[MT İstanbul] 29 Kasım 2009 Yalıköy Gezisi
-
30 Kasım 2009, 01:23
öle gözüküyo baksana kimse yok
Reklamlar
-
30 Kasım 2009, 17:53
cumartesı yada pazara bıseyler olmazmı yaa bırı kaptanları bı durtsun
-
30 Kasım 2009, 22:19
Arkadaşlar selamlar ben tünal -bu pazar yani bugün ters bir durum oldu ve Tekirdağda bir arkadaşımızın yakını cumartesi akşama doğru motor kazasında vefat etti.Allah rahmet eylesin bu sebepten dün akşam konuyu tekrar canlandırmadık.Bugün de bir kaç arkadaş bir araya gelip muhabbet ettik.Önümüzdeki pazara bir gezi rotası ayarlayacağız ve hava güzel olursa mutlaka gidilecek.Sevgilerimizle.Allaha emanet olun
-
30 Kasım 2009, 22:22
CAPANORD adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar selamlar ben tünal -bu pazar yani bugün ters bir durum oldu ve Tekirdağda bir arkadaşımızın yakını cumartesi akşama doğru motor kazasında vefat etti.Allah rahmet eylesin bu sebepten dün akşam konuyu tekrar canlandırmadık.Bugün de bir kaç arkadaş bir araya gelip muhabbet ettik.Önümüzdeki pazara bir gezi rotası ayarlayacağız ve hava güzel olursa mutlaka gidilecek.Sevgilerimizle.Allaha emanet olun
Allah gani, gani rahmet eylesin...
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
-
30 Kasım 2009, 22:29
allah rahmet eylesin abi üzüldüm,haftaya bakarız artık hafta içi gene konusulur,herkese ii akşamlar
-
30 Kasım 2009, 22:32
Arkadaşlar haftaya mutlaka bir araya geleceğiz.Hava durumu müsait olursa yol<yaparız sıkıntı olursa yine bir araya gelir kahvaltı yaparız en azından.Biliyorsunuz motosiklet sadece bir araç Vefatla ilgili olarak ozi topic açmış.Allah razı olsun.Allaha emanet olun
-
30 Kasım 2009, 22:47
abi bu hafta hava şartları nedeniyle ufak bi tekleme yasadık ancak bizler yine burdayız organizasyonlarımız devam ediyo üstelik tam gaz.önemli olan beraber bişeyler paylasmak yamur camur bahane...
-
01 Aralık 2009, 02:08
CAPANORD adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar haftaya mutlaka bir araya geleceğiz.Hava durumu müsait olursa yol<yaparız sıkıntı olursa yine bir araya gelir kahvaltı yaparız en azından.Biliyorsunuz motosiklet sadece bir araç Vefatla ilgili olarak ozi topic açmış.Allah razı olsun.Allaha emanet olun
Aman Tünal ağabey, Tophanede olmasın da neresi olsa tamamdır yani
Bişnev in ney çün şikâyet mîküned, Ez cüdâyîhâ hikâyet mîküned...
-
01 Aralık 2009, 13:11
-
01 Aralık 2009, 15:51
mümkünse şehir dışınıda, trafiği yoğun olmayan bir güzergah olsun.
-
01 Aralık 2009, 20:28
Aytekin adlı üyeden alıntı
Aman Tünal ağabey, Tophanede olmasın da neresi olsa tamamdır yani
Kesinlikle Tophane olmasın asla:D
-
01 Aralık 2009, 23:44
-
01 Aralık 2009, 23:44
hafta sonuna doğru yine bir etkinlik olursa sizleri yolda yakalarım:D
-
01 Aralık 2009, 23:48
Forumdan Uzaklaştırıldı
Kelleci adlı üyeden alıntı
hafta sonuna doğru yine bir etkinlik olursa sizleri yolda yakalarım:D
Hocam sen kahvaltı ettiğimiz yerde mi yatırdın motoru yoksa Kartepeye çıkarken mi? Kartepeye çıkarken bir racing makinenin yattığını söylediler bizim gruptaki racingler hemen arkamdaydı bir tek seni göremedim aklımda kaldı soramadımda.
-
02 Aralık 2009, 00:25
yok yok ben kahvaltıdan sonra hatunun dırdır etmesinden dolayı yusuflarla birlikte istanbula döndüm.malum hatun dırdırı sapanca gölündeki kahvaltı ettiğimiz yerde çimenlerin azizliğine uğradım. ama koruma topuzları görevlerini çok güzel yerine getirdi:D kartepede de mi ymakina yatıran oldu?
-
02 Aralık 2009, 00:36
Valla öyle bir dedi var.Sn kelleci dikkat et hanım kelleyi üçurmasın kardeş.allaha emanet olun
-
02 Aralık 2009, 00:56
-
02 Aralık 2009, 00:57
Forumdan Uzaklaştırıldı
Kelleci adlı üyeden alıntı
yok yok ben kahvaltıdan sonra hatunun dırdır etmesinden dolayı yusuflarla birlikte istanbula döndüm.
malum hatun dırdırı
sapanca gölündeki kahvaltı ettiğimiz yerde çimenlerin azizliğine uğradım. ama koruma topuzları görevlerini çok güzel yerine getirdi:D kartepede de mi ymakina yatıran oldu?
Öyle bir şeyler duydum Grubun sonunda Capanord vardı eğer sen yatırdıysan ona hesap sorardım Şaka bir yana ciddenmerak ettim kimdi acaba??
-
02 Aralık 2009, 00:59
UmARsIZ adlı üyeden alıntı
Öyle bir şeyler duydum Grubun sonunda Capanord vardı eğer sen yatırdıysan ona hesap sorardım
Şaka bir yana ciddenmerak ettim kimdi acaba??
aloo selam verdik dimi....
-
02 Aralık 2009, 01:02
Forumdan Uzaklaştırıldı
batubay adlı üyeden alıntı
aloo selam verdik dimi....
Arkadaşım motoyolda bekliyorum diyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler