Gürcistan-BATUM Motosiklet Festivali Rezaleti ve Fotoğrafları

Arkadaslar; 3 gündür Bulunduğumuz Gürcistan/Batum Motosiklet Festivalinden nihayet döndük.
Kesinlikle tek bir arkadas dahi memnun kalmadı.
Tam bir rezaletti. Sehir Merkezinden 30 km uzakta ormanlık bir alan. İnsan yok; hayvan yok; yemek yok; ilgilenen yok; faaliyet yok; ve aklınıza gelen hiçbirsey yok...
1 ve 2. gün cok gelen oldu fakat hepsi geldikleri gün döndüler. Bu kadan insanı ; onca yoldan gelip de geri döndürmek insanlık değildir.
Tamamen maddiyat için tasarlanmıs bir organizasyon. Tek bir yabancının bile katılmadığı bir organizasyon. Sanki sadece TÜRK ler için tasarlanmıs bir organizasyon.
Giriş ; Kişi bası 30 TL ; Artcınız var ise 60 TL...
Fiyata Tuvaletler dısında dahil hiçbirsey yok. İnsan bir cay ikram ederdi...YAZIK...
Daha fazla katılmayacağım; cünkü benim söylemediklerimii fazlasıyla katılan diğer arkadaslar söyleyecektir...

Bu arada BATUM insanı cok gületyüzlü karsıladı bizi. Motosikletleri cok seviyorlar. POLİSLER özel talimat almıs anlasılan, Onlar da cok yardımcı oldular... Benzin 2.50 TL :)
FAKAT KASKIM CALINMASAYDI DAHA İYİ OLACAKTI...

Buyrun Fotolar...

Uploaded with ImageShack.us

Soldaki Abimiz, Vespasıyla dünyayı dolasıyor. Belçikadan gelmiş. Fakat nedense BATUM'a gelmeyeceğini söylüyor...

GÖKHAN (ELİNT)

TÜRKİYE ile; Sınırı görebiliyorsunuz sanırım...

30 KM nin ardından festval alanına ulasıyoruz. ISSIZ BUCAKSIZ BİR YER...:farao:

MOTOGEZGİN ÜMMET PERKİTAN ...

FESTİVALİ BEĞENMEYEN VE GÜN İÇERİSİNDE DÖNEN GRUPLARDAN BİRİSİ...

Toplamda 4 adet hayabusa vardı :)

Ve ortalık 2. günden snra bu hale geldi; cadır sayısı bir elin parmakları kadar neredeyse :farao:

Ve; Sonunda merkeze indik. BATUM cok eğlenceli bir sehir. asla sıkılmıyorsunuz. Kesinlikle Festival dısında görmelisiniz :pl:

DRAG YARISLARI ALANI ...

DRAG ŞAMPİYONU ; GÜRCÜ MONSTER'i :) Gercekten de öyle. Ok gibi Fırlıyor :)

ANTREMAN YAPIYORLAR...

Bi yemek yiyelim bari. Yemeklerini bilmem ama buranın ; Pidesi yi değil...

Ve Su Şehri BATUM :)

Ve dönüyoruz :)

TÜRK TOPRAKLARI :)

Bir cok arkadasımız KAZA yaptı. Hepsine çok geçmş olsun. Biz sağ salim kazasız belasız gittik geldik çok şükür...

SAYGILAR...

FOTOĞRAF CEKEN ARKADASLAR; KONU İÇERİSİNE ATABİLİR...

Moderatör tarafında düzenlendi:
o kadar'da övüyolardı geçen seferden....bu nasıl festival arkadaş?adı üstünde festival deyince eğlence olur,gösteri olur,insanları eğlendirecek faaliyetler olur....

Uluslar arası festival dendi fakat 2 tane gürcü vatandaş gördüm onlarda sıkıldı geri döndüler zaten
dj gelecek dendi laf olsun diye geldi yarım saat çaldı kendi çaldığından sıkılıp başı ağardı bastı gitti oda
sadece en güzel yanı sizlerle tanışmış olmamdır festival tam bir rezaletti.

Tam benlikmiş. Paso yatardım sessiz sakin.:mrgreen: Fotoları koyanlarıda tebrik ederim. Rezaleti bile eğlenceye dönüştürebilecek kapasitede arkadaşlarsınız.:cat:

imageshackte yaptıgım bir hata yüzünden bazı fotoğraflar silindiler... bir daha da yükleyemiyorum.
YÖNETİCİLERİMİZ 10 DAKİKA VERMİŞLER

YUKARIDA GÖZÜKMEYEN FOTOĞRAFLAR...

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
34 JET 53 :)

İzmir foçadan İlhami kardeşte orada idi.onlarla telefonda görüştüğümde rezaleti anlatmışlardı,anladığım kadar tekrar gidemedik diye üzülmenin manası yokmuş:)
Dahada gelmem der,kaçarım:)

iyi ki gitmemişiz o kadar, bir ara aklımdaydı çünkü gidermiyim diye. Foto lar için teşekkürler, yol yapmış oldunuz en azından iyi tarafından bakarsanız :)

Motosikleti
'08 GTR 1400
"bir çok" kişinin kaza yapmasının ortak bir sebebi var mıydı?

yani soylenecek birsey yok bir daha kimse gitmezse yeterli cezayi vermis oluruz organizatorlere

sen memnun kalmadıysan gerçekten kötü bir organizasyondur.. aama yol yapıp gezdim say kendini...

