düşler aleminde yolculuk:)

F54

arkadaşlar herkezi saygı ile selamlıyorum:)
yıllardan beri hayalini kurduğum fakat zaman mekan imkan'ları anca ayarlayabildiğim bu yaz tatilimi geçirmek için hiç görmediği sahillere doğru yola çıkma hayallerim en sonunda gerçekleşti:wiinkk:
öncelikle yol planı vs yapmadım sadece evden çıkıp uzun km ler yapıp kafama göre takılıp dinlenmekti ve motosiklete doymak tı amacım:mrgreen:
açıkcası da doydum sayılır:thumleft:
9 günde 2700 km yol yaptım:)
yeri geldi dağa çıktık yeri geldi denize girdik yeri geldi bakir şelalerde yüzdük serinledik velasıl kelam tam istediğim bi tatil oldu açıkçası:cat:
hayat gerçekten kafasına göre takılanlara güzelmiş !
bunu bu tatilde daha iyi anladım hiç dert tasa yok birde depo da benzin varsa motorcu başka ne ister takar vitese basar gaza artk yol nereye giderse:king:
bu gezimde bodruma gittim oranın bütün güzel sahil kesimlerini gezdim beğendiğim her yerde denize girdim soğuk bira içtim tuzlu fıstık yedim:cherry:
öncelikle beni oralarda kurda kuşa yem etmeyen adem80 arkadaşıma ve ailesine çok tşk ederim beni 5 gün çok güzel müsafir ettiler:cat:
aslında amacım bi yere çadır kurup takılmaktı tatilimin son 4 günü de onu yaptım gümbette bi kamping buldum oraya çadır kurdum tek başıma takıldım gece barlar sokağı o bar senin bu bar benim:cherry:
gündüzleri de neresi kum sahil se oralara gittim gönlümce gezdim eğlendim yani:cat:
şimdi gelelim resimlere umarım sizlerde böyle tatil hayali kurup o hayali gerçekleştirirsiniz:)
çünkü hayalleri gerçekleştirmek çok zevkli ve heyecanlı oluyor:p
ama olmayacak hayaller kurmayı da hiç tavsiye etmem:cat:

2012091516.jpg

2012091613.jpg

burası meşhur köyceğiz baba dağı 2100 rakımdayız hava aşşağıda 32derece burada ise mont u çıkaramadık:cyclopsan

2012091615.jpg

bu kardeşimde sevgili adem in kardeşi birkaç günde onunla gezdik kendisi askerden izine gelmiş (tam apache imiş kendisi:queen:)

2012091716.jpg

201209vpv.jpg

burası da milas ta beçn kalesi diye bi kale oraya adem in kardeşi ile gittik

burda adem in kardeşi evinde ki tekne motorunu çalıştırmaya çalışıyor çalış ve ortalık duman o gece yalıkavakta bi tane sivri kalmadı hepsi boğuldu dumandan:queen:

2012091718.jpg

2012091816.jpg

burası da en beğendiğim yerlerden biri turgutreis te sahil kum deniz kum kimseler yok sessiz sakin :)yanlız resmimi çekecek birkaç kişi vardı :cherry:

201209csc.jpg

201209brb.jpg

gece gündüz fark etmedi bazen denize girerken bile rakı içtiğim oldu ama bu son içtiğimn rakı bir daha rakı içmem çok zam gelmiş ben tatildeyken:pr:

H7UU.jpg

2012092012.jpg

201209rsr.jpg

deniz güzel gözüküyor o tel örgülerin fotoğrafta gözüktüğü karede...

bi rakıya gelse keşke o zam(cık)

F54

evet arkadaşlar aklıma geldikçe yazmaya devam edeyim gezide başıma bir kaç aksilik geldi en büyük aksilik hangisi diye sorsanız
1 arı soktu adem le dağa çıktımız gün:pr:
2 şarj aletimi evde unutmuşum yanlış alet aldığımı göründe şok oldum resmen:pr:
3 güneş gözlüklerimi almamışım kask takmadım zaman herkez suratımı gördü:queen:
4 motorumun arka kampana vidası düşmüş 60km falam öyle kullandım
yanlız o tarafa gidecek arkadaşlara küçük tecrübemi anlatayım motorunuz bozulmasın diye çok çok dua din bozulursa vay halinize
sadece bi somun ve fren sisteminde ki kol a adam işçilik dahil 50 tl aldı birde balata taktı eğer sakarya da bu olay başıma gelse en fazla 15 tl ye yapılacak iş :sunny:
resimler e devam edelim soğumadan

burası da turgutreis yolunda bi yer adı yahş ama harbiden güzel yer deniz 10 numara kimseler yok

kamp alanından birkaç resim atayım kamp alanı bence çok güzeldi elektrik su banyo mutfak herşey var ve temiz:)
fiyat ise gecelik 15 tl idi
sezon sonu olduğu için eğer sezonda giderseniz 30 tl cik

2012092010.jpg

img]http://www.bidepo.com/images/2012092319.jpg[/img]

---------- Post added at 01:50 ---------- Previous post was at 01:32 ----------

beyler bütün resimleri atmıştım ama malesef bi sıkıntı oluştu yarın sabah geri kalanları atacağım:pr:

dostum cepten fotoları göremedim ama zaten aynıları bende var. Rövanş maçına tekrar bekleriz. :pl: kapımız dostlarımıza herzaman açıktır. Ne günler geçirdik. Tam 5 gün. Allah tekrarını nasip etsin inşallah. Benim iş olmasaydı daha çok gezerdik.

F54

adem bende seni bu taraflara bekliyorum haberin olsun dostum çık gel

Helal olsun aga hayalini gerçekleştirmişsin ya sonunda işte buna paha biçilemez :cat:

düş alemi diyince çok farklı hayal etmiştim..bildiğimiz sahil kum plaj..güzel gezi olmuş ama düşlerini gözden geçirmelisin...

F54

evet beyler resimlerin devamı geliyor inş:)
bunlarda adem efendi ile baba dağı yolundan kareler:cat:

160920dsd.jpg

şelale buz buzzz:mrgreen:

160920aja.jpg

160920zxz.jpg

adem aga da göbek yapmış ev yapımı tereyağ yemekten:cherry:

160920fef.jpg

160920xgx.jpg

160920fef.jpg

160920jtj.jpg

160920zqz.jpg

160920blb.jpg

160920dkd.jpg

yolda bolca çeşme vardı bol bol soğuk su içtik sağlıklı içine pislik karışmamış lezzetli:)

160920bxb.jpg

baba dağı gölü

160920yfy.jpg

bu da adem in uzun yollarda kullandığı motoru:queen:
üzerinde ki de küçük adem:)

bunlar da dönüş yolundan birkaç kare:silent:

2012092404.jpg

2012092409.jpg

vayyy fatihim..
tekerine sağlık kanka... 2 apaçi bi araya gelince ne olur sorusuna güzel fotolar yanıt vermiş...
2700 km sana uzun süre yeter kanka.. harbiden hakkını vermişsin.. darısı başımıza diyelim.. insan özeniyor vallahi..
sağ salim gidip geldiğin için sevindim .. :rendeer:

Fatih kardeşim sen rotayı nerde konakladın yedin içtin onlarıda tam olarak yazda duruma göre aynı rotayı kullanırız tekrar.

F54

vayyy fatihim..
tekerine sağlık kanka... 2 apaçi bi araya gelince ne olur sorusuna güzel fotolar yanıt vermiş...
2700 km sana uzun süre yeter kanka.. harbiden hakkını vermişsin.. darısı başımıza diyelim.. insan özeniyor vallahi..
sağ salim gidip geldiğin için sevindim .. :rendeer:
koray tşk ederim evet bu yol çok uzun du ve zevkli idi çok gezdim yaw:santa:
eve dönüş yolunda ise totomdaki ağrıyı anlatamam çok uzun yolda motorda sıkıntı yok altıma minder de aldım ama yol 12 saat olunca mecburen insanın oturan yerleri ağrıyor :pale:
darısı başına kardeşim çık git yanına da kimseyi almasan oluryor kafa dinliyorsun tek başına:bestmt:

MERT yollar hakında bilgi vereyim tabii
yol olarak izmit yalova bursa balıkesir manisa izmir aydın muğla hep e5 ten gittim tabelalara baktım hiç kaybolmadım
zaten gerisi çorap söküğü gibi geliyor
nerde kalacağın konusuna ise kendin karar ver kalacağın yerin semtini bulmak basit ama kendisi bulmak zor taksicilere sora sora buldum :thumleft:
ama ilk gün gümbet te birkaç defa kayboldum yani :mrgreen:
birgünde türkbükü'n de kayboldum:)

Fatih iyi gezmişsin Vallaha , yanına uğrayamadım . Uğrasaydım bir iki yerede ben eşlik ederdim. Güzel bir gezi olmuş , fotoğraflardanda anlaşılıyor.Birdahaki sefere görüşürüz diyelim artık. Kazasızlasız sürüşler dilerim:rendeer:

F54

saol celal gelemesen de sıkıntı yok araman yeter arkadaşım kısmet artık bi daha ki sefer inş:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgelmişsin
len biraz göbekmi yapmışsın ne gari?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi saol göbek mevzusu da şöyle adem arkadaşım çok iyi baktı bana ne istersem yedirdi içirdi sağ olsun ahtapot bile yedirdi yani gerisini sen düşün :cherry:

Olmuş işte birşeyler,
desemki adem ödünç vermiş birazını
e ondada eksilme yok))
iyi bir kardeşimizi misafir ettiği için buradan kendi adıma Adem e teşekkür ediyorum.
Heran bizde oralara düşebiliriz
bakacaz garii.

F54

Olmuş işte birşeyler,
desemki adem ödünç vermiş birazını
e ondada eksilme yok))
iyi bir kardeşimizi misafir ettiği için buradan kendi adıma Adem e teşekkür ediyorum.
Heran bizde oralara düşebiliriz
bakacaz garii.
of abi yaw kendisi tam bir dost canlısı motor hastası on numara insandır bodruma gidipte adem e uğramamak bence hata olur

---------- Post added at 13:08 ---------- Previous post was at 13:03 ----------

Helal olsun aga hayalini gerçekleştirmişsin ya sonunda işte buna paha biçilemez :cat:
sen ne diyon aga yaw amma gezdim hee çok güzel vakit geçirdim motora doydum yani:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar