Mt kemik tayfa pendik gözdağında buluşuyor haydi millet...
-
kısa bir gözdağı tarifi yapayım.. e5 den pendik köprüsünden kurtköy istikametine çıkış yaptıktan sonra 3 km sonra gözdağı tabelasından sağ yapılıp göz dağına ulaşılıyor...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Reklamlar
-
günaydın....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Kocaeli İl Temsilcisi
-
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
irfan ağam ramco gene aynı tas aynı hamam adamın göbek erir dedim yok bu askerde yatışta galiba bide ustabirligini görelim
belki yarar göbişe
ramco mangalı sen yakacan haberin olsun cemaat yiyecek ona göre
-
Kocaeli İl Temsilcisi
cenkşenver adlı üyeden alıntı
irfan ağam ramco gene aynı tas aynı hamam adamın göbek erir dedim yok bu askerde yatışta galiba bide ustabirligini görelim
belki yarar göbişe
ramco mangalı sen yakacan haberin olsun cemaat yiyecek ona göre
acemi birliğinde erimediyse usta birliğinde hiç erimez cenk çim baba nasıl yok demi yaramazlık ulem özledim ulem sizi..kurtlandım gene ama bi yere kıpırdayamıyorum ...
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
cenk mangalı ben yakayım etleride alayımmı....
beyler pazar günü hava buz kesecekmiş... gelen biz bu işi kebab çı olarak değiştirelim... mesala pendik uzunlar kebab a gidelim.. yiyelim lahmacun veya pidemizi.... içelim sıcak çayımızı... muhabbet o biçim olsun ne dersiniz....
-
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
acemi birliğinde erimediyse usta birliğinde hiç erimez cenk çim
baba nasıl yok demi yaramazlık ulem özledim ulem sizi..kurtlandım gene ama bi yere kıpırdayamıyorum ...
aman agam iş olsun yeterki
-
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
beyler pazar günü hava buz kesecekmiş... gelen biz bu işi kebab çı olarak değiştirelim... mesala pendik uzunlar kebab a gidelim.. yiyelim lahmacun veya pidemizi.... içelim sıcak çayımızı... muhabbet o biçim olsun ne dersiniz....
akıllıca olur.uzunlar kebap nerede
-
ramazan bazen kafan çalışıyo la senin....
Azrail Noktayı Koyana Kadar Virgüle Devam...
34 SDT 60
-
yeni geldin zahmet olurmu acaba:jocolor
kanka mahoyy depomu doldurdu gecen
diyomki ramco hazır gelmişken benzin canavarının makinemin karnını bi doyursan seninki gibi şişsin ama
-
beyler havalar bozuk ve yağmurlu nası olcak bu işler agalar...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
beyler uzunlar kebap tamı buluşuyoruz.. yada yeni bir mekan öneren varmı...
-
hoş gelmiş Rambo,zaten şimdiki askerligi anlamak zor,adamlar paso arazi modunda.bizim gökanda her gün face'de
hava yağmurlu gözüküyor yarın,zaten yorgan döşek istirahatteyim.yarına biraz toparlanırsam belki sohbete yetişiriz dostlara.
sizlere şimdiden güzel sohbetler...
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
Arjantinli69 adlı üyeden alıntı
hoş gelmiş Rambo,zaten şimdiki askerligi anlamak zor,adamlar paso arazi modunda.bizim gökanda her gün face'de
hava yağmurlu gözüküyor yarın,zaten yorgan döşek istirahatteyim.yarına biraz toparlanırsam belki sohbete yetişiriz dostlara.
sizlere şimdiden güzel sohbetler...
hoşgördük abi.....
gözdağına çıkmak mantıklı değil ..kapalı bir mekanda sıcak çaylarımızı yudumlamak ve karnımızı doyurmak daha güzel olacaktır...
-
hoşgördük abi.....
gözdağına çıkmak mantıklı değil ..kapalı bir mekanda sıcak çaylarımızı yudumlamak ve karnımızı doyurmak daha güzel olacaktır...
gideceginiz mekana karar verin ona göre bizlerde katılırız size,ama kapalı ve biz motosiklet sürücülerini kabul edecek mekan bulun derim.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
ramço sahilde akm nin önündeki çay bahçesi olabilir...
hem kapalı mekanı var, hemde önü motor koymak için müsayit....
-
yer için kararsızız galiba
Azrail Noktayı Koyana Kadar Virgüle Devam...
34 SDT 60
-
Ramazan hoş geldin safalar getirdin bro...
Şimdiden iyi eğlenceler,keyifli geziler,mangalınız sönmesin,etiniz çamura bulanmasın,tekeriniz düz dönsün derim
Pazar için Yalova,izmit,sakarya güzergahlı gezi yapılacaktı...noldu? iptal mi edildi...
-
-unnamed- adlı üyeden alıntı
ramço sahilde akm nin önündeki çay bahçesi olabilir...
hem kapalı mekanı var, hemde önü motor koymak için müsayit....
çay bahçesinde yenecek bir şeyler varmı
-
Yarın için müsait olsam gelirdim bende muhabbetiniz bol olsun.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)