Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
10. sayfa BirinciBirinci ... 891011 SonuncuSonuncu

Tek TÜRKİYE | Edirnekapı Şehitlik Organizasyonu | 27 Haziran 2010 Pazar

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #181
    Akileos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Ocak 2009
    okadar değişik grup bir araya gelmiştiki bu kadar kısa sürede bukadar dar bir zaman aralığında....ben okadar kötü olduğunu zannetmiyorum bence mükemmel değildi ama bukadar kısa zamanda bukadar topluluğu yönetmek kolay iş değil arkadaşlar....

    kimse olayı değişik yerlere çekmesin ..amaç yerine ulaşmuştır benim açımdan....

    hiç yoktan gittik sesimizi duyurduk..

    orada bizden bi fatiha bekliyen şehitlerimize görevimizide yerine getirdik.....

    kimse yalandan birbiirine saldırmasın.......

    saygılarımla....
    AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #182
    tnagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Ekim 2005
    Şehir
    ist\şişli
    Motosikleti
    GSR600
    ben bir foruma baglı olarak orda degildim ben orda vatani bir görevde yer almak icin gittim her sene oldugu gibi ama su var araclarla beraber biraz zorluk cekildi konvoyun bir kısmı diger tarafta diger kısmı bu tarafta kalması biraz anlamsız oldu sonradan bulusuldu ama herkezin tek bir yerde toplanmasını saglamak amacında olan organizasyon yapan 2 forumda görevli arkadaslar olsa idi daha güzel olurdu,en azından yol gösterirlerdi söyle yapalım diye. bu her sene gerceklesmesi artan terör olayları harici sehitlerimizi unutmadıgımızın bir temelidir sanılmasın sadece terör icin gidildiğini.
    "Şehitler ölmekten değil unutulmaktan korkarlar" lütfen kimse bir birini kırmasın.
    suzuki gsr 600...2009

  3. #183
    kuyucadısı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Ocak 2008
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    xx 12999,9rr cadı süpürgesi :P
    bi takım aksaklıklar oldugu dogru ancak yinede amacımıza azda olsa ulaştığımızı düşünüyorum... elbette terör biz bi bi araya geldik İstiklal marşımızı hep birlikte söyledik diye bitmiycek... biz safımızı belli ettik şehitlerimiz için birer dua okuduk yeter....
    orada olan herkese ve organizasyona ev sahipliği yapan arkadaşlara teşekkürler......

    fotograflar için ayrı bir topik açıldımı buradamı paylaşıyoruz?
    durmak yok... yola devam.....

    selam dünyalı ben dostum......

  4. #184
    MOTORUSTASI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Mart 2009
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    HONDA TRANSALP
    Alıntı ortadadogulu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaşım otuz. onbeş yaşımdan beri devlet millet denildiğinde eylemlere katılırım, düzenli düzensiz çok eylem gördüm lakin böylesine ilk defa şahit oldum.
    1- organizasyon denildi, organize hiçbirşey yoktu. kırk kafa kırk ses.
    2- şehitlere saygı denildi, mezarlık ortasında dımtıs dımtıs müzikler çalındı, amfi hoparlör yarıştırdı arkadaşlar.
    3-şehitler saygı denildi kakara kikiri güle oynaya bekleşti arkadaşlar.
    4- şehitlere saygı denildi küfürlü küfürlü hakaretlerle birbirlerine hitap ettiler.
    5- şehitlere saygı denildi, sadece sloganda gördük saygıyı.

    gördüğüm ve karar kıldığım tek şey var. o da şu ki her evden bir şehit verilmedikçe sadece kuru kalabalıklar toplanacak şehitliklerde. işin ne ciddiyeti ne samimiyeti var.

    olay amacına ulaştı diyen arkadaşların fikirlerine saygı duyuyorum. amaç birlikte hareket etmekti birlikte mesaj vermekti. kameralara öyle yansısa da berbattı. yetersizdi. nerede otuz ağustos korteji, nerede bu.

    Arkadaşlar 30 Ağustos kortejini Turkbikers organize etmiş ve gerekli düzeni de sağlamıştı, hepimiz de memnun kalmıştık ancak bu kez araçlar vardı ve bazı motorcular düzeni sağlamamak için ne varsa yaptılar. Turkbikers grubundan arkadaşlar düzeni sağlamaya gayret ettiler. Organizasyonda illaki hatalar olur, oldukça kalabalıktı, hava sıcaktı, trafik sıkışıktı. Her zaman şehitler anıtının olduğu yere gidildi, daha önce de burada yapılırdı ancak bilmediğiniz birşey var sanırım. Polisler grubu bölmek adına bir bölümü oraya aldılar bir bölümünü de zorla ileri götürdüler. yani grubu bölmek ve büyük kalabalığı ve olası olayları önlemek istediler. Bir komiser gördüm sanırım turkbikers yöneticisiydi konuştuğu burdan gitmeyeceksiniz dedi, o da bir an çaresiz kaldı grupları birleştirmek istediğini gördüm. Konuşmaları duydum, sonunda da amirin kolundan tutmasına rağmen, haydi gidiyoruz dedi, diğer grupla birleşmek üzere gidildi.

    Arkadaşlar bence sorun motorcular değildi, araçlardı. Motorcu arkadaşlar ellerinden geleni yaptılar, araya giren birkaç gazcıyı hiçbirzaman engelleyemezsiniz her yerde vardır onlar. Lütfen emeğe saygı gösterelim, amaç neydi? Yapılanı eleştirmek birbirini karalamak mı? Yoksa orda mesajı vermek mi? Mesaj yerine ulaşmıştır. Eminim sadece motosikletler olsa çok daha iyi olurdu. Birlikte güç doğar diye birleştirmişler olayı ama araçların bu kadar sorun olacağını düşünememiş olabilirler, gayet normal. emeği geçenleri sealmlıyorum. Teşekürler.
    MOTOSİKLETE BİNMEDİYSEN YAŞADIM DİYEMEZSİN.

  5. #185
    exeze491 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Nisan 2010
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Keeway Supershadow 250
    Alıntı AzRaİL42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar ne olursa olsun gereken MESAJ Gereken yerlere ulaşmıştır Die Umuyoruz

    Bişey Daha ortaya çıktı bizim ülkemizde motora kıymet gene verilmiyor gene verilmiyor gibi bi izlenim uyandı bende basın bültelerinde alt bantta "motosiklet tutkunları protesto" die yazıyor haber başlıyor ama haberin içersinde 3 sn sadece mt war gerisi modifiye araç tutkunları hani noldu motorlar gene alt plana düştü gibi geldi bana ?
    Azrail kardeş, bence bu organizasyonu ilginç kılan ve daha çok duyulmasında etkisi olan faktör motorlarımızdı. Çünkü haber bültenlerinde sürekli bunu vurguluyorlardı.

  6. #186
    ERKİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Ekim 2009
    Şehir
    İstanbul / KARADOLAP
    Motosikleti
    kanuni racer 200
    aynen kanal veya ajanslardan video bulanlar buraya link atarsa çok güzel olur ayrıca resimleride bekliyoruz herkez elindeki resmi buraya atsın yada ayrı bi topic açılsın aslında ayrı bi topic açılsa iyi olur..

    bu arada nedense çok dağınık bi organizasyon oldu ? isterdimki ya motorlar yada araçlar önden gitsin ? herkez karman çorman gitti neden bununla ilgili bi uyarı yapılmadı ? neden şehitlikte dıptıs dıptıs müzikler çalındı nerde şehitlere saygı o şehitlikte müzik dinleyen hava yapanlar gitsinler semtlerinde mahallelerinde dinlesinler.!! boğaza gelmeden bi önce durduğumuz yerdeki araçları ben ve benim yanımdaki 3 motorlu hepimiz el işaretleri ile durdurarak bir araya topladık herkes almış başını gidiyor, benmiyim ve yanımdakilermi burda organizatörler bu ne dağınıklık ?

    Önemli olan ne maksatla geldiğimizdi bunu azda olsa gösterebildiysek teröre tepkimizi koyabildiysek ne mutlu bize..

  7. #187
    MOTORUSTASI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Mart 2009
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    HONDA TRANSALP
    Alıntı gkhnkzy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O adama kıl oldum. Adam spor atletiyle (sözde) şehitleri anmaya gelmiş Herkes başkanım diyip geziyordu etrafında. Bir (motosiklet yada araba) sitesinin başkanı sanırım.

    Aslında planları (arabaları aşşağıda toplandıkları yerde bırakıp) yaya olarak şehitliğe çıkmaktı. Çünkü şehitliğin önünde park yeri yoktu. Ama o yolu kimsenin gözü yemedi sanırım, yukarı çıkmadı kimse, aşşağıda devam etti...

    Konvoydanda bişey anlamadım, oda berbattı zaten...

    Ama ne olursa olsun. Oradaki şehit ailelerinin bizi görünce gözlerinin güldüğünü görmek mükemmel bir duyguydu. Tek birşey duydum hepsinden (sizinle gurur duyuyorum) Apo İmralı'da paşalar gibi yatarken, şehit anneleri anıtın yanında bankta oturuyordu
    Arkadaşlar olayın iç yüzünü bilmeden lütfen kimseyi eleştirmeyelim, o bahsettiğiniz adam Turkbikers'ın başkanı bugüne kadar çok güzel organizasyonlara imza attılar, bu gün o kopukluğun nedeni tamamen polislerin grubu bölmesidir. Ben bütün konuşmalara şahit oldum, bir grubu diğer yöne yönlendirdiler, diğerine bişey demediler uırda kalın dediler. Polis aşırı kalabalık olamdan grubu bölerek daha kolay yönetme derdindeydi. Birçok kişi gezmeye giderken onlar bugün burada oldular, bize de vesile oldular, teşekkür edeceğimize lütfen yok uyuz oldum, yok gıcık oldum demeyelim, önyargılı ve peşin hükümlü olduğunuza tanıyınca pişman olabilirsiniz.
    MOTOSİKLETE BİNMEDİYSEN YAŞADIM DİYEMEZSİN.

  8. #188
    Arjantinli69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Mayıs 2009
    Şehir
    İstanbul-Kadıköy TAMER
    Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    güzel bir gündü kendi adıma katılan tüm arkadaşlara teşekkürler.
    organizasyonda eksiklikler oldugu bir gerçek ,motosiklet ile araçların bir arada olması anlamsız tabiki,herkes gitmek için bir birini solluyor,e sen arabasın kardeşim ben motor bunu bilmen lazım beni neden sıkıştırıyorsun yolda,sonuçta aynı konvoydayız.
    şu da var polislerin komiseri bizi öbür gurubun yani şehitlik kapısının ordaki gurubun yanına yollamadı sebebi belli tabiki herkes kendini düşünüyor kalabalığı bölmekti amaç böldülerde tabiki.sonradan bir gurup arkadaş daha geldi ve amacımızı yerine getirmiş olduk.Fatihamızı Okuduk,İstiklal Marşımızı söyledik,Sloğanımızı attık.
    sonradan biz karşı gurubu gayet güzel bir şekilde konvoy halinde köprüyü geçtik önde eskortlar eşliğinde ve bağdat caddesine ulaştık,kaza bela olmadan sağ salim önemli olanda buydu.köprü çıkışın'da durduğumuzda tuninğ'cilerin başıydı galiba burdan bağdat caddesine gidip şow yapıcaz dedi ben o zaman kızıltopraktan ayrılıp eve gittim. şehitleri anma ve terörü protesto diyorsun sonra şow yapacağız diyorsun nasıl bir söylem ,nasıl bir amaç enteresan.
    ben daha önce'de demiştim Motosiklet.net yönetiminin başı çekmesi ve motosiklet'li gurubu ayrı bir şekilde araçların arasına sokmadan organize etmeliydi.daha önceki seneler'de olduğu gibi.
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

  9. #189

    Üyelik
    02 Ağustos 2007
    Şehir
    izmir/BG
    Hepinizi tebrik ediyorum arkadaşlar...

    Askerliğim dolayısı ile katılamadım ne yazıkki (gerçi izmirde organizasyon yapıldımı bilmiyorum)..

    Aziz şehitlerimizin kanı yerde kalmıyor bu konuda gözünüz arkada kalmasın...

    Daha 2 gece önce 1 tane kelle aldık arkası gelicektir 1 şehit için binlercesini indiricez gerekirse..

    Sizden teke dileğim dualarınızı bizden esirgemeyin....
    Pinokyoyu yapan Gepetto değilim ki her odunu adam yapayım...

  10. #190

    Üyelik
    26 Haziran 2010
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    tvs apache 2008
    öncelikle bütün katılımcı arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.ama kısa zamana sığdırılan bu organizasyonun daha düzenli olmasını beklerdim sanki guruplar ayrı kalmış gibi bir durum vardı daha iyi organize edilmesi gerekirdi. çok dağınık olduğunu düşünüyorum.ama amaç itibariyle şehitlerimiz için orada bulunmak gurur vericiydi artık elimden geldiğince böyle organizasyonlara katılmayı düşünüyorum herkeze çokteşekkür. birde bu siteye nasıl resim yüklerim yardımcı olursanız sevinirim.

  11. #191
    Arjantinli69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Mayıs 2009
    Şehir
    İstanbul-Kadıköy TAMER
    Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    Alıntı by.ocu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öncelikle bütün katılımcı arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.ama kısa zamana sığdırılan bu organizasyonun daha düzenli olmasını beklerdim sanki guruplar ayrı kalmış gibi bir durum vardı daha iyi organize edilmesi gerekirdi. çok dağınık olduğunu düşünüyorum.ama amaç itibariyle şehitlerimiz için orada bulunmak gurur vericiydi artık elimden geldiğince böyle organizasyonlara katılmayı düşünüyorum herkeze çokteşekkür. birde bu siteye nasıl resim yüklerim yardımcı olursanız sevinirim.
    http://www.motosiklet.net/forum/mt-h...i-anlatim.html
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

  12. #192
    Birkannn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Mayıs 2008
    Şehir
    İstanbul
    Bu gezi organizasyonu değil iyide olsa kötüde olsa amaç var amaçada ulaşılmış haberlerede çıkmış biraz olsun tepkimizi dile getirebildik iyi olmuş kötü olmuş o adam kılmış bunlar birbirimizi üzmemizden başka bir işe yaramaz...İyi kötü yaptık bir şeyler yanılmıyorsam CADI ablamızıda gördüm konuşurken atvde ama
    Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

  13. #193
    siyahatmaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Mart 2009
    Şehir
    İstanbul-Üsküdar
    Motosikleti
    SYM HD 200 EVO
    fotograflar için ayrı bir topik açıldımı buradamı paylaşıyoruz?[/QUOTE]

    Etkinlik Fotoğraflarında 'Tek Türkiye Edirne Kapı Fotografları' olarak açtım, fotoları bekliyoruz...
    Yollar size, sizler Allah'a emanet.....

  14. #194
    Sadık1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Mayıs 2007
    Şehir
    İstanbul
    Alıntı siyahatmaca adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fotograflar için ayrı bir topik açıldımı buradamı paylaşıyoruz?
    Etkinlik Fotoğraflarında 'Tek Türkiye Edirne Kapı Fotografları' olarak açtım, fotoları bekliyoruz...[/QUOTE]

    Hocam yanlış yeremi açtın bulamadım etkinlik fotoları arasında. Ben açmakta istemiyorum ikinci bir tane olmasın diye? Linkini koyarmısın, ben bulamamışımdır belkide.

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:37 ----------

    Buldummmmmm
    Şimdi açıldı topic.....
    GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
    HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...

  15. #195
    GuNMember - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Kasım 2009
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Kawasaki CharmandER-5 2005
    Talihsizlikler Sebebiyle Katılamadık...
    Yoldayken Sargım Arıza Yaptı Motor Çalışmaz Hale Geldi.Sinanla Beraber Gidiyorduk,Tamırcıye Gıtmek Sinanın Motoruna Bindik 100 Mt Gitmeden Onunkide Bozuldu...

    Anadolu Yakasından Gelen Konoydakiler Görmüştür Beni Yol Kenarında Motoru Dağıtıyodum...
    "TayGuN"
    "GuNControll"
    "Hızlı Gidebilirim Sen Yapma Telaş (; "

  16. #196
    AYBERK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Mart 2008
    Şehir
    istanbul
    Alıntı GuNMember adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Talihsizlikler Sebebiyle Katılamadık...
    Yoldayken Sargım Arıza Yaptı Motor Çalışmaz Hale Geldi.Sinanla Beraber Gidiyorduk,Tamırcıye Gıtmek Sinanın Motoruna Bindik 100 Mt Gitmeden Onunkide Bozuldu...

    Anadolu Yakasından Gelen Konoydakiler Görmüştür Beni Yol Kenarında Motoru Dağıtıyodum...
    çok üzüldüm...
    anadolu yakasından gelen grubun başında bende vardım,ikinizide gördüm... durup yardımcı olmak isterdim ama,malum...

  17. #197
    MaRaNtZz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Temmuz 2006
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Arkadaşlar bu anlamlı günün resimleri yokmu kimsede yaww...
    Saygılarımla...

  18. #198
    groteks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Haziran 2006
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    honda 750 shadow
    zincirlikuyudan anadolu konvoyuna katlılım yaparak şehitliğe gittik...
    arabalar vardı, motosikletler yanlış yerdeydi, traktör beni sıkıştırdı, konvoydaki tır motosiklet ve arabalara gıcık oldu, herkesi korkuttu; hatta o biçerdöver yokmu kaç kişiyi yuttu hatırlamıyorum....
    aksaklık falan yoktu... sayı ne farkeder- her şey bir kişiyle başlar, 1 yada 1000 olarak- ordaydık, tepkimizi dile getirdik şehitler için duamızı ettik, istiklal marşımızı içtenlikle okuduk ve yolumuza devam ettik, kimseyi incitmeden ve kırmadan. sesimizi az çok duyurabildiysek, tepkimizi az çok dile getirebildiysek ne mutlu bize...
    konu başlığı açıldı tartışmalar ve eleştiriler başladı. konu kapandı hala tartışmalar devam ediyor....
    arkadaşlar organizasyonun eksikleri yada bilmem neyini değil amacı tartışalım. amacımız konusunda sorunu olan varsa onu açıkça söylesin onu konuşalım....

  19. #199
    RockheR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Mayıs 2010
    Şehir
    İstanbuL
    Böyle bir organizasyonda bulunamadığım için gerçekten çok üzgünüm,herşeyden önce orada olan veya olamayan yüreği vatan sevgisi ve şehitlerimize olan minnettarlıkla atan herkese teşekkür ederim,yüreğinize sağlık arkadaşlar...
    Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım;
    Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!

  20. #200

    Üyelik
    26 Haziran 2010
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    tvs apache 2008
    organizasyon duyurularını nereden takip edebilirim bilmiyorum siteye yeni üye olsum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim


    REKLAM ALANI
10. sayfa BirinciBirinci ... 891011 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)