assos ahh.Ben de ehliyeti alınca yapacağım ilk gezilerden biri o taraflara olacak.

  8. #8
    gazman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Mayıs 2006
    Şehir
    moskova
    Motosikleti
    HONDA XR600R
    paylasim icin cok tesekkurler..muhtesem resimler var bi kac tanesini hediye olarak aldim..gercekten muhtesem yerlermis..yolunuz ve fariniz acik olsun dostum..

  9. #9
    camadan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Kasım 2005
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Yamaha XTZ 1200 Süper Tenere
    güzel gezmişiniz benim herzamanki tatil güzergahım. biz bunu artık bu sene araba ile yapar koyarız ne yapalım
    KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE

  10. #10
    mutluemlak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Şubat 2006
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    2021 r1250gs adw , vespa mickymause
    bu nasıl güzel bir gezidir böyle ellerine gözlerine yüreğine sağlık harikasınızz....
    japondan şaşma,çine bulaşma........

  11. #11
    CHomCHok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Haziran 2006
    Şehir
    nişantaş
    Motosikleti
    camadan'ın yoktu artık var.DAELİM S2 250
    merhaba
    çok güzel gezmişsiniz , görülmesi ve gezmesi çok keyifli yerler , resimler harika , hersene

    gidiyoruz bizde bu senede gidecez alışkanlık yapıyor insana
    Büyük kapılar küçük menteşeler üzerinde döner.

  12. #12
    ErdoganAktas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Mayıs 2006
    Şehir
    İstanbul - Göztepe
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Gitmedik yer bırakmadık her tarafa gittik ancak o kadar güzel yerler ki insan fotoğraf çekmeyi bir kenara bırakıp sürekli motor kullanmak istiyor. Böyle olunca da bazı yerleri fotoğraflayamadım. Malum motor kullanırken fotoğraf çekmek zor oluyor, ancak arkada giderken. Gittiğimiz dönemden olsa gerek kadırga koyu bomboştu. Denize giren tek bi insan ile olmayınca orda durup denize girmeyi de anlamsız bulduk. Kalenin altındaki antik liman ve çevresindeki tesislerde kalmayı ve oradan denize girmeyi uygun gördük. Ancak denizi gerçekten harika! Fakat kıyı seridi büyük ve yosunlu kayalardan oluştuğu için insan denize girerken ve çıkarken zorllanıyor. Eskiden burda tahta iskeleler varmış bu sene tarihi yapıya zarar veriyor diye kaldırtmışlar.. hangi tarihi yapıya zarar veriyor anlayamadım. Çünkü kıyı seridinde tarihi hiçbir yapı yok.

    Bazen Turizm Bakanlığı'nın yaptıklarına anlam veremiyorum burda tarihi eser bile olmayan bir yerde tahta iskele kurulmasına izin vermiyorsun, Efes Antik Kütüphane'nin göbeğine semt pazarı, panayır kurup kulübeler yapılmasına izin veriyorsun..
    Hayatonda

  13. #13
    izel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Mayıs 2006
    Şehir
    Göztepe
    Motosikleti
    Honda Dylan
    ellerine sağlık erdoğan abi, gitmiş kadar oldum

  14. #14

    Üyelik
    13 Şubat 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    sh300
    Erdoğan bey ortalama seyahat hızınız ne idi?

  15. #15
    Kemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Mart 2006
    Şehir
    Şirinevler/İstanbul
    Motosikleti
    Motora veda etti :(
    Süper bir gezi. Kutlarım. Bende bu yaz inşallah Assos'a kara yolundan gidecem. Bandırma - Altınoluk arasında ki yoldan bir resim filan var mı? Yoğun mu? Benim tahminime göre kolay ve rahat bir yol olması lazım.

    Tekrar kutlarım fotolar bir harika. Ben tekne gezisinde gitmiştim şimdi geçen yaz aklıma geldi

  16. #16
    PcKopatGhostRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Ağustos 2005
    Şehir
    Mersin
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    evt geziniz harika.. ellerinize sağlık.. hem gezi hem tatil olayı..
    CBR 600F Honda,

  17. #17
    SAKAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Nisan 2006
    Şehir
    Edirne/Merkez
    Motosikleti
    Keeway Matrix 150
    Valla ben herşeyden çok motora baktım süper bişey honda ses dylan 150
    büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)

  18. #18
    ErdoganAktas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Mayıs 2006
    Şehir
    İstanbul - Göztepe
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Yolu boş bulduğumuz zamanlarda 120-130 yaptık ama genel hız ortalamamız 70-110 arası idi. Giderken otobanda bastığımız için 170 km.lik yolda benzinimiz çabucak bitince daha uslu kullanalım dedik. 900 km.lik yolda toplam benzin masrafımız 90 YTL oldu.

    Assos'tan sonra Atınoluk tarafına gitmedik,(1 ay evvel tur ile gitmiştim, o sırada yollar çok güzeldi birazda bu yüzden motorla tekrar gitmek istedik) dolayısıyla yol durumunu bilemiyorum ama genel olarak yollar çok rahattı. Bazı yerlerdeki yol çalışmaları ya da sıcaktan eriyen asfalta takviye olsun diye özellikle virajlara dökülen kum ve mıcırlar süratli giderken büyük tehlike oluşturuyor, bir kaç kere virajlarda bu mıcırların içinde buldum kendimi motor hakimiyetin resmen kayboluyor. Adamlar güya iş yapıyorlar ama aynı zamanda motorlar için de büyük bir tehlike oluşuyor dikkatli ve yavaş gitmekte fayda var.
    Hayatonda

  19. #19
    richy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Şubat 2006
    çok guzel bir gezi. bozcaada-ayazma ya daha once gitmiştim. bu guzergahı listeme ekliyorum mutlaka motorla da gideceğim.
    fotograflar icin tesekkurler
    ==============================
    ==============================

  20. #20
    hunluata - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Haziran 2006
    Şehir
    İSTANBUL/BEŞİKTAŞ
    Motosikleti
    RR DADYW250 /Mondial 151RS

    kıskandım

    valahide billahide çok kıskandım.


    REKLAM ALANI
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler