Vaaayyyy fotoğraflar gelmiş hemen çok güzel bi gündü
evet akşamdar hava durumu göz önüne alınarak giyilcekler ayarlandı
Sabah hazır bir şekilde Önder kardeşimi bekliyorum
Ve Önder 15 dk gecikmeyle nihayet gelir
Pamukkale petrolde toplantık Mehmetlerde geldi gv250 Nazilliden Mehmet kardeşimizin
Çivril- Çal kavşağına kadar foto çekmedik. Mola verip Mehmet kardeşimizin tanıdığının yanında çay içdik teşekkürler bizi çok güzel ağırladı
Yola devam
Gv250 Mehmet
Pasific 125 Önder
Ve çal merkeze vardık erzak temin ediyoruz
Her zamanki gibi Pasific en fazla yükü çeken motorumuz
Piknik alanına vardık
Mangal yaktığımız mekanımız çok güzel üzeri kapalı yağmur yağarsa sıkıntı yok
Piknik alanı çok güzel bir yerdi
Veee uscuklar
Daha sonra da kestaneler süperrr
Yemek faslı sona eriyor ve yola devam Menderesin akan kollarından birine doğru yol alıyoruz
Ulaşmak istediğimiz yer Kanyon
Daha sonra vadiyi hemen gezip başka bir makane gittik 2. mekanda yukarıda Önder kardeşimin koyduğu resimlerde benim motoru suya yakınlaştırdığım yer daha sonra eve döndük. Güzel bir grup sürüşü yaptık sıkıntısız bir gezi oldu tüm arkadaşlara teşekkür ederim.[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 21:46 ---------- Previous post was at 21:44 ----------
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
yazın denizli deyim.. ben çok sevdim denizliyi.. şubat sonlarındada geleceğim ama otobüsle..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Güzel gezi olmuş hakikaten.Sucukta her derde devadır.Bakanın gözü yiyenin karnı doyar.Afiyet olsun
Yahu sucuklar tamamda kestaneyi koymayacaktınız :(.
Afiyet olsun güzel yerler gücel gezi...
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
güzel gezmişsiniz tekeriniz düz bassın
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Teşekkür ederiz. Kazasız belasız sürüşler hepimize
---------- Post added at 23:15 ---------- Previous post was at 23:13 ----------
Teşekkürler. Sucuk tamamda kestaneyi koymasak olmazdı işte Sizlerede kazasız belasız sürüşler dileriz...
---------- Post added at 23:17 ---------- Previous post was at 23:15 ----------
Teşekkürler. Kazasız belasız sürüşler...
Ellerinize sağlık. Güzel bir gün geçirmişsiniz.
(O sucuklar neydi öyle yahu..!)
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
ehliyeti aldım.yazın inşallah bende aranızdayım.150 MC-X mle veya almayı düşündüğüm gurubunuzun 2. GV 250 siyle
bende isterem :D
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)