Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

iron soul : saklıgöl ve şile de

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    16 Eylül 2015
    Şehir
    GB
    Merhaba mt Ailesi uzun yıllar istediğim fakat çeşitli sebeplerden çocuklar ,iş ,güç vs.vs. bir türlü hayata geçiremediğim benim için özgürlük olan iron soul ‘a kavuştuk dan sonra tecrübe edinmek ve Forumdan Beynime Akan bilgileri tatbik etmek için gidilmesi gereken yerler arasında bulunan saklıgöle gitmeye ve o şile yolunun muhteşem temiz virajlarinda süzülmeye karar verdim.
    Heyecan dan sabah erkenden uyandım çünkü şubat ayında bu kadar güzel bir gün bulmak imkansız.O gün 16 şubat idi ve ben saat 8:30 arkadaşımın yanındayım onu uyandırdım kahvaltısını ısmarladım ben ise eldiven, mont,bel koruma,dizlik,kask ve yolda yaşanabilecek aksiliklere karşı bir kaç küçük araç gereç şimdi bende hazırım.

    Arkadaşım iron soul (eşim ise o benim kumam diyor)



    İron soul’den bir kare daha

    Veeeee yollardayım Ümraniye’den şile yoluna bağlandım Çekmeköy ,sancaktepe,hızlıca ilerliyorum Alemdağ yaklaştıkça trafik biraz yoğun ve ileride toz bulutu sarı sarı kamyon kasları yolda çalışma var ve toz bulutunun içindeyim kamyonların arasından biraz ürkerek hızlıca oradan uzaklaşmak isterken b.k yoluna gitmek istemiyorum. Nihayet çıkıyorum karmaşadan ama trafik yoğunluğu devam ediyor taaaki Ömerliyi biraz geçene kadar trafikten kurtulunca kendime güvenim geliyor yatıyorum virajlara akıyorum yoldaaaa ahada geliverdim saklıgöl sapağina biraz ilerledikten sonra köy yolunadayim stabilize değil asfalt yol sık sık tümsekte var buda köyü daha iyi inceleme sebep oluyor.
    Koy: köy nedir arkadaş çiftçilik veya hayvancılık uğraşan insanlar diye düşünürsünüz ya burada o yok gibi buradaki insanlar ticarete atılmışlar gözlemeci,kahvaltıcı,çay ocağı gibi yerler var ama burada insanlar turizm,işletme vs vs gibi bölümler okumadiklari için her yer derme çatma kulübeler le dolu bence çok kötü bir görüntü saklıgöle giriş havaalanı tarafından eski ankara girişi gibi kötü bence....

    Kocaman bir otopark buraya gelirseniz park sorununuz olmaz kesinlikle ama o da ne ...! göl ortalıklarda görülmüyor nerede bu göl derken etrafta tahtadan yapılmış yanında bayraklar olan tesis gibi şeyler var motoru park edip oraya doğru yöneliyorum
    Elimde fotoğraf makinesi ve ilk resim geliyor



    Gözlerinizin ovuşturmayın veya gözlüklerinizi ayarları ile oynamayin gördükleriniz gerçek mavi bir göl değil bu kahverengi bir gol etrafında görüldüğü üzere ahşaptan yapılma bir mekan var içecek ve yiyecek servisi buradan yapılıyor ana karargah gibi bir yer burası.Bu kısımda oturursanız kuş sesi yerine kaz sesi duyarsınız.

    İkinci fotoğraf geliyor


    Burada golün ortasında gördüğünüz kulübe insanlardan sıkılan kazlarin akın akın gittiği psikolojik tedavi gördükleri yer. Kıyıda olan cansimitleri ise o an burhan geçirip kendini serin sulara atan arkadaşlara yardımcı olmak için bulunmaktadır çay yanında simit olarak verilmez


    Üçüncü fotoğraf da işe hobitlerin yaşamlarının bile imkansız olduğunu bu küçük kulübe gibi şeylerde neyin yaşadığını gõzlemleyemedim


    Ve diğerleri



    Edit: Görülmesi gereken yerler içerisinde bulunan saklıgölü cezbedici bir yer olarak bulmadım sevgilinizle gelmeyin romantik değil. Çocuklu Aileler için çocuklara yönelik oyun alanı ve korunaklı bir bölge olmadığı için Güvenli değil çocukların peşinde koşmaktan yorgun düşebilirsin. Yürüyüş yapabileceğiniz büyüklükte bir alan bulunmamakta. Otopark sorunu yok.

    Tekrar İron soul ile beraberiz köy yolunun muhteşem gözlemeci çay ocağı ve kahvaltı dünyalarını arasından geçerken açıkacağıma iştahım kapandı. Veee İstanbula doğru dönmek üzere iken bir anda şile ye dönmeye karar verdim yıllardır görmemiştim o zamanlar hoşuma gitmezdi kumsal ve deniz pis olurdu şehir içi karmaşık ve hiç sahil kasabasına benzemezdi bu sefer gerçekten beğendim yollar parklar ,bahçeler, yürüyüş alanları, sahil tertemiz şehir içi düzgün ve düzenli idi umarım bu sadece mevsim sel bir durum değildir.

    Kumbaba plajı


    Ve diğerleri şile resimleri yorumları size bırakıyorum








    Dönüş yolu

    Yola çıkmadan önce boş Alanda acil fren çalışması yaptıktan sonra yola koyuldum şile yolunda süzülürken kendime güvenim geliyor daha fazla süzülmek istiyorum artık daha rahatım daha kendine güvenen karşıdan gelen motosikletleri selamlayan dikkati azaltıp etrafı seyretmeler o sırada sinsi sinsi yaklaşan ikarus geliverdi büyük motorcu iron soul sürücüsü ben bir kaç tehlikeden sonra Yusuf Yusuf durumunda gözler faltasi şeklinde ne b.k yiyorum diye düşünürken hız yasal sınırlar içerisinde dönüverdi hemen ve sakin sakin iron soul evine geldim dinlenmeye çekildi. Bende eve geçtim ki sürpriz 10 yaşındaki kızın kolu kırılmış saatlerce hastanelerde uğraştım pestilim çıktı. .

    Edit: sürüş zevki yaşamak için şileye gidilir ama saklıgöle gidilmez

    Mt Ailesine saygılar
    TAYFUNBORA, Motorcu-46, polo34 ve 8 diğerleri bunu beğendiler..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    vsvr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Ekim 2007
    Şehir
    İstanbul - Kağıthane
    Motosikleti
    CF Moto 650 MT
    Geçmiş olsun.Umarım bir an önce düzelir ufaklık.

  3. #3

    Üyelik
    29 Mayıs 2014
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    cıks
    ufaklık için geçmiş olsun, durumu iyidir işallah...
    gezi paylaşımlarını hiç sıkılmadan okuyorum ve seviyorum...paylaşım için teşekkürler

  4. #4
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    16 Eylül 2015
    Şehir
    GB
    Alıntı vsvr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun.Umarım bir an önce düzelir ufaklık.
    Cok teşekkür ederim

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 20:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:06 ----------

    Alıntı potasyum adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ufaklık için geçmiş olsun, durumu iyidir işallah...
    gezi paylaşımlarını hiç sıkılmadan okuyorum ve seviyorum...paylaşım için teşekkürler
    Ufaklik iyi Allaha Şükürler olsun.umarim Beğendiniz çünkü pende severek okuyorum gezi paylasimlarni
    potasyum bunu beğendi.

  5. #5

    Üyelik
    06 Haziran 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Bajaj PULSAR ns 200
    Özlettin saklı gölü havalar ısınsada bizde gitsek

  6. #6

    Üyelik
    28 Kasım 2015
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Suzuki inazuma F
    Prensese geçmiş olsun, güzel gezi tebrikler


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)