Ben İstanbul'da olduğumdan gidemiyorum. Gidenler keyfini çıkarsın.

24 Aralık 2012 Pazartesi
18:00


Riders of Bilkent ilk konuğunu 24 Aralık Pazartesi günü saat 18:00'de Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi FF blok B-05 (FFB-05)'te ağırlıyor!

Konuğumuz Barkın Bayoğlu, yani Altın Elbiseli Adam, motosiklet konusundaki ilgi çekici anlatımıyla motosiklete başlayanlar ve başlamayı düşünenler için yapacağı konuşmasıyla bizlerle olacak

Motosiklete başlayanlar ve başlamayı düşünenlerin sorularını sorabilecek olmasının yanı sıra deneyimli sürücülerin de bir ikon olan Altın Elbiseli Adam'a merak ettiklerini sorması için Barkın Bayoğlu bizlerle!

--------
Barkın Bayoğlu, motosiklet ve model araç uzmanı, nam-ı diğer "Altın Elbiseli Adam", 1975 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul ve üniversite eğitiminin bir kısımını yurt dışında, İngiltere ve Belçika'da gördü.

Telekomünikasyon sektöründe Türkiye'de ve yurtdışında çeşitli görevlerde çalıştı.

2007-2009 yılları arasında 2Teker Motosiklet dergisinde test ve haber editörlüğü yaptı. Otohaber dergisinde motosiklet testlerini hazırladı.

Özel televizyon kanallarında yayınlanan Piston ve Altın Elbiseli Adam programlarını hazırlayıp sundu.

Barkın Bayoğlu, hazırladığı motosiklet incelemeleri ve motosikletlerle ilgili teknik konuları içeren videolarını Altinelbiseliadam.com'da yayınlamaya devam ediyor.

http://www.facebook.com/events/147376432077579/