2 senedir plan yapıp iş-güçten fırsat bulamayıp ta gidemediğim Batum motosiklet festivali bu muymuş:silent:
Böyle b.k tan festival düzenleyip hata ediyorlar. Seneye festivale gitmek için pekte istekli olmayacağım demekki kimbilir:farao:

Motosikleti
Honda Crf250L
-kamp alanı şehir merkezine 30 km uzaklıkta..(sahilden içeride)
-fiyatlar çok uçuk..kahvaltı 14 lira ve inanın etmez o kadar..
-yiyecek hiç birşey sunulmadı..yanında yiyeceği olmayan aç kaldı..gece 12 de acıktınız diyelim hiç bir şey yok..30 km lik yola çıkıp merkeze inmek gerekiyor..
-sabah kahvaltısı haricinde çay yoktu..kahvaltıdaki çayıda sebildeki ILIK suyla ve sallama çayla içtik..
-hediye olarak 5-6 tane sticker verdiler..hepsi gürcistan bayrağı..birde transparan tişort verdiler:) çok ince..ertesi gün yırtılmaya başladı omuzlardan..boyun anahtarlığı vermediler..buff vermediler..
-giriş kişi başı 30 TL..yani artçımız için de para vermek zorunda kaldık..hatta bu yüzden kamp alanını terkeden klüpler oldu..festivalin ikinci günü çadır sayısı yarıya indi..
-kamp alanında her şeyden ücret aldılar..(wc ve duş hariç)
-duş kabinleri vardı, kabinlere elektrik kablosu geliyordu fakat sıcak su yoktu..
-3 gece 4 gün kaldım..bu süre içerisinde yetkili kişi veya kişileri 2-3 kez anca görmüşümdür..ilgi alaka sıfır..
-yayınladıkları festival programınıuygulamadılar..programa göre ilk gün gezilecek yerler gezilmedi....
-kamp alanında hiç bir aktivite yapılmadı..
-akşamları redbullun müzik arabası geldi 1 saat cd çaldı gitti..birde organizatör gelip sormuştu herkese saat kaça kadar müzik olsun istersiniz diye..sabaha kadar olsun isterim demiştim:)

kısacası BATUM MOTOSİKLET FESTİVALİ tam bir REZALETTİ! bence seneye yapmasınlar..yapsalar bile yakın çevre dışından gelecek olacağını sanmıyorum..gidenlerde festival etkinliklerine katılmazlar..şahsen ben öyle yapmayı dü,şünüyorum..seneye de festival yaparlarsa gideceğim fakat etkinliklere katılmayacagım..sadece gece uyumak için ugrarım alana..onun dışında Batumda geçiriririm zamanımı...çünkü BATUM çok güzeldi çok beğendim..özellikelr akşamları;)

şimdilik aklıma gelenler bunlar..geldikçe yazarım eleştirilerimi :)

Güzel gezi yapmışsınız.Festival haricinde güzel kareler de çekmişsiniz.Elleriniz ayaklarınıza sağlık.
''Esirci'' nikli sevgili İlhan Bey'de gelecekti.Karşılaştınız mı?
Esenlikler dilerim.

valla arkadaşlar bayramda kolum kırılmasaydı eğer bende sizinle gelmeyi planlıyordum
Her işte bir hayır varmış demek ki

alper abi biraz düzelteyim, tişört azdı ben alamadım, alsamda toz bezi yapacaktım :p
20000 lari (gürcü para birimiyle)ye kiraladıkları müzik arabası 20dk bile durmadı.baş ağırttı gitti.
bir rivayete göre de organizatörler o kadar motorcuyu bırakıp rezilliğin en büyüğünü yaparak 3.gün tiflise kamp kurmaya gitmişler.

BATUM çok güzeldi çok beğendim..özellikelr akşamları;)
abi bizim döndüğümüz akşam naptınız açık açık söyle kimseye demiycem :thumleft:

vespalı yabancı işi biliyormuş. :) festival tanıtım sayfasını gördüğümde keşke imkan olsa da gitsem diye hayaller kurmuştum.
nasip belki ilerleyen senelerde gidebilirim ama sanırım festivali için gidilmiyecek bir yer.

Bir gürcü ve batumlu olarak gerçekten çok utanıyorum.Organizasyonu düzenlemeye çalışan Artvin motosiklet klübü ve rezilliğin esas sebebi olan Bayartoura sövmekten bi hal oldum.Güzelim şehri belki de hiç olmayacağı kadar güzel tanıtabileceklerine ne hale soktular.Böyle rezil festival olmaz.Batumda evim vardı festival alanına gidip geliyordum ama festival alanı izci kampı gibi olmuş.Bayartour sahibi Bayar Şahin para peşinde olduğu için festivali düzenleyen olmasına rağmen 2.gün festivali terk edip başka bir yerde konser vermiştir.Kamp alanının bulunduğu yer chxutuneti adında daha çok köylülerin hayvanlarını barındırdığı bir yerdir.Batumda onca alan varken orasını seçmişler.Diğer yandan türk araçlarına hiç saygı göstermeyen batum sürücüleri ve polisleri motosikletli arkadaşlarımıza gösterdikleri saygıdan dolayı teşekkür ediyorum umarım seneye mükemmel bi festival olması dileğiyle.(Batum da hayat gece 12den sonra başlar planlarınızı ona göre yapın :) )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar