[MT İstanbul] 29 Kasım 2009 Yalıköy Gezisi
-
29 Kasım 2009, 13:08
sedat_57 adlı üyeden alıntı
hahaha..Aynı yerden aynı eldiveni bende almıştım..aynen ellerim masmavi oldu ve sünger gibi su çekti..
gittiğimde konuşacağım adamlarla..
RunemagicK: Başlığı aç sen foto kısmına..altını doldururuz
Reklamlar
-
29 Kasım 2009, 13:15
Osbourne adlı üyeden alıntı
hahaha..Aynı yerden aynı eldiveni bende almıştım..aynen ellerim masmavi oldu ve sünger gibi su çekti..
gittiğimde konuşacağım adamlarla..
RunemagicK: Başlığı aç sen foto kısmına..altını doldururuz
kimseye tavsiye etmem ben bu eldiveni abi artık..Alacak kişiyi caydırırım o derece sogudum...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:13 ----------
15 liralık kar eldiveni alsaydım dahah iyyidi bundan...
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
29 Kasım 2009, 13:18
çatalacadaki son durum şuanda günlükgüneşlik
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
-
29 Kasım 2009, 13:22
-
29 Kasım 2009, 13:22
herşey kısmet artık napalım...eğer yarın için başka bi gezi planlanırsa ben gelebilirim...
-
29 Kasım 2009, 13:23
Osbourne adlı üyeden alıntı
Aç aç yeni başlık..Oradan devam edelim muhabbete..
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post1879789
buyruuun
-
29 Kasım 2009, 13:24
kimseye tavsiye etmem ben bu eldiveni abi artık..Alacak kişiyi caydırırım o derece sogudum...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:13 ----------
Valla aynen öyle ne diyeyim..Korumalı olsun diye aldık, Scotch-Brite çıktı namussuz..
stubborn adlı üyeden alıntı
çatalacadaki son durum şuanda günlükgüneşlik
Tahmin edebiliyorum ama gidiş yolunda sucuk gibi olur sonra da sizin eve gelirdik kurumaya
-
29 Kasım 2009, 13:39
İyi ki eldivenin en ucuzunu almışım . Benimki de ellerimi yeşile boyadı. Ancak çok keyif aldım. Katılan herkese teşekkürler.
-
29 Kasım 2009, 14:12
-
29 Kasım 2009, 14:43
Selam arkadaşlar maalesef hava durumu nedeniyle arkadaşlarımızın önce güvenlik ve sağlıklarını düşünerek sarıyer kahvaltı faslımızdan sonra gezimizi iptal edip evlerimize döndük.Gelen ve gelmeyen tüm dostlarımıza teşekkür ederiz.Yarın hava güneşli gösteriyor.Bence tem yoluyla biryerlere kaçabiliriz.Anadolu tarafına yada tekirdağa köfte yemeğe gidebiliriz.Kullanılacak yol tem olacağı için rahat sürüş<olur diyorum.Allaha emanet olun.akşama doğru konuyu açmış oluruz.
-
29 Kasım 2009, 14:52
Şöyle ki Zat'lı arkadaşla EDS'li bir ışıkta takıldık. Ben sahilden devam etmiştim. Bir süre sonra onu da arkamda göremez oldum. Sonra geri döndüm yahu başına bi şey mi geldi diye. Malum yağışta araba sürücüleri iyice kör oluyorlar. Sonra bulamayınca dedim heralde sahil yolundan ayrıldı o yüzden göremedim. Sonrasında ben de İstinye'yi geçince Maslak'a çıkıp 2. köprüden evin yolunu tuttum. Eve gelince anladım aslında yorulduğumu
-
29 Kasım 2009, 15:16
Alperto adlı üyeden alıntı
Şöyle ki Zat'lı arkadaşla EDS'li bir ışıkta takıldık. Ben sahilden devam etmiştim. Bir süre sonra onu da arkamda göremez oldum. Sonra geri döndüm yahu başına bi şey mi geldi diye. Malum yağışta araba sürücüleri iyice kör oluyorlar. Sonra bulamayınca dedim heralde sahil yolundan ayrıldı o yüzden göremedim. Sonrasında ben de İstinye'yi geçince Maslak'a çıkıp 2. köprüden evin yolunu tuttum. Eve gelince anladım aslında yorulduğumu
yahu bendim o. oraları çok iyi bilmiyorum, bir kere geçmiştim önceden.
seni takip ederken maslak tabelasını gördum sağa doğru ama yine peşinden ayrılmadım. sonra dusundum ya bu arkadaş başka yere gidiyosa diye, bide salı pazarında görmedim sanırım seni, o yuzden avrupa yakasından katıldığını dusundum geri dönup o yoldan maslağa çıktım.
bi ara korna çaldım durursun diye ama anlaşamadık, yetişemeyincede geri döndum. yolun devamından maslağa çıkıldığını bilmiyodum.
bende 2.köpruden eve geldim.
-
29 Kasım 2009, 17:39
CAPANORD adlı üyeden alıntı
Selam arkadaşlar maalesef hava durumu nedeniyle arkadaşlarımızın önce güvenlik ve sağlıklarını düşünerek sarıyer kahvaltı faslımızdan sonra gezimizi iptal edip evlerimize döndük.Gelen ve gelmeyen tüm dostlarımıza teşekkür ederiz.Yarın hava güneşli gösteriyor.Bence tem yoluyla biryerlere kaçabiliriz.Anadolu tarafına yada tekirdağa köfte yemeğe gidebiliriz.Kullanılacak yol tem olacağı için rahat sürüş<olur diyorum.Allaha emanet olun.akşama doğru konuyu açmış oluruz.
öyle bi gezi olursa ben gelmeye hazırım tabi bi aksilik çıkmazsa
-
29 Kasım 2009, 20:14
RunemagicK adlı üyeden alıntı
yahu bendim o. oraları çok iyi bilmiyorum, bir kere geçmiştim önceden.
seni takip ederken maslak tabelasını gördum sağa doğru ama yine peşinden ayrılmadım. sonra dusundum ya bu arkadaş başka yere gidiyosa diye, bide salı pazarında görmedim sanırım seni, o yuzden avrupa yakasından katıldığını dusundum
geri dönup o yoldan maslağa çıktım.
bi ara korna çaldım durursun diye ama anlaşamadık, yetişemeyincede geri döndum. yolun devamından maslağa çıkıldığını bilmiyodum.
bende 2.köpruden eve geldim.
Tamam sendin . Zaten bana da sanki Maslak'a dönmemişsin gibi geliyodu da nereye kayboldun diyodum Hangi yol daha yakın açıkçası ben de bilmiyorum ama diğerine daha elim yatkındı. Ben de 2'den gittim. Doğru Salı Pazarı'ndan değil Levent'ten katılmıştım. Ama ikamet Anadolu.
-
29 Kasım 2009, 23:23
beşiktaşım oleeyyy
evet millet bi toplanında bakalım yarın için nedir plan proje,hava açık ve sisli gözüküyo en önemlisi yamur yok
-
29 Kasım 2009, 23:28
can't be worried about that shit. life goes on man.
-
30 Kasım 2009, 00:24
tombo adlı üyeden alıntı
beşiktaşım oleeyyy
evet millet bi toplanında bakalım yarın için nedir plan proje,hava açık ve sisli gözüküyo en önemlisi yamur yok
yarın gidilecek mi acaba?
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
-
30 Kasım 2009, 00:44
walla abicim bekliyoruz nerde bu millet
-
30 Kasım 2009, 00:55
şahsen yarın gelemem..ama bir yerlere gidilir sanırım..
-
30 Kasım 2009, 01:11
yarın gidilicekse bile ne zaman haber verilicek bana kalırsa bu saatten sonra bişi çıkmıcak gibi...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler