güzel bir gezi olacak sanırım havada bozmazsa, sizinler için sorunsuz eğlenceli bir yolculuk olur inş.
güzel bir gezi olacak sanırım havada bozmazsa, sizinler için sorunsuz eğlenceli bir yolculuk olur inş.
HAYATLA DALAŞMA :)
resimler çok güzel manzarada öle görünüyo illaki gitmek gerekiyo gibi görünüyo sanki başkabir seçenekte kalmıyooo...
motor hacimleri veya güçlerinde herhangi bir sınır var mı?
hızlı, yavaş grup var mı? tek grup mu?
kimsenin sürüş stili kimseyi baglamaz. grup nasıl gidiyorsa gruba uyulmalıdır diye düşünüyorum.
Umarsız : Allah yolunuzu açık etsin kardeş, fotolar gayet güzel hatta 10 numara.. Gidilip görülmesi gerekilen bir yer.. Allah kaza bela vermesin, iyi sürüşler dilerim..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Ok,
O zaman şimdilik son liste;
1-Umarsız (Tuğushan ÖZDENER) + 1
2-Batubay (Batuhan ÇAKIR + EŞİ)
3-Tombo (Burak DEMİR)
4-İstanbulcc (Kerim AYKUT )
5-Motorlord (Kaan ÇAĞIN)
6-fthinky (fatih uysal)
7-mosfet (ahmet)
8-HAZER(Hakan GÜNDÜZ)
9- polo34 (A. Selim DALKILIÇ)
10-aparat (Cem Aral) + 1
11-Vukuat Selo (selahattin Baylan)
12-capanord (Tünal Demirkaya ve ailesi)
13- kkarabidan (Kemal Karabidan)
14-Funny SALİH
15-Salsaboy+1 (Gökhan Türker)
son liste;
1-Umarsız (Tuğushan ÖZDENER) + 1
2-Batubay (Batuhan ÇAKIR + EŞİ)
3-Tombo (Burak DEMİR)
4-İstanbulcc (Kerim AYKUT )
5-Motorlord (Kaan ÇAĞIN)
6-fthinky (fatih uysal)
7-mosfet (ahmet)
8-HAZER(Hakan GÜNDÜZ)
9- polo34 (A. Selim DALKILIÇ)
10-aparat (Cem Aral) + 1
11-Vukuat Selo (selahattin Baylan)
12-capanord (Tünal Demirkaya ve ailesi)
13- kkarabidan (Kemal Karabidan)
14-Funny SALİH
15-Salsaboy+1 (Gökhan Türker)
16-Nemrut
geziye katılan motorların hacmi ve gücü nedir ? hızınız nasıl olacak. bayagı tedirgin oldum size ayak uydurabilmek açısından. hiç birinizi de tanımıyorum. biraz daha açıklayıcı yazılar yazarmısınız...
İlk iletiye bakarsan TEM boyunca iki gruba bölüneceğiz. Büyük hacimli ve hızlı motosikletler ile ortalama max 150-160 km, yavaş gidecek grup ise 90-100 km olacak.
Tamamdır telefonunu bekliyorum.
hanedan12,
ne derdi. ne demek istiyorsunuz. açık yazın lütfen anlamıyorum.
geziye gelecekmisiniz gelmeyecekmisiniz.
kuru kalabalık yapmayın şurda. iş yerimde yeni mesaj gelmiş diye kontrol ediyorum. hep boş mesajlar. işimi gücümü vaktimi almaya hakkınız yok.
işimi gücümü vaktimi harcamamak için bu topige bakmam olur biter sizin düşüncenizle ama geziye nasıl katılacagım, gerekli bilgileri nasıl alacagım.
tekrar yazıyorum; kuru kalabalık yapmayın şurda.
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
hanedan12,
belirli kişilerin mesajın takip edip onlarla ugraşmaktansa topigi takip edersen gelip gelmeyecegimi anlarsın.
MT Site yönetimi uyarı mesajı. Uyarı Sebebi: Konu dışı ve tartışma içerikli mesajlar silinmiştir.Tekrarı halinde kurallar ışığında yaptırım uygulanacaktır.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
Arka dörtlüde opsiyonlu 2 kişilik yeriniz varsa derya kuzusuyla gelebilirük sanırım pek bi heves etti gariban
GKN MOTORS
hanedan12,
bak hala cevap veriyorsun. okumamışsın işte topigi. gelip gelmeyecegimi hala bilmiyorsun.
ben geliyorum diye mesaj atıcam, o da silinecek oyle mi?
kusura bakma ama sizin gibi gereksiz mesaj atmıyorum ben.
sen de geziye geliyorum yaz. bakalım silinecek mi silinmeyecek mi ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